Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Araştırmacısın! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 10%
Para 70%
Sağlık 50%

Eğer bir ilişkiniz yoksa, aşk bugün size tamamen beklenmedik bir şekilde ve tamamen üzüntülü ruh halinizden çıkarabilir. Bir kitapçıda ya da kafede sıradayken arkanızda duran kişiyle tanışabilirsiniz ancak nerede karşılaşırsanız karşılaşın çok dikkatli olun. Yavaş ve dikkatli hareket edin. Korku ve güvensizlik yaşatmadan bu kişiyi iyice tanıyın.

Bugün, yaşamınızdaki büyük ve yavaş ilerleyen şeylere uyum sağlamak için çalışmanız gereken bir gün. Hem parasal hem de duygusal olarak uzun vadeli yatırımlar yapmayı düşünün. Şu anda sizin için büyük bir refah görünüyor, ancak başkaları tarafından aldatılmaktan kendinizi koruyun. Hazır cevap ve her şeyi vaat edip ancak hiçbir şey sağlamayan insanlara dikkat edin. Neyin gerçek neyin gerçek olmadığını ortaya çıkarabileceğiniz konusunda kendinize güvenebilirsiniz.

Bu, global bir bakış açısına sahip olacağınız bir dönem. Şuanki gök haritasından faydalanmak için, ruhen veya seyehat konusunda bazı kitaplar okumak isteyebilirsiniz. Uzun bir tatile çıkmak isterseniz, normalrutininizde bu olmasa da şirketiniz sizi uzak bir yere gönderirse şaşırmayın. Tereddüt etmeyin! Çıkın, açık ve engin denizde temiz bir hava alın!

Son zamanlarda aşırı yorgun hissediyorsan, içinde oluşmaya başlayan stres bunun sebebi olabilir. Bugünün göksel açıları iletişime ek bir enerji getiriyor ve bu streslerin bir kısmı üzerine düşünmek akıllıca olacaktır. Endişe, kaygı ve korku, fiziksel ve duygusal sağlık üzerinde büyük baskı yaratır. Bazıları için egzersiz bu durumu hafifletebilir ve diğerleri için ise konuşmak kilit noktadır. Kendini bu tür "enerji emici" etkilerden kurtarmanın en etkili yollarını bul ve daha iyi hisset.Bugün bilinçaltınız muhtemelen geçmiş travmaları azad ettiğinden son derece aktif. Uzun zaman öncesinin hatıraları baraj kapıları açılmışçasına zihninize dolabilir. Pek çoğu hoş olmayan hatıralar olacaktır. Her şeye rağmen bu iyi bir şey, bu hatıraların meydana getirdiği engelleri bir bir yok ediyorsunuz. Gün sonuna dek kendinizi öyle hafif hissedeceksiniz ki ayda yürüdüğünüzü bile sanabilirsiniz! Keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Söylemeye çalıştığın şeyde net ol. Bugünkü olaylarla birlikte, sözlerinin yanlış yorumlanması olasılığı normalden daha fazla. Tam olarak açık olduğunu düşündüğünde bile, insanlarda senin söylediklerini anlama değil, duymak istediklerini anlama şansı her zaman vardır. Bir şey söylemeden önce iki kez düşünün ya da eğer olayın risk taşıdığını hissediyorsanız. söylediğiniz şeyi onların kelimeleriyle tekrarlayın.

17 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sorgulayıcı ve meraklı yanınız öne çıkabilir. İş hayatında veya finansal konularda parça parça işlerle, birden fazla konuyla ilgilenebilir; karışıklığa yeni bir düzen getirebilirsiniz. Finansal bir sıkıntı son bulabilir.

17 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bireyselleşmeye yönelik attığın adımlarda, iç disiplinini geliştirmek üzere yeni araştırmalara başlıyorsun. Öğlen vakitleri boşlukta olan ay kendini dağınık hissetmene ve ciddi detayları atlamana neden olabilir. Bu yüzden attığın adıma dikkat etmende fayda var. Harcamalarına dikkat etmelisin, beklemediğin yolculuklar gündemini değiştirebilir.

17 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile üyelerinizle aranıza mesafe koymaya çalışabilirsiniz. Sizi ve hayallerinizi anlamadıklarınızı düşünüyorsunuz. Empati yaparak bir de ailenizin bakış açısından kendi düşüncelerinizi gözlemlemeyi denemelisiniz. Çalışma koşullarınızda yeni bir oluşum içerisine girmek isteyebileceğiniz saatler geçiriyor olabilirsiniz. Objektif olmaya odaklanmalısınız.

17 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki konular gündeminizi oluşturabilir. Hedeflerinize ulaşmak için plan yapmak isteyebilirsiniz. Göz önünde olmaktan hoşlanacağınız bir gündesiniz. İşlerinizle ilgili düşüncelerinizi üstlerinizle paylaşmak isteyebilirsiniz. Annenizle ilgili konulara zaman ayırabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde ilerleyebilmeniz için önemli kişilerden tavsiyeler alabilirsiniz.

17 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda bir şeyleri yoluna koymak için çaba göstermeniz gerekebilir. Özellikle karşınızdaki kişiyi dinlemeye ve anlamaya çalışmanız sizin için önemli olacaktır.

17 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimde ve ilişkide bulunduğunuz kişilere sevginizi ve duygularınızı daha fazla göstermeniz gereken bugün, ani çıkışlarla duygularınızı ifade etmek yerine sakin bir dille anlatmayı tercih etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalara yönelebilir, sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz.

17 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışmak, yükseltmeniz için yeterli olmayabilir. Üstlerinizle aranızı iyi tutmaya çalışmak ise daha yardımcıdır.

17 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda gerçekleşen Yeni Ay ileve kariyer hayatınız önem kazanıyor.Yeni birkonusu bu dönemde gündeme gelebilir. İş arayışındaysanız harekete geçmek için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. Üstlerinizle zam ve terfi konuşmaları yapmak için destekleyici bir döneme giriyorsunuz.

17 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

17 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu aralar evliliğiniz, sarsıntılı günlerden geçiyor. Finansal olarak daha dikkatli harcamalar yapmaya özen gösterin. Sağlığınızı daha iyi bir noktaya taşımak istiyorsanız, stres seviyenizi azaltmaya çalışın ve bolca dinlenin.

17 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerde aşk hayatınızla ilgili karamsar duygulara kapılıp kendinizi huzursuz ediyorsunuz. Karşınıza çıkan fırsatları değerlendiremediğinizi düşünüp üzerinizde baskı yaratmak yerine harekete geçin. Oldukça tempolu birgününe hazır olmanız gerekiyor. Eğer gününüzü programlamazsanız, oradan oraya koşuşturmaktan enerjinizi ziyan edebilirsiniz. Bir de sonuca ulaşamamak, cabası olarak yanınıza kalır. Mali gücünüzü sarsacak vaadlerden, girişimlerden dikkatle kaçınmanız gerekiyor.

17 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 50' 06" R
Ay
Başak
28° 20' 23"
Merkür
Boğa
03° 20' 39"
Venüs
Boğa
23° 09' 37"
Mars
Koç
13° 31' 09"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 28"
Satürn
Balık
17° 58' 18"
Uranüs
Boğa
23° 23' 19"
Neptün
Balık
29° 23' 30"
Plüton
Kova
02° 02' 53"
Chiron
Koç
21° 37' 21"
Lilith
Başak
25° 20' 02"
True Node
Koç
14° 55' 38"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>