Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sakin, dingin günler yakında. Arkadaş çevrenizdeki olumlu yaklaşımlardan etkileneceksiniz. İlişkinizde ikinizin de yıprandığı tartışmalar, elle tutulur nedenlere bağlı değil.

Bugün etkileneceğiniz kişiler, sizi özgün düşüncelerinizle ilgili olarak umutlandırabilir. İlişkilerde duyarlısınız. İş ortamınızdaki kişisel sorunlar sizi çok fazla etkiliyor.

Akraba ilişkilerinizde para amaçlı yakınlaşmalar, bugünlerde canınızı sıkabilir. Yeni arayışlara ihtiyacınız var. Bütçenizdeki dengesizlikleri yerine oturtmanız gerekiyor.

Aşk hayatınızda gerçekçilik, bu ilişkinin kaldıramayacağı kadar ön planda. Biraz daha duygusal davranışlara girmeli ve partnerinizin bu sıralar sergileyeceği anlamlı yaklaşımların karşılığını vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi özellikle sakındığınız bir oluşum, bu günlerde ısrarcılığını arttırabilir. Bununla ilgili fikir alışverişlerinden yararlar görebilirsiniz. Sevecen yaklaşımlarınız, önümüzdeki günlerde yeni dostluklar getirecek. Tutarlı bulduğunuz ilişkilerde girişken kişiliklerin olumlu anlamda yönlendirmeleri olacak. Bu konuda istekli görüneceğiniz etkilenmeler söz konusu.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk saatlerinde boşlukta olan Ay, 06:39'da İkizler burcuna geçiyor. Günün genelinde ilişki ve evlilik hayatınız ön planda olabilir. Konuşarak her şeyi çözebileceğinizi göreceksinizdir. Ortaklıkla yürüttüğünüz işinizle ilgili de yeni gelişmeler yaşayabilirsiniz. Merkür Boğa burcuna geçiş yapıyor. 21 Mayıs'a kadar yeni birteklifi alabilirsiniz. Sağlık probleminizle ilgili bir tahlil sonucu elinize geçebilir.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarını değiştiriyorsun!İletişimi yönlendiren Merkür bugün itibari ile toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Yakın çevrende gelişen olaylar gündemini etkileyebilir ve planlarını değiştirmene neden olabilir. Yakınında bulunan ama pek de samimi olmadığın birinin, senin hakkında düşündüğü bazı olumsuz söylemler duyabilirsin. Bunları önceden sezersen, o kişinin niyetini gerçekleştirmesine izin vermeyebilirsin. Eğer aklında işinle ilgili plan değişikliği yapmayı düşünüyorsan, yöneticin bu fikri bugün kabul etmeyebilir. Öğleden sonra motivasyonu geri kazanarak ve aklında olan cv güncelleme, portföy hazırlamak gibi konulara yönelebilirsin. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişinin hayatındaki gelişme yeni kararlar almanızı gerektirebilir.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkiler biraz daha sabır, emek gerektirebilir, zira karşınızdaki kişi beklediğiniz, düşündüğünüz şekilde hareket etmekten ziyade biraz daha fevri davranabilir. Beklentilerinizi dengelemek size kalıyor.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular sizi etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde bazı olayları daha iyi idrak edebilirsiniz. Çatışma içinde olabilirsiniz. Sorumluluk almanız gereken durumlar oluşabilir. Yaşadığınız olaylarda tamamlanmalar meydana gelebilir. Sizi uğraştırabilecek durumlara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Akşam saatlerinde huzursuz hissedebilirsiniz.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşüncelerinizi ifade ederken cümlelerinizi dikkatli seçmeli, fevri çıkışlardan kaçınmalısınız. Aşk hayatınızda ilerleme kat ettiğinizi görebilir.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay; çalışma koşullarında, sağlığında ve rutin işlerinde daha pratik olabilirsin. Kazanımların açısından daha bereketli olabilir, gayrimenkul ya da yatırımların açısından olumlu destekler bulabilirsin. Gün içinde tek başına hareket etmekte zorlanıp, onay alman gereken durumlar olabilir, ego savaşlarından uzak durmanda fayda var.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün meydana gelen yeni ayve çalışma ortamınızda yeni başlangıçlara ve yeni bir düzene işaret ediyor. Sağlığınızda, beslenmenizde ve günlük yaşam rutininizde yenilikler ve yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hareket enerjiniz fazla iken hedeflerinize giden basamakları çıkabilirsiniz. Kariyer hayatınız konusunda pozitif zamanlardan geçiyorsunuz. İşinizden bolluk ve bereket enerjisine sahip olabilirsiniz. Bu sebeple çok çalışın ve bu güzel zamanları es geçmeyin. Rüzgârı arkanıza alın.

6 Mayıs 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakında kendinizi zirvede bulacağınızdan hiç kuşkunuz olmasın. Şu günlerde sevgilinizden size karşı daha tutkulu davranmasını bekleyeceksiniz. Yalnızsanız artık utangaçlığı bırakın. Biraz cesaret çok işinize yarayacak.

6 Mayıs 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 33' 27" R
Ay
Başak
12° 40' 44"
Merkür
Boğa
01° 35' 24"
Venüs
Boğa
21° 31' 44"
Mars
Koç
12° 30' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 52' 41"
Satürn
Balık
17° 52' 58"
Uranüs
Boğa
23° 18' 42"
Neptün
Balık
29° 21' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 25"
Chiron
Koç
21° 33' 21"
Lilith
Başak
25° 11' 13"
True Node
Koç
14° 53' 37"
Son Güncelleme : 17/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>