Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sürekli alttan alan kişiliğiniz nedeniyle ilişkiniz sorunsuz yürüdü. Sizin istekleriniz ön plana çıkmaya başladığından beri her gün küçük bir huzursuzluk yaşar oldunuz. Sizin değil, onun değişmesi gerekiyor.

İşinizi giderek daha çok seviyorsunuz. Başlangıçta gözünüz hep dışarıdaydı, buradan başka bir yere nasıl geçebilirim diye düşünüyordunuz. Şimdi bir yere kıpırdamaya niyetiniz yok.

Ne kadar çok paranız olursa o kadar harcıyorsunuz. Aileniz hesabınızı bilmediğiniz için sizi eleştiriyor ama destek olmaktan da vazgeçmiyor. Yakında işyerinizin size bir sürprizi olabilir.

Bir arkadaşınızın etkisi altında kalarak başka bir arkadaşınızdan uzaklaşmaya başladınız. Uzaklaştığınız kişi hala sizi en yakın dostu olarak görüyor. Ona karşı objektif olmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gerçekleşmesini çok istediğiniz bir hayaliniz var. Ne yazık ki gerçekleşmesi sadece size bağlı değil. Bu nedenle de sizin istemeniz yeterli olmuyor. Hayalinizin gerçekleşmesi için uzun bir süre beklemeniz gerekebilir. Bugünlerde uğraştığınız bir hobiniz artık sizi yormaya başladı. Hem bedenen, hem de ekonomik anlamda sürdürmeniz biraz zor gibi gözüküyor.

17 Kasım 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 03:57 Ay-Yengeç burcu geçişiyle, duygularınız ön plandadır. Her şeyi güzel ve olumlu yönden görmek isteğiniz yükselir. Huzurunuz kaçmaması için, sorunları kendi yöntemlerinizle çözümlemeye kalkışabilirsiniz. Güven duymak istersiniz. Şüpheler, baskılar, belirsizlikler hoşunuza gitmez. Saat 14:12 Ay-Venüs karşıtlığı, maddi ve manevi açıdan dışarıdan destek görmek veya elde etmeyi düşündüğünüz paralar konusunda olumlu haberler duymak ihtiyacınız oldukça yoğundur. Eğer işler yolunda gitmezse kendinizi baskı altına alınmış hissedersiniz. Saat 17:59 Ay-Kuzey düğümü, geleceğimiz için, akıllı hareket etmek, hesabı bilmek lazım. Özelliklehayatımızla ilgili bir karar ve görüşme söz konusu olduğunda dikkat edelim. Saat 19:05 Ay-Neptün görünümü, aile dirliğiniz, huzur ve güven içinde yaşamanız için birbirinizi incitmemeye özen gösteriniz. Kontrol edemediğiniz durumları kendinize dert etmek yerine, yapabilecekleriniz üzerinde düşününüz. Her şey umduğunuzdan daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,

17 Kasım 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, değişkenlik göstermek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Meraklı yapınızı ön plana çıkarıyorsunuz. Yol fırsatlarını değerlendirmelisiniz. Birlikte olduğunuz kişilerle felsefi konuşmalar yaparak, bilgi dağarcınızı istediğiniz tarzda kullanabilirsiniz. Bugün, konuşmalarınızla çevrenizi istediğiniz gibi etkileyeceksiniz.

17 Kasım 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hafta sonuna yaklaşırken, yakınlarınızla iletişim zorlukları yaşasanız da fazla büyümeden çözülecek. Belli sıkıntıları umursamamak sizi büyük bir girdabın içine sürükleyebilir.Günün Atmosferi:Şüphe yaratan, şaibeli veya çelişkili durumlar bugünlerde, aile üyeleri veya yakın çevreden kişilerle anlaşmazlıklara neden olabilir. Tartışmaların asıl sebebi bir süredir hasıraltı edilen, ertelenen sorunlar ya da olumsuz gelişmeler olabilir. Görmezden gelinmeye çalışılan şeylerle yüzleşilmesi gerekebilir. Akşam saatleri, kısmen daha uyumlu ve sakin geçebilir.

17 Kasım 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ortaklı konularda çözülmeler olabilir. Endişe duyduğunuz konularla ilgili yüzleşme yaşayacağınız zamanlar var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Finansal konularda yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Planlarınızda değişiklikler olabilir. Huzursuzluklar küçük krizlere neden olabilir. Akşama doğru rahatlayabileceğiniz planlar yapabilirsiniz.

17 Kasım 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içinde ailenizle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Geçmişte yaşanmış olaylar tekrar gündeminize gelebilir. Bu durum sizi içsel hesaplaşmaya götürebilir.

17 Kasım 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi yüksek enerjide ve pozitif hissedeceğiniz, düşündüğünüz her şeyin daha kolay gerçekleştiği, işlerinizi tanıtmak, aşk hayatınızda mutluluğu daha yoğun hissetmek partnerinizle tatil planı yapmak ve eğlenceli ortamlarda bulunmak için harika bir günde bulunuyorsunuz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu aşk hayatınızda uyumu, romantizmi ve sevgi ile paylaşımları arttırıyor.

17 Kasım 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev ve aile ortamlarınızda kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Yaratıcılığınız oldukça yüksek görünüyor. Bugün, maddi alanlarda aşırıya kaçabilirsiniz.

17 Kasım 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile ile ilgili merhametli ve yardımsever, evinizle ilgili ise yaratıcı dekorasyonlara yönelebileceğiniz bir gündesiniz. Yardım edip yardım görebilirsiniz. Merhamet hissiniz yükselecektir.Köklerinize ve aile bireylerinize karşı daha affedici ve empati duygusu besleyebilen bir tutum sergileyebilirsiniz. Bilhassa kendinizde yoksunluğunu hissettiğiniz duygular nedeniyle duygusal istismara müsait bir ruh yapısı içinde olabilirsiniz. İş ağınızı geliştirme amacıyla kişisel bilgilerinizi gözden geçirmeniz gerekebilir.

17 Kasım 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

17 Kasım 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 51' 49" R
Ay
Boğa
00° 23' 16" R
Merkür
Koç
20° 53' 49"
Venüs
Boğa
09° 10' 41"
Mars
Koç
04° 50' 03"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 45"
Satürn
Balık
17° 08' 10"
Uranüs
Boğa
22° 43' 44"
Neptün
Balık
29° 06' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 38"
Lilith
Başak
24° 04' 26"
True Node
Koç
15° 24' 04"
Son Güncelleme : 07/05/2024 01:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>