Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Aralık 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun çabalarına yanıt vermenizi istiyor. Bugün yine çabaları karşılıksız kalabilir. Ama buna fırsat vermemeniz ilişkiniz için hayırlı olur. Her şeyi boş vermiş gibi görünüyorsunuz. Küçük bir değişiklik için bile en ufak bir çaba harcamıyorsunuz.

Sadece deneyimin yeterli olmadığının siz de farkındasınız. Bugün yeniliklerle tanışmak için iyi bir gün gibi görünüyor. İş deneyiminiz herkesçe takdir ediliyor, ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir.

Dikkatli para harcamaya çalışıyorsunuz, fakat kolay olmuyor. Aile içindeki harcamaların denetimi kırılmalara yol açabiliyor. Umut bağladığınız bazı para kaynakları, bugünlerde hareketlenebilir.

Bugün bu konuda tatsız bir konuşma olabilir. Yine de kırıcı olmaktan kaçınmalısınız. Bir yakınınıza sürekli akıl verme isteğiniz onu sıkıyor. Onun da bir yetişkin olduğunu fark etmeniz gerekiyor

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam saatlerinde hareketlilik yaşamanız muhtemel. Olumsuz havanızın dağılması için iyi bir fırsat olabilir. Çok özlediğiniz bir arkadaşınızla karşılaşabilir, uzun uzun sohbet edebilirsiniz. Çevrenizde çok güçlü biri olarak tanınmanıza rağmen zaman zaman yorulduğunuzu hissediyorsunuz. Bugün sizi yine öyle bir gün bekliyor. Küçük sorunları büyütme eğiliminiz ağır basabilir.

16 Aralık 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, Saat 05:46 Güneş-Chiron arasındaki mücadeleci görünümü, hızlı ve gayet aktif bir şekilde kendinize yeni bir sayfa açmak niyetinizi gösteriyor. Cesaretli ve kendinize güvenlisiniz. Hatta bugünlerde hızlı bir şekilde kendinizi ifade edebilir, fikirlerinizi ortaya koymaktan çekinmezsiniz. Ancak lütfen insanlarla aranızdaki ilişkiyi, dostlarınızı, kardeşçe paylaşımlarınızı bir daha düşününüz. Birileri gücenmesin, kırılmasın diye kendinizden taviz verdikçe, bunun aslında pek de işe yaramadığını bazı insanlarda görüyorsunuz. O zaman gelin, kimlere destek olacağınızı kimlere olmayacağınızı kafanızın içinde bir belirleyin. Yoksa karşılığını alamıyorsunuz diye çok üzülürsünüz. Saat 13:28 Güneş-Uranüs görünümü, sizin arzu ve isteklerinizle çevrelenmiş bir hayata, gönlünüzce yaşayacağınız bir aşka, dünyanın zevkinin tadına varma anlamında sizi heyecanlandırıyor, heveslendiriyor. Dünyaya bir kere geldim yahu diyoruz. Diyoruz da, bir yandan da mevcut parasal konuları halletmemiz, üstümüze düşen görevleri de yapmamız lazım. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

16 Aralık 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aklına gelen yeni fikirler hakkında araştırma yapabilirsin. Karşına çıkacak sürpriz teklifleri iyi düşün

16 Aralık 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Doğruyu değerli yapan yalandır, tıpkı sağlığı değerli yapanın hastalık olması gibi. Olumsuzluklardaki manayı bul. Her şey zıddı ile var olur.

16 Aralık 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda iken kişisel konulara çözüm getirmek, yenilik yapmak daha kolay olacaktır. Yeniayın getirdiği işaretleri şimdiden görebilirsiniz.

16 Aralık 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Burcunuzdaki büyük hareketlilik okların da üzerinize çevrilmesine neden olmakta. Ancak bugün sizi siz yapan özelliklerinizi, kalbinizi ve ruhunuzu sıradışı bir şekilde gösterebilir, hayatınızda ve ilişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz.

16 Aralık 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

16 Aralık 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda sürprizlere açık olun. Kalbinizi sıkan konular geride kalacak. Çocuğunuz varsa onunla anlaşmak, onu anlamak size kolay gelebilir.

16 Aralık 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal açıdan biraz gerilim içine girebilir, huzursuz ve endişeli davranmaya başlayabilirsiniz. Olumlu ve olumsuz duygular içinizde çatışabilir. Ancak, siz bunları belli etmeyecek ve mantıklı davranmayı başaracaksınız.

16 Aralık 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

16 Aralık 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 53' 21" R
Ay
Akrep
24° 27' 05"
Merkür
Koç
15° 58' 54"
Venüs
Koç
25° 14' 57"
Mars
Balık
26° 07' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 21"
Satürn
Balık
16° 09' 10"
Uranüs
Boğa
22° 04' 57"
Neptün
Balık
28° 45' 47"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 35"
Lilith
Başak
22° 49' 12"
True Node
Koç
15° 34' 45"
Son Güncelleme : 25/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>