Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranızda geçmiş olan bir tartışma, mantıksızlığınız yüzünden büyümüş. Gerçekçi olmayan davranışlarınız sevgilinizin tahammül sınırlarını biraz zorluyor. Sizin olgulaşmanızı istiyor.

Bugünyerinizde daha aktif olmanız gerekebilir. Eski kağıtları gözden geçirmeniz gerekecek bir işle uğraşmanız olası. Zihninizi daha dinç tutmanız gerekebilir. Özellikle bugünlerde buna çok ihtiyacınız olacak.

Bir yerden gelmesini beklediğiniz paraya bayağı bel bağlamışsınız. Bu paranın gecikmesi moralinizi bozduğu gibi, bu paraya bağlı bazı işleri ertelemenizi gerektirebilir.

Sevgilinizle ya da bir yakınınızla bir konuda aynı hevesi paylaşmamanız tatsızlıklara yol açabilir. Fikirlerinizi söylemekten çekinmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gün boyunca akşam saatlerinde yapacağınız önemli bir görüşmeye hazırlanacaksınız. Görüşme umduğunuzdan daha iyi geçebilir ve yeni öneriler alabilirsiniz. Bazı değişikliklere hazırlıklı olmanızda yarar var. Bazı konuları gereğinden fazla abartıyorsunuz. Bugün bu konuda alacağınız uyarıların haklılığı, haksızlığı konusunda iyi düşünmelisiniz.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün ilk zamanlarında 04:38-13:13 arası boşlukta ilerliyor. Devamında Başak burcuna geçen Ay, kariyerinize odaklanacağınız bir günde olacağınızı gösteriyor. Ay'ın Uranüs ile yaptığı olumlu görünüm sürpriz birteklifiyle karşılaşmanızı sağlayabilir. Venüs, gece saatlerinde Jüpiter ile zorlu görünümünü aktifleştiriyor. Aile içinde anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Ayrıca evinizin içinde de şanssız durumlarla karşılaşabilirsiniz.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatı ve kendini sorguluyorsun!Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket edecek. Bugün, güne kendini ve hayatı sorgulayarak uyanabilirsin. Özellikle etrafındaki birçok kişinin duyarsızlığı gelecek adına kaygı duymana neden olabilir. Mecburiyetten çalışma hayatına ara vermiş bir Yay burcuysan, rutinliğin sana göre olmadığını anlayacaksın. Bu durum yenidenarayışına girmeni sağlayacak. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan, katılacağın toplantı ya da davette tanışacağın kişiyle yeni bir aşka yelken açabilirsin. Gün içerisinde uzun zamandır görüşmediğin bir yakınınla program yapabilirsin. Keyifli ve verimli vakit geçirmek sana iyi gelecek. Akşamüzeri bir araya geleceğin aile bireyleri ile keyifli saatler geçirebilirsin. Özellikle senden yaşça büyük figürlerin yaptığı espriler ortamı daha da eğlenceli hale getirecek.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimde yoğunluğun artacağı ve beklenmedik karşılaşmaların yaşanabileceği bir gün olabilir. Sürprizlere açık olmalısınız.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni şeyler öğrenmek için uygun bir gündesiniz. Kendinizi ifade edebilmek için yeni fikirler bulabilirsiniz. Yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Düşüncelerinizi etrafınızdaki insanlarla paylaşmak için heyecan duyuyor olabilirsiniz. Akşam saatlerinde harcamalarda artış olabilir.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sizinle aynı şehir ya da aynı ülkeden olmayan kişilerle yolunuz kesişebilir, farklı kültürler tanıyıp yeni bilgiler edinmenin keyfini sürebilirsiniz. Keyfiniz artabilir.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sevgili Yay; kendine olan güvenin ve vizyonerliğin gün içinde oluşan koşulları kontrol altına almana yardımcı olabilir. Sosyal içerikli konular ve yakınlarınla yaptığın organizasyonlarla hayatını renklendirebilirsin. Günün ilerleyen zamanlarında duygusallıktan uzak durabilir, kusursuzluk peşinde olabilirsin.

15 Nisan 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzun vadede önemli getirisi olan işlerin ön hazırlığı ile meşgul olabilirsiniz. Suni kavgalardan, sizi aşağı çeken dedikodulardan uzak durun. Önemli, yetenekleri öne çıkaran gelişmeler olası.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir şeyler hissettiğiniz insanla ilgili güzel haberler alarak haftaya başlıyorsunuz. Yeni ve hızlı gelişen ilişkilere, arkadaşlarınızın tanıştırdığı insanlarla aranızda bir şeyler olmasına hazırlıklı olun. Bakımlı gezin. Kendinizi bırakmayın. Bahar geliyor. Siz de ruhunuzun çiçeklerini bahara göre ayarlayın.

15 Nisan 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

15 Nisan 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 34' 24"
Ay
Kova
25° 59' 60"
Merkür
Koç
17° 54' 11"
Venüs
Boğa
03° 43' 34"
Mars
Koç
01° 25' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 27"
Satürn
Balık
16° 46' 05"
Uranüs
Boğa
22° 28' 26"
Neptün
Balık
28° 58' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 59"
Lilith
Başak
23° 34' 60"
True Node
Koç
15° 21' 04"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:06

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>