Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Mayıs 2019, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Biraz programsız davrandığınızı ve birlikte geçirebileceğiniz zamanları başka şeyler için kolayca harcayabildiğinizi düşünüyor. Biraz daha baş başa zaman geçirmek, size de iyi gelebilir.

Bir dostunuzayaşamında gösterdiğiniz desteğin karşılığını ondan göremeyeceksiniz. Bugünlerdebağlantılarınızdaki yeni yönelimler çok mütevazi. Ama bu, yaşanılan süreçle ilgili bir durum.

Yakınlarınız sizi bir yatırım konusunda ikna etmeye çalışırlarken, sizin yarattığınız birtakım haklı kaygılar içersindeler. Yatırım yaparsanız pişman olmayacaksınız. Küçük birikiminiz kafanızı bu kadar karıştırmamalı.

Gönül işlerinde yarı istekli, yarı isteksiz tavırlarınız bir an önce netliğe dönüşmeli. Kararlı bir tavırla, hiçbir şey hissetmediğiniz duygusal davetlerin tamamen önünü kesebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi sakınmaya çalıştığınız bir gelişme, istekle, yeniden ilgilenmenize neden olacak bir ivme gösterebilir. Hayatınızın dağınık yaşadığınız yanları, belli bir toparlanmaya ihtiyaç duyuyor. Bu yanınızla sandığınız kadar hoşgörü görmüyorsunuz. Yurtdışındaki bazı gönül bağlarınızla ilgili alacağınız duyumlar, onlarla acele ve biraz sitemli görüşmeler yapmanızı gerektirecek.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın İkizler burcunda ilerlediği bir güne başlangıç yapıyorsunuz. Ay'ın Mars ile kavuştuğu aynı zamanda da Jüpiter ile karşıtlık yaptığı bugün içerisinde partnerinizle hem çok tutkulu hem de bir o kadar gergin bir ilişki yaşayabilirsiniz. Siz tutkulu olan taraftan vazgeçmeyin. Ay, 12:06'da boşluğa giriyor. Yeni işlere başlamak uygun olmayabilir. Bugün Merkür-Uranüs kavuşumu Boğa burcunda gerçekleşiyor. Çalışma hayatınız ve sağlığınızla ilgili sürpriz bir haber alabilirsiniz. Bu durum beklemediğiniz anda yüzünüzü güldürebilir.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Belirsizliklere son veriyorsun!Ay, sabah saatlerinde boşlukta hareket ediyor. Ekonomik alanda yapacağın planlar için etkileyici bir döneme girdiğini hatırlatmak istiyorum. Bugün kafandakileri ailenle paylaşacaksın. Onların, fikirlerini değiştirmesine izin vermemek için çaba gösterirken bazen kırıcı konuşabiliyorsun. Sonradan üzüleceğin tavırları göstermemeye dikkat etmelisin. Aşk yine doludizgin... Ama küçük kıskançlıklar, arayı soğutabilir. Uzun zamandır ilişkisi olan bir Yay burcuysan, ilişkindeki belirsizliğe bir son vermek isteyebilirsin. Artık daha gerçekçi ve emin duygularla hareket etmek isteyeceksin. Mide problemin varsa, işlenmiş gıdalardan uzak durman gerekiyor.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda karar vermeniz zor olabilir. Kendi kendinize özgürlüğünüzü kısıtlamamalı, içinizden geldiği gibi ilerlemelisiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde dengede olmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Eşinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Sizi uğraştıran koşulların ortasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. İlişkilerinizde kopmalar olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi toparlamak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde endişe duyduğunuz konularla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinizden alacağınız haberlerle keyiflenebilir, ilişkiye kendinizden de ödünler katabilirsiniz. Para yönetimini başarılı gerçekleştirebileceğiniz bir gündesiniz.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay burcu zorlu süreçlerden geçtiniz. Kimileriniz sağlığınız konusunda, kimileriniz aşk hayatınız, kimileriniz ise maddi anlamda sınavlar verdiniz. Biraz daha sabır, rahatlayacaksınız. Çevrenizdeki insanları iyi gözlemlemelisiniz. Dost bildiğiniz herkes dost, düşman bildiğiniz herkes de düşman değil.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öğle saatlerinde Ay'ın burç değiştirmesiyle güçlü kişilerle özellikle de kadınlarla karşılaşabilir, mücadeleci yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Gündeminizde ortak işler, paralar, vergi ve mirasla ilgili konular olabilir. Dikkat ve konsantrasyon gücünüz yüksek olabilir.

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Uranüs'ün Boğa burcundaki kavuşumu gündelik hayatınızda beklenmedik olayları önünüze çıkarır. Kazalara ve sakarlıklara dikkat etmelisiniz. Değişime adapte olun. Sağlık konularına özen göstermelisiniz. Ani bir operasyon gündeme gelebilir. Mesai arkadaşlarınızla ilişkilerinizde gerginlikler yaşamamaya özen gösterin. Burç burç yorumları Çarşamba günlük burç yorumları operasyon Sağlık Uranüs Venüs

8 Mayıs 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm dikkatiniz, yine gelecek üzerine yoğunlaşabilir. Ufkunuzu açmaya çalışabilir, çeşitli faaliyetlerle bakış açınızı genişletecek bilgilere ulaşmaya çalışabilirsiniz. Uzun vadeli planlarınız, günün ana konularından olabilir.

8 Mayıs 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 11' 45" R
Ay
Balık
05° 08' 32"
Merkür
Koç
18° 15' 34"
Venüs
Boğa
04° 30' 59"
Mars
Koç
01° 55' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 28"
Satürn
Balık
16° 49' 22"
Uranüs
Boğa
22° 30' 39"
Neptün
Balık
28° 59' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 08"
Lilith
Başak
23° 39' 16"
True Node
Koç
15° 21' 49"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>