Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Mayıs 2019, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bu kadar kolayca unuturken, hala unutulmamış olmanız da çok mümkün. Çok kolay unutup aynı acelecilik içinde yeni bir ilişkiye yöneldiğiniz düşünülüyor. Bu imaj şansınızı bağlayabilir.

Hakkınızı koruma konusunda biraz sert tepkiler verebiliyorsunuz. Bugünlerde yaşanacak kişisel bir olaya topluca üzülebilirsiniz. İş ilişkilerinizdeki dostluklar size yorgunluğunuzu unutturabilecek ölçülerde.

Zaman, zaman ihtiyaçlarınızdan kısıp zevkinize ayırabiliyorsunuz. Zevklerinizi temel ihtiyaçlarınız gibi görmekten vazgeçmelisiniz. Elinize geçecek bir para, sizikonularında yeniden şekillendirebilir.

Yarı güvenle baktığınız ilişkilerde önleyemediğiniz yakınlaşma niyetleri belli amaçlara dayanıyor. Henüz fark edemediğiniz, sizi istismara yönelmiş birileri olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı ikili ilişkilerde kalıcı olarak görülüp kabullenilmiş problemlerin çözümü, tarafların kendilerinden bir parça kopup bir ilişki içinde olduklarını fark edebilmelerine bağlı. Bugünlerde yaratıcılığınızı ön plana çıkartabilmeniz halinde, elde edebileceğiniz küçük mutluluklar olabilir. Bunun için günlük yaşamın bağlarını biraz gevşetip kendinize zaman ayırmanız gerekiyor.

10 Mayıs 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Erken saatlerle beraber boşluğa giren Ay, 05:05-16:13 arası boşlukta kalmaya devam ediyor. Maddi konularda sorunlar meydana gelebilir. Bankacılık işlemleriniz de askıda kalabilir. Saatler 16:13'ü gösterdiğinde ise Ay Aslan burcuna geçiyor. Ay ve Uranüs arasındaki oluşan sert açıyla akşam saatlerinde pozitif ruh haliniz gerginleşmeye başlayabilir. Beklenmedik koşullar planlarınızı bozabilir. Yolculuklarınızda da dikkatli olmanızda fayda var. Bu etkiler bittiğinde ise pozitif bir geceye devam ediyor olacaksınız.

10 Mayıs 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafına yardımcı oluyorsun!Ay, günün büyük bir bölümü boşlukta hareket edecek. Bugün kalbin iyilik yapmaktan yana. Kimsenin gönlünü kırmadan insanlara yardımcı oluyorsun. Yapacağın araştırmalar önemli ve özel konulara yönelmene neden olabilir. Eğer yurtdışı bağlantılı sorumluluğun varsa sabah saatlerinde sıkıntılar yaşayabilirsin. İş arkadaşlarının suçlamak yerine kendi sorumluluklarını düzenlemen gerektiğini fark etmelisin. Beklediğin haber bugün sana ulaşabilir ve sıkıntısını çektiğin maddi problemler bu sayede son bulabilir. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişinin yapacağı sürpriz yüzünü güldürecek. Yemek konusunda usta bir şef kadar başarılı olduğunu bilen arkadaşların akşam yemeği için sana misafir olmak isteyebilir.

10 Mayıs 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bir seyahat kararı alabilirsiniz. Yaşamınızla ilgili istediğiniz değişikliklerle alakalı büyük bir karar almaya açıksınız.

10 Mayıs 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kafanızda yer eden ama zaman bulup yapamadığınız ufak tefek işlerinizi halledebilirsiniz. Hayata bakış açınızı genişletebileceğiniz bir gündesiniz. Düşüncelerinizin paylaşılması ön planda olsa da duygu ve düşünce ayrılıklarına düşebilirsiniz. Akşam saatlerinde zevkinize düşkün hareket edip, girdiğiniz ortamlarda flört edebilirsiniz.

10 Mayıs 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zamanınızı verdiğiniz bazı konularda olumlu geri dönüşler almanız sizi keylendirebilir. Aşk hayatınızda şanslı olduğunuz ve mutlu hissettirdiğiniz bir gün olabilir.

10 Mayıs 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yay; hayat standartlarını, görüş ve vizyonlarını büyütebileceğin bir gündesin. Yurt dışı, ekonomik çalışmalar, eğitim veya hukukla ilgili işlerin bağlı olduğu gruplarla iletişime geçebilir ve kendini geliştirmek için çaba harcayabilirsin. Yeni bir kişiye aniden derin duygular ve tutku duyabilirsin.

10 Mayıs 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şüphelendiğiniz durumlar söz konusu olabilir. Kalbinizin sesini dinleyin. Günü bir kısmı çok pozitif bir kısmı daha karamsar olabilirsiniz. Gün içerisinde ruh haliniz sık sık değişebilir. İş yerinizdeki gerginliklere dikkat etmelisiniz. Başkalarının sizi kendi tartışmalarının bir parçası yapmasına izin vermemelisiniz.

10 Mayıs 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songünü bile, Çalış çalış çalış, mottosuna takılırsınız. Her ne kadar keyif yapmak isteseniz de yurt dışı ilişkileriniz sizi bugün de rahat bırakmaz. Toplantılar, yeni fikirleri olgunlaştırır. Eleştirel yaklaşımınızla tüm gerçekleri masaya yatırabileceksiniz. En sonunda en iyiye ulaşmak sizi mutlu eder. Analitik yaklaşımları senteze oturtmalısınız. Burç burç yorumları Cuma günlük burç yorumları

10 Mayıs 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Başarınızla büyük ilgi çekiyorsunuz. Bunun tadını çıkarın. Gelecekte de önemli projelere imza atacaksınız. Hafta sonlarını evde başbaşa geçirmek, ilişkinizin yoluna girmesini sağlayacak. Yalnızsanız, kabuğunuzdan çıkmalı ve sosyal faaliyetlerde bulunmalısınız.

10 Mayıs 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 56' 49" R
Ay
Oğlak
18° 35' 28"
Merkür
Koç
16° 43' 02"
Venüs
Boğa
00° 23' 34"
Mars
Balık
29° 20' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 32"
Satürn
Balık
16° 31' 55"
Uranüs
Boğa
22° 19' 08"
Neptün
Balık
28° 53' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 52"
Lilith
Başak
23° 16' 59"
True Node
Koç
15° 22' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>