Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Çalışıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2024, Salı

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda duygusal olarak kendinizi güvende hissetmek istiyorsunuz ve bu konuda da ne gerekiyorsa onu yapmak isteyeceksiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle diyaloğa girmekten kaçınmamalı, iç dünyanızda ne varsa karşılıklı olarak çözümlemeye çalışmalısınız. Aksi halde, iki tarafı da rahatsız edebilecek uzaklaşmalar yaşanabilir.

Mesleki olarak kendinizi sağlamlık içerisinde tutmak isteyeceksiniz. Bu nedenle, üstünüz olan kişilerle aranızda bir sorun varsa sabah saatlerinde bunu çözümlemek adına harekete geçebilirsiniz. Sürpriz gelişmelerin yaşanabileceği bir güne giriyorsunuz. Her ne olursa olsun, kararlı olmalısınız.

Söz konusu maddi durumunuz olduğunda istediğiniz koşullarla karşılaşabilir ve girişimlerinizi de bu doğrultu üzerinde yapmak isteyebilirsiniz. Finansal dengeli olduğunuz sürece hiçbir şeyin sizi zorlamayacağını bilmeniz gerekmekte. Güzel gelişmeler yaşanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Koşullar her zaman zorlayıcı olsa da bunu kolaylaştıracak insanlar ve imkanlar mutlaka bulunur. Hayatınızda bu etkiye sahip olan insanlar varsa şanslısınız demektir. Bugün şansınızı kullanmak, kendinize katacağınız yeni özellik ve davranışlar konusunda da size ilham olabilir.

16 Nisan 2024, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, Yay burcu insanları için duygusal anlamda içsel bir dönüşüm yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. Kendinizi derinlemesine değerlendirebilir, içsel huzuru ve dengenizi sağlamak için gereken adımları atabilirsiniz. İletişim konularında daha açık ve net bir tutum sergilemeniz gerekebilir. Kendinize olan güveniniz sayesinde başkalarıyla olan ilişkilerinizde daha sağlam adımlar atabilirsiniz. Eğer karşınızdaki kişilerle duygusal anlamda bağlarınızı güçlendirmek istiyorsanız, bugün bunun için uygun bir zaman olabilir. Umarım bugün keyifli ve verimli bir gün geçirirsiniz.

16 Nisan 2024, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinde değişiklik yapmak isteyen Yay burcuysan, masraflar düşündüğünden fazla tutabilir. Ailen maddi olarak sana destek olmak isteyebilir. Hedeflerine ulaşmak için mücadele ederken kendini fazla yoruyor olabilirsin. Ne kadar yorulsan da hedeflerine ulaşmak için çalışmayı elden bırakmıyorsun.

16 Nisan 2024, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farklı istekleriniz olabilir ya da olması gerektiğini düşünebilirsiniz. Bugüne kadar zorladığınız koşulları serbest bırakarak kendinize bir yön tayin etmek isteyebilirsiniz. Çalışma düzeniniz vekoşullarınızla ilgili yeni bir perde açmak adına görüşmeler yapabilirsiniz. 

16 Nisan 2024, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. Bazı konuları keşfetmek için adımlar atabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Kendi düşüncelerinizi başkalarına ifade etmek için istek içinde olabilirsiniz. Zirvede kalmak için yeni planlar yapmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konular dikkat çekebilir.

16 Nisan 2024, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde maddiyatla alakalı olarak artıya geçtiğiniz bir zamandasınız. Aşk hayatınızla alakalı deneyimleri hayatınıza çekeceğiniz bir evredesiniz.

16 Nisan 2024, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Etrafındaki insanların istekleri ve talepleri doğrultusunda kendinden ödün vermemelisin bugün. Karşındaki insanı ne kadar sevsen de aranıza bir sınır koymak ve kendinden ödün vermemek önemli olacak. Bugün "hayır" demekten korkmamalısın.

16 Nisan 2024, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün yaratıcı fikirler ve coşkuyla dolu olabilirsiniz. İnsanlara karşı açık olmanız onların da açılmalarına yardımcı olur ve eleştiriler size yeniden düşünme fırsatı verebilirler. Bugün başkalarını gerçekten "duyma" yeteneğiniz, onlara daha nesnel ve düşünceli yanıtlar verebileceğiniz anlamına gelir. Şu anda çevrenizdekileri rahatlatmak için ne gerektiğini biliyor gibisiniz ve özellikle kendinizi ifade etmekte özgürsünüz. Romantik bir ilişkiye dair iç görü ön planda olabilir ve her ne kadar tam olarak beklediğiniz gibi olmasa da dürüstlük ilerleme konusunda kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olur.

16 Nisan 2024, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünyapacağınız ve birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal bağlarınız güçlenebilir. Güçlü kişiliğinizle çevrenin dikkatlerini üzerinizde olacak. Yaşadığınız bir ilişki varsa, istediğiniz sonucu alacaksınız.

16 Nisan 2024, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı şeyleri açıklığa kavuşturmanın tam zamanı. Bu, hem gecikmiş işler hem dearkadaşlarınızla aranızdaki yanlış anlamalar için geçerli. Özgüveniniz başkalarına hoş ve cazip geliyor. Gözlerinizi açın. Eski temaslarınız da size güç verebilir. Enerjinizi sizi keyiflendirecek faaliyetlerde de kullanın. Daha önce belki de motivasyonunuz yoktu, ama şimdi başlamanın tam sırası.

16 Nisan 2024, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat veya hukuk konularında şanslı gelişmeler olabilir. Maddi gücünüzü kullanmanız gerekebilir. Gününüz şahane geçsin.

16 Nisan 2024, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşantınız açısından oldukça güzel ama bir o kadar da karışık bir dönemden geçiyorsunuz. İlişkinize biraz heyecan katmanız gerekiyor. İşlerinize yoğunlaşacağınız bir gün ve tamamlamak için yoğun çaba göstereceksiniz. Birikmiş işler gözünüzü korkutabilir, paniğe kapılmadan hareket edin. Üstlerinizin sizden beklentilerini boşa çıkarmayacaksınız. Paranızı iyi kontrol edemiyorsunuz, destek alın. Aşırı stres ve öfke sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Doğa sporları yaparak rahatlamayı deneyin.

16 Nisan 2024, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 53' 17" R
Ay
Başak
04° 26' 50"
Merkür
Boğa
00° 42' 04"
Venüs
Boğa
20° 40' 29"
Mars
Koç
11° 58' 50"
Jüpiter
Boğa
27° 42' 51"
Satürn
Balık
17° 50' 07"
Uranüs
Boğa
23° 16' 17"
Neptün
Balık
29° 20' 38"
Plüton
Kova
02° 03' 42"
Chiron
Koç
21° 31' 14"
Lilith
Başak
25° 06' 36"
True Node
Koç
14° 52' 47"
Son Güncelleme : 16/05/2024 09:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>