Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Zıt Kutuplar Birbirini Çekiyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Aralık 2023, Pazar

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 100%

Duygularınızı ifade etme noktasında biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor. İçinde bulunduğunuz durumlar ne kadar karmaşık olsa da üstesinden gelebileceksiniz. Dengeleri çok fazla zorlamamaya özen göstermeniz gerekmekte.

Mesleki olarak kendinizi köşeye sıkışmış hissedecek olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Karmaşık durumlardan uzak durmanız gereken bir gün.

Maddi durumunuzla ilgili daha net adımlar atmaya çalışın. Elinize geçen fırsatları net olarak değerlendirme altına almanız gereken bir gündesiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yetersizliklerinizi düşünüp üzerinde çalışabilirsiniz. Bu da size izleyeceğiniz yeni bir yolu, daha önce denemediğiniz şeyleri gösterebilir. İletişim araçlarınızı dikkatli kullanın, yedekleme ve güncellemelerini zamanında yapın.

17 Aralık 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünalanında başarılı olabileceğiniz bir gün olabilir. Yaptığınız işlerde yaratıcılığınızı ön plana çıkarabilir ve fark yaratabilirsiniz. Ortağınızla olan ilişkilerinizde iletişimi güçlendirmek için çaba göstermeniz gerekebilir. Özel hayatınızda ise romantik bir atmosfer sizi bekliyor olabilir. Sevdiklerinizle güzel anılar biriktirebilirsiniz. Enerjinizi dengede tutmaya çalışın ve kendinize zaman ayırarak stresi azaltın.+

17 Aralık 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olmayan bir Yay burcuysanız karakter anlamında size ters olan bir kişiden hoşlanmaya başlayabilirsiniz. Bu kişinin huy, tarz ve yaklaşım biçimi birçok anlamda ilginizi çekebilir. Farklı batıl inançlara ilgi duyabilirsiniz. Bu konuda derin araştırmalar yapacaksınız. Akşam saatlerinde beklenmedik haberlere hazır olun.

17 Aralık 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hiçbir koşulun bir hayatın gölgelenmesine sebep olmayacağını unutmayın. Bugün içinizden geçenleri tutmakta zorlandığınızda bunu hatırlayın ve üzerinde durmamaya çalışın. Haklı haksız savaşına girmek finalde herkesi haksız çıkarabilir; bu riski almamalısınız.

17 Aralık 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün güçlü olduğunuz yönleri çok daha rahat bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Hareket ve iletişim size iyi gelecek.

17 Aralık 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde attığınız adımların uzun vadede size sağladığı katkıları görebileceksiniz bu yüzden bugün yapacağınız bazı planlamalar oldukça önemli.

17 Aralık 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çabalarının sonuç vermediğini düşünüp vazgeçmemelisin, hele de bugün. Geç de olsa gelişmeleri görebileceksin çünkü. Programına sadık kalıp çalışmaya devam etmek ileride daha mutlu olmana vesile olabilir.

17 Aralık 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, kişisel varlığınız ve etkiniz bugün oldukça güçlü. Özellikle maddi konularda bu ekstra dikkat ve stratejik düşünceden yararlanabilirsiniz. Nitekim gün, size yavaşlamanızı ve ilerlemeden önce karşılanmamış ihtiyaçlarınızı dikkate almanızı hatırlatır. Bu durum sizi aynı zamanda dikkatinizi dağıtan bir ruh haline de sokabilir. Tutkulu düşünceler görüşünüzü etkileyebilir veya kendinizi daha savunmasız hissedebilirsiniz ve işler geçici olarak biraz yolundan çıkabilir. Bir süre durmak zorunda kalmak başta can sıkıcı görünebilir ancak aynı zamanda belirli planları veya hedefleri yaratıcı yollarla yeniden düşünmenize de neden olabilir.

17 Aralık 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kişisel özgürlüğünüzün elinizden alınmasına karşısınız. Bugün derin düşünceler içinde olabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda hiç kimseye taviz vermek istemeyişiniz, ikilem yaşamanıza neden olabiliyor. Cesur olmalısınız.

17 Aralık 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir hayal ettiğiniz bir şey yavaş yavaş şekilleniyor ve sizin tarafınızdan gerçeğe dönüştürülmeyi bekliyor. Dönüştürün, çünkü bu tüm hayatınız kalıcı ve olumlu bir şekilde etkilenecek. Aileniz ve arkadaşlarınız da bu değişim çabasına olumlu yaklaşacak ve yol boyunca her adımınızda size destek olacaklar.

17 Aralık 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; yakın çevre, eğitim, seyahat veya kardeşlerle ilgilenebilirsiniz. Aile, ev, gayrimenkul konularında sorunlar gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

17 Aralık 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Beraber olduğunuz kişiden sıkıldığınızı fazla belli ediyorsunuz. Bu nedenle yaşanan tatsızlığı, başka nedenlerde arayıp boş yere enerji harcamayın. Kıskanç ve sadece kendini düşünen bir çalışma arkadaşınız, sizi yanlış bir yola sürmek için çalışıyor, konuşuyor. Bugünden bazı borçları nasıl kapatacağınızı düşünmeniz, bazı gerginlikler yaratabilir. Önünüzde kara kara düşünerek geçireceğiniz günler var, ama arkası aydınlık. Düzeldiğini sandığınız bir sağlık sorunu tekrarlayabilir.

17 Aralık 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 37' 00" R
Ay
Boğa
11° 45' 48" R
Merkür
Koç
21° 32' 41"
Venüs
Boğa
10° 08' 09"
Mars
Koç
05° 25' 53"
Jüpiter
Boğa
25° 41' 43"
Satürn
Balık
17° 11' 54"
Uranüs
Boğa
22° 46' 27"
Neptün
Balık
29° 07' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
21° 04' 10"
Lilith
Başak
24° 09' 37"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 07/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>