Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sosyal statüne kavuşuyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

İş ve finans konuları bugün umut vaat ediyor olsa da, kendinizi bu meselelere katılma ihtiyacı ile evde kalma ve rahatlama isteği arasında paramparça olabilirsiniz. Bir seçim yapmanız gerekiyorsa, birincisi için en iyisi olabilir, çünkü bugünün bakış açıları bir süredir tekrar gelmeyecek fırsatları vaat ediyor. Ancak, akşam kendi kendinize ait olmalıdır. Bir sevgili ile evde samimi bir akşam yemeği planlayın; sonuçları beğeneceksin!

Bugün yıldızların size öğretecek bir şeyi var. Muhtemelen, son zamanlarda hayatta kalmak için elinizden geleni yaptığını hissediyorsunuz - gerçekte çabalarınız tutarsız olsa da. Asıl motivasyonunuz, sıkı çalışmalarınızın bir ödülü olarak maaşınıza zam müjdesi almak. Ama bugün, aniden izlediğiniz yolun bundan ne kadar uzakta olduğunun farkına varabilirsiniz. Başkalarının size değer vermesini istiyorsanız, önce kendinize değer vermelisiniz!

İş hayatınızda güzel rüzgarlar esiyor. Kendinizi organize bir hale soktunuz. Şüphesiz ki, bazı projelerinizi incelediniz ya da en azından yaklaşımınızı değerlendirdiniz. Mademki bu konuda tamamsınız, neden diğer organizasyon metotlarına da bakmıyorsunuz? Fakat kendiniz hakkında çok sabırsız olmayın: Öğrenmek bazen zaman alabilir!

Dışa dönük olacağın bir gündeyiz. Bazen kendini geri planda tutup başkalarının merkeze oturmasına izin veriyorsun. Fakat bugün insanları etkileme konusunda güçlü hissedeceksin. Başarılarından, tutkularından, fikirlerinden bahsedebilirsin. Kendini daha dinamik bir şekilde açıklamak isteyeceksin. Saklandığın kabuktan çıkacaksın. Cesur ol ve bu harika sihre tanık ol!Neden her zamankinden bir miktar daha fazla 'evet' demiyorsun? Biraz inatçısın ve sadece istediğin şeyleri yapıyorsun! Seni bilinmeyene itmek çok zor. Her zaman önceden hazır olduğun şeyleri istiyorsun. Bugün, insanlar beklenmedik teklifler yaparsa, neden bunları kabul etmeyi denemiyorsun? Hiç düşünmeden atla. Bu senin için harikalar yaratacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, sanatsal yönünüz kendini göstermek istiyor. Kendi internet sitenizi kurmayı ya da yerel bir radyoda bir programa katılmayı düşünebilirsiniz. Hayallerinizin dinleyicisine ulaşmak için bir aracıya ihtiyacı var. Onları diğer insanlara sunmanın yollarını bulun. Ppek çok insana ilham verebilecek kapasiteniz var. Bu yetinizi ciddiye alın ve yaratıcı yeteneklerinizi kullanın.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, hareketini Koç burcunda sürdürmeye devam ediyor. Sabah ise Ay ve Jüpiter arasındaki güzel açının etkisiyle aşk dolu bir başlangıç yapabilirsiniz. Şansınız da öğleden önce açık olacaktır. Yapacağınız işler için sabahı tercih etmelisiniz. Ay, saat 19:02 olduğunda yarına kadar boşlukta kalıyor. Hemen arkasından oluşan Merkür-Kiron arasındaki karşıtlık ise hem çocuğunuzdan hem sevdiğinizden sizi kırabilecek kelimeler duymanıza neden olabilir.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal statüne kavuşuyorsun!Bugün, uzun zamandır eksikliğini hissettiğin kariyer ya da sosyal statüne kavuşuyorsun. Kendini evinde gibi hissedeceğin ortamlarda bulunabilirsin. Eğer maddi sıkıntıları olan bir Yay burcuysan bugün alacağın haber rahatlamana yardımcı olabilir. Gün içerisinde çevrendekilerden etkilenmemek için kendi kabuğuna çekilmek isteyebilirsin. Eğer ilişkisini yeni bitiren bir Yay burcuysan, eski sevgilin ile ilgili haberler alabilirsin ve bu durum pişmanlıklar yaşamana neden olabilir.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Merak duygunuzun sorularınıza cevaplar getireceği ve iletişiminizin hız kazanacağı bir gündesiniz. Bilginin peşinde olmalısınız.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmekten keyif alacağınız bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Güzel şeyler için harcama yapmaktan çekinmeyeceğiniz zamanlar var. Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplarda yaşayabilirsiniz. Çocuklarla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kurumsal konularda başarınız sarf ettiğiniz çaba ve özgüveniniz ile doğru orantıda olacak. Kadersel etkileri de fark edeceksiniz

16 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimde ve ilişkide bulunduğunuz kişilere sevginizi ve duygularınızı daha fazla göstermeniz gereken bugün, ani çıkışlarla duygularınızı ifade etmek yerine sakin bir dille anlatmayı tercih etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalara yönelebilir, sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz.

16 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yaratıcılık, yeni yaşam stili arayışı için idealdir. Profesyonel alanda iş, mevki değiştirmeye karar vermeniz, acı verici bir ilişki ya da bir arkadaşlığı sonlandırmanız mümkün.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı gelişmeler kafanızı karıştırabilir. Ancak, asıl karışıklık sizin düşünce biçiminizden kaynaklanacak. Son derece duygusal ve heyecanlı davranabilirsiniz. Biraz sabırsız, biraz öfkeli bir tutum içine girebilirsiniz.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde işleriniz yolunda gitmiyor. Hemen umutsuzluğa kapılmayınız. Sabırlı olunuz. Zaten bu da sizin burcunuzun bir özelliği. Hayatta elde ettikleriniz hep sabrınızın sonucu. Duygularınızı kontrol edin. Olaylar karşısında serinkanlı olursanız, artı puan kazanabilirsiniz.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yoğun düşünceler içindesiniz. Bu düşünceler hayat enerjinizin sık sık değişmesine sebep oluyor. Kararsız değilsiniz sadece adım atmakta zorlanıyorsunuz. Büyümeye, kendinizi geliştirmeye çok müsaitsiniz. Fikirleriniz sadece aklınızda kalmamalı. Adım atmalı, hatta basamak çıkmalısınız.

16 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bugün yaşamdan daha fazla keyif alabilir, kendini şımartabilir, heyecan duymanı sağlayacak adımlar atabilirsin. Yaşamını ve ilişkilerini ilgilendiren konularda girişimlerde bulunabilir, romantik ilişkilerde cesaret ve hevesle hareket edebilirsin. Çalışmaların karşılığında ödüllendirilebilirsin.

16 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 18' 28"
Ay
Kova
22° 07' 54"
Merkür
Koç
17° 45' 35"
Venüs
Boğa
03° 23' 20"
Mars
Koç
01° 13' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 24' 37"
Satürn
Balık
16° 44' 40"
Uranüs
Boğa
22° 27' 29"
Neptün
Balık
28° 57' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 04"
Lilith
Başak
23° 33' 10"
True Node
Koç
15° 20' 50"
Son Güncelleme : 02/05/2024 08:32

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>