Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sosyal Hayatta Aktifsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Bugün sevdiğin kişi ile bazı mevzularda konuşman gerekebilir. Bu konuşmalar seni gerebilir. Ancak içinizde tutup, ertelemek yerine açıkça konuşmak sizi daha iyi hissettirecek bugün.

Verimli çalışıyor, işinizi önemsiyorsunuz. İşinizin uzmanısınız. Bu nedenle de aranan birisiniz. Oldukça uzaklara işle ilgili bir yolculuğunuz olabilir diye bir beklentiniz var. Ama bir eleme sonucu buyolculuğunun dışında kalacaksınız..

Maddi konularda kararlar alırken duygularınla hareket etmemelisin. Sakin olmalı ve mantığın ile adımlar atmalısın. Hislerine güvensen de bazı şeyleri daha dikkatle düşünmek sana daha güzel kazançlar getirebilir.

Bazı olaylara hassas olabilir ve fazla tepki verebilirsin. Bunu düzeltmek ve duygularını kontrol altına almak için meditasyona önem vermen gerekecek bugün. Nefes egzersizleri de senin daha rahat bir gün geçirmeni sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birçok şeyi başarmak için çok güzel bir enerjin olacak. Verimli olmak, tek seferde birden fazla işi halletmek sana kendini çok iyi hissettirecek. Etrafındaki insanları bu konuda etkileyerek daha güzel adımlar atabileceksin.

16 Mart 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, bugün işlerin her zamankinden daha karmaşık hale geldiğini fark edeceksiniz. Bu durum sevdiklerinizle aranızda bazı konuşmaların çıkmaz sokaklarda son bulmasına neden olacak. Bugün hitabet yeteneğinizden çok empati duygunuza güvenmeniz gerekiyor.

16 Mart 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir hukuki sorunlarla mücadele ediyorsan, atacağın adımlar çözümlere ulaşmanı sağlayabilir. Alacağın bazı önemli kararlarda güvendiğin kişiler etkin rol oynayacak. İş arayan bir Yay burcuysan, geçmişteki başarısızlıklarını kendine dert edinmekten vazgeçmelisin. Bu sıralar arkadaşının seni davet edeceği etkinlikleri reddetmezsen, aradığın işi bulma ihtimalin çok yüksek.

16 Mart 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ne amaçlayıp ne yaşadığınızı değerlendirmek isteyebilirsiniz. Bu değerlendirmeyi objektif bir şekilde yapmakta zorlanabilirsiniz ancak zamanı kendinize de ayırmanız gerektiğini fark etmelisiniz. Bazı planlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

16 Mart 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Bütçenizle ilgili yeni konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni çözümler üretebilirsiniz. İş hayatınızdan alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Yeni başlangıçlar için fırsat yakalayabilirsiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda daha fazla konu ile ilgilenmeniz gerekebilir.

16 Mart 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi daha anlayışlı hissedebilirsiniz. Bu haliniz de olumlu hissiyat uyandırabilir. Aşk konusunda partnerinizle birbirinize şanslar verebilirsiniz.

16 Mart 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Enerji seviyen yüksek olacak bugün. Ama bu enerjiyi nereye yönlendireceğin de öenmli olacak. Gereksiz meselelere çok fazla zaman harcayıp günü mundar etmemelisin bugün.

16 Mart 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hiç yoktan gelen ani bir enerji patlaması fark edebilirsiniz. Son zamanlarda kendinizi biraz kötü hissediyor olsanız da olmasanız da, bu şansı hayatla bir kez daha iç içe olmak için değerlendirebilirsiniz! Herhangi bir ilginç seçenek bulamasanız bile, sürüye liderlik etmek ve birkaç harika seçenek yaratmak için adım atabilirsiniz. Yeni bir yol açmak sizin elinizde!

16 Mart 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yapacağınız çalışmalarda, çevrenizle güç birliği içinde olacaksınız. Bugün, değişen para gündeminizi takip etmeli ve olayları istediğiniz gibi yönlendirmelisiniz. Hızlı gelişen olaylara karşı kendinizi koruma altına almalısınız.

16 Mart 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

16 Mart 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün aşk, çocuk, eğlence, hobilerinizden dolayı harcamalarınız artabilir. Partneriniz ile ev, aile konularında sorunlar, yalanlarla karşılaşabilirsiniz. Birbirinizi yanlış anlayabilirsiniz. Yeni bir ortaklık kurmak için uygun bir günde değilsiniz. Güzel bir gün dilerim.

16 Mart 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşkunun, yavaş, yavaş bir alışkanlığa dönüşmesini kabul edemiyorsunuz. Bu konuda kırgınlık yapmanız gerekmiyor. İş yaşamınızda yeni ve parlak gelişmeler var. Yeteneklerinizin herkesçe biliniyor olması, bu yeteneklere duyduğunuz güvenle yolunuza devam edin. Başarınızın sırrı titizliğinizde ve çalışkanlığınızda. Yaşadığınız maddi sıkıntılar canınızı sıkmasın, yakın gelecekte rahatlama var. Yemek yeme alışkanlığınızın değişmesi kilo almanıza neden oluyor.

16 Mart 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 06' 08" R
Ay
Başak
07° 05' 11"
Merkür
Boğa
00° 58' 60"
Venüs
Boğa
20° 56' 53"
Mars
Koç
12° 08' 59"
Jüpiter
Boğa
27° 45' 60"
Satürn
Balık
17° 51' 02"
Uranüs
Boğa
23° 17' 03"
Neptün
Balık
29° 20' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 36"
Chiron
Koç
21° 31' 55"
Lilith
Başak
25° 08' 04"
True Node
Koç
14° 53' 01"
Son Güncelleme : 16/05/2024 14:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>