Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Mayıs 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu günler içinde yakalayacağınız fırsatları değerlendirebilirseniz, her şey yoluna girecek. Melankoli içindesiniz, bu sizi hırpalıyor. Reddedilme korkunuzu bir an evvel yenmeniz gerek.

Çelişki yaşadığınız ilişkilerde düzelme belirtilerini bugünlerde hissedeceksiniz. İlginizi dağıtan konulardan uzaklaşın. Performansınızı yükseltecek gelişmeleri fark edemiyorsunuz.

Değişik etkilenmeler altında vereceğiniz bir karar, size kazandıracak. Olumlu gelişmelere hazır olun. Sabırlı davrandığınız gelişmeler yakında yüzünüzü güldürebilir.

Yakın çevrenize sizin önemsediğiniz ölçülerde önemli gelmeyen konu, bir süre daha çözümsüz kalabilir. Bu konuda, onaylanmak anlamında yakınlarınızdan beklediğiniz desteği göremeyeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş gurubunuzdaki bazı kümeleşmeleri maddi konulara bağlamanız, biraz kolaycılık gibi görünüyor. Daha duygusal bir bakış, daha doğru tespitleri getirebilir. Bugünkü enerji yoğunluğunuz, kısa vadedeki hedeflerinize daha umutlu bakmanızı sağlayacak. Yine de çok yakınınıza serpiştirdiğiniz bazı umutlarınızın gözden geçirilmesi gerekebilir.

7 Mayıs 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün bütününde Ay İkizler burcunda ilerlemesini sürdürüyor. Ay'ın öğlen Neptün ile kurduğu sert kontak ilişki ve evlilik hayatınızda kalp kırıklıklarına açık olabileceğinizi gösteriyor. Ne sizin ne de karşı tarafın bugün ani tepki vermemesinde fayda var. Akşam Venüs'ün Satürn ile sert açısı, çocuğunuzla ilgili gergin durumlar yaşayabileceğinizi gösteriyor. Sevdiğinize karşı açık ve samimi oluşunuz her zaman doğruları söylemenizi sağlasa da bugün karşı taraf söyleyecekleriniz karşısında alınganlık yapabilir. Gerçekleri bugünlük kendinize saklamalısınız.

7 Mayıs 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim gücün fırsatlar sağlayacak!Bugün güne Venüs-Satürn 90'lığı eşlik ediyor. Çalışan bir Yay burcuysan, iletişiminin oldukça yüksek olduğu bir gün geçirebilirsin. Özellikle kendi işini yapıyorsan, kuracağın bağlantılar sayesinde önemli fırsatlar yakalayacaksın. Eğer bir ilişkin varsa, onunla yeterince ilgilenmediğini, sosyal çevrene vakit ayırdığını söyleyebilir. Bu da sende kısıtlanma duygusu yaratabilir ve aranızda fikir ayrılıklarına neden olabilir. Okul çağında çocuğun varsa düzenli olması ve disipline girmesi zor olabilir. Zorlayıcı olmak yerine dikkat problemi gibi sorunlar yaşayabilme ihtimalini de düşünmelisin. Uzun zamandır ailenden uzak kaldıysan onunla bir araya gelmek için hemen uçak bileti alabilirsin.

7 Mayıs 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Merkür bugün burç değiştiriyor ve günlük yaşamınızda, çalışma ortamınızda hareketliliğin ve iletişimin artacağı bir dönem başlıyor. Astlarınızla, size yardımcı olan, destek aldığınız kişilerle daha sık konuşabilirsiniz. Ayrıca sağlıkla ilgili her konuya daha fazla ilgi gösterebilirsiniz.

7 Mayıs 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşiniz ve yakın çevresindeki değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Bazı konularda çok fazla sorumluluk alıyor olabilirsiniz. Kendinize bakmanız gereken zamanlar olabilir. İç uyumunuzu yakalamaya çalışabilirsiniz. Yeni kararlar almak için uygun zamanlar olmayabilir. Sorumlu olduğunuz konularda kendinizi ortaya rahatça koyabileceksiniz.

7 Mayıs 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kalbinizin sesini dinleyeceğiniz bir gün olabilir. Havalara yeni adapte olmanızın etkisi ile eve girmek istemeyebilir, çeşitli maceralara koşarak kendinizi eğlendirebilirsiniz.

7 Mayıs 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay burcu temponuzun yoğun olduğu bir gün olacaktır. Fazlaca işi bir arada halledeceksiniz. Aşk hayatınızda hiç beklenmedik gelişmeler olabilir. Eski sevgililerden beklenmedik dönüşler alabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla olan mesafenizi koruyamıyorsunuz.

7 Mayıs 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkiler, anlaşma ve sözleşmelerde gelişmeler yaşanabilir. Yenilenme arzunuzu artıran içsel ihtiyaç iyice belirginleşiyor. Gerekli koşullar ilham ve yaratıcılığı sürdürmek adına aktif olmak önemli.

7 Mayıs 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün size hiç yakışmayan asık ve somurtkan bir suratla dolaşmaktan şiddetle kaçının. Karşınızdaki insanın hevesini kırmadan ve neşesini kaçırmadan yapacağınız eleştiriler çok fayda sağlar. Aksi takdirde bu insanın sizden zamanla uzaklaşmasına neden olursunuz. Bu da uzun vadede sizi zor duruma düşürür. Burç burç yorumları günlük burç yorumları salı

7 Mayıs 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

7 Mayıs 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 07' 35" R
Ay
Başak
07° 22' 59"
Merkür
Boğa
01° 00' 55"
Venüs
Boğa
20° 58' 44"
Mars
Koç
12° 10' 08"
Jüpiter
Boğa
27° 46' 21"
Satürn
Balık
17° 51' 08"
Uranüs
Boğa
23° 17' 08"
Neptün
Balık
29° 20' 59"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
21° 31' 59"
Lilith
Başak
25° 08' 14"
True Node
Koç
14° 53' 02"
Son Güncelleme : 16/05/2024 15:26

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>