Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mayıs 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta gözü kör dönemini artık gerilerde bıraktığınızı gösteren davranışlar sergiliyorsunuz. Doyumlu ve güvenli göründüğünüz ilişki içinde, yine de ilginizin çekilebilmesi problemler üretebilir.

Yeteneklisiniz. Ortalama bir çabayla birçok hedefinize ulaşacaksınız. Bu günlerde işlerinize daha sıkı asılmanız gerekebilir. Hedeflerinizi ve yakın zamanda yapmayı planladığınız büyük masrafları erteleyebilirsiniz.

Yakın gelecekte ciddi bir para ihtiyacına gireceksiniz. Bu sizi bir ek gelir arayışına yönlendirecek. Kazancınız ve gereksinimleriniz arasında doğru dengelemeler yapmanız gerekiyor.

Belli bir yılgınlıkla sırtınızı dönmek niyetinde olduğunuz kişinin ciddi anlamda desteğinize ihtiyacı var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akraba ilişkilerinizde yakın bir zamanda bazı karışıklıklar olabilir. Uzak durmanız istenecek ve siz gönüllü olarak buna uyacaksınız. Dün duyduğunuz söylentinin aslını astarını boşuna araştırıyorsunuz. Uzun zamandır sürdürdüğünüz kuşkuculuğun peşinden biraz güç kurtulacağınız derin bir yalnızlık duygusu gelebilir. Kendinizi fazla başıboş bırakmamalısınız.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün tamamında Ay Başak burcunda ilerliyor. Bugün sizler için kariyer konuları ön plana çıkabilir. Yöneticinizle aktif bir şekilde iletişim halinde olabilirsiniz. Toplantılarınız, görüşmeleriniz ince detaylara odaklanmanızdan dolayı uzun sürebilir. Ay-Merkür arasındaki pozitif açının aktif olduğu gün içerisindehayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Çalışmıyorsanız geleceğe dair adım attığınız bir konuyla ilgili olumlu haber alabilirsiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındakilere yol gösteriyorsun!Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Elini attığın her işte farkını hissettireceğin bir gün seni bekliyor. Çevrendeki insanların bazı konularda dikkatsiz davrandığını fark edip, onlara yol gösterebilirsin. Kalbin de ruhun da meydan okumaya hazır. Kendi kendine hallettiğin işlerin, etrafındakindeki insanlara da çok faydası dokunabilir ve sana bir hayli övgüde bulunabilirler. Arkadaşların sana jest yapmak isterlerse geri çevirme çünkü sen bunu hak ettin! Sevgilin kıskanç davranmana bugün biraz şaşırabilir. Evliliğinde sorunları olan bir Yay burcuysan, eşinle sorunları hallederek yepyeni bir sayfa açmak isteyeceksin. Bugün aynı zamanda güvenip borç vermek istediğin kişilere daha çok dikkat etmeni öneririm.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı rahatsızlıklara ve bazı enfeksiyon hastalıklarına karşı dikkatli olmalısınız. Gerekli ilaçları kullanmalı, vitamin takviyeleri almayı ihmal etmemelisiniz. Alacağınız bir ödemeyle alakalı bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Bütçe planlamalarınızı doğru yapmalısınız.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki statünüz için fedakârlık yapacağınız bir gündesiniz. Hedeflerinize ulaşmak için hayal gücünün sınırlarını zorlamak zorunda kalabilirsiniz. Üstlerinizle ilgili konulara daha gerçekçi yaklaşabileceksiniz. Bugün bürokratik işlerle uğraşabilirsiniz. Akşam için keyif aldığınız kişiyle birlikte program yapabilirsiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün boyunca bulunduğunuz ortamın dışında olmak isterken seyahat ve geziler gündeme gelebilir. Keşif ve macera duygunuz sizi farklı yerlere taşıyabilir. Akşam saatlerinde ise hedeflerinize, planlarınıza odaklanmaya başlayabilirsiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebilir, eğitim öğretim işlerinizde başarı elde edebilir,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerde istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda tekliflere açık olduğunuz bugün, ilişkisi devam edenler eğlenceli ve sevgi dolu bir gün geçirirken, ilişkisi olmayanlar için yeni teklifler sözkonusu olacaktır.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşinizden keyif aldığınız bir gündesiniz. Yüksek enerjiyle eş zamanlı çokyapabilirsiniz. Hevesi koruyup konsantre olmak önemli; aksi halde enerjiniz dağılır. Akşam üstü ailevi konularla meşgul olabilirsiniz.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yay; bugün üstlerinin seni desteklemesi için sorumluluklarına odaklanmalı, en küçük bir detayı bile gözden kaçırmamaya dikkat etmelisin. İlişkilerinde sınırlarını korumakta zorlandığın zamanlar söz konusu olabilir. Geçmişten aklına gelmiş bir olay bugün canını sıksa da hemen toparlayabilir, duygusallıktan sıyrılıp neşeli kimliğine bürünebilirsin.

13 Mayıs 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

13 Mayıs 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 56' 25" R
Ay
Oğlak
18° 29' 51"
Merkür
Koç
16° 42' 53"
Venüs
Boğa
00° 23' 03"
Mars
Balık
29° 20' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 26"
Satürn
Balık
16° 31' 53"
Uranüs
Boğa
22° 19' 07"
Neptün
Balık
28° 53' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 50"
Lilith
Başak
23° 16' 56"
True Node
Koç
15° 22' 11"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>