Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Şaşırtan haberler geliyor! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Temmuz 2019, Çarşamba

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 60%

Bugün ev hayatınızı düşünebilirsiniz. Rutin hayatınızda bazı değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Örneğin, genellikle akşamları dışarı çıkıyorsanız, bu gece evde biraz zaman geçirme havasında olabilirsiniz. Düşünmek ve meditasyon yapmak veya sevdiklerinizle dinlenmek için de güzel bir gün. Televizyonu kapatın ve sadece birbirinizle konuşun. Hayatınızdaki bu önemli insanları tanıyın. Onları duymazdan gelmeyin!

Bugün başkalarının görüşlerine karşı açık olmaya çalışmalısınız. Her türlü işi halledebilecek keskin bir zekanız var. Ancak şimdi daha hassas bir personel sorunundan habersiz olabilirsiniz. Çalışanlarınızın söylediklerini dinleyin (eğer bir yöneticiyseniz.) Veya bir ekibin üyesiyseniz,arkadaşlarınız fikirlerini dile getirirken dikkat edin.

Bugün, finansal olarak size fayda sağlayacak olan beklenmedik yeni bir arkadaşlığa merhaba diyebilirsiniz. Bu, sosyal bir etkinlik sonrasında veya yakın bir arkadaşınız sayesinde tanışacağınız biri olabilir. Uzun süredir yaşamadığınız yeni bir yakınlık hissedebilir ve alış-veriş fikirleri üzerinde saatler harcayabilirsiniz. Telefon numaranızı veya mail adresinizi birbirinize verdiğinizden emin olun. Zira bu kişiyle kesinlikle tekrar görüşmek isteyeceksiniz.

Oldukça güçlü hissediyorsun; hem fiziksel hem zihinsel. Hatta gelecek için yeni hedefler ve projeler planlamaya başlamışsın bile. Yurtdışına bir seyahat gerçekleştirme gibi bir planın olabilir. Yeni ilgi alanları da seni eğitimini yükseltmek konusunda bazı planlara yöneltiyor. Genel olarak, bugünün enerjisi ufukları genişletmekle ilgili. Kim tutar seni!Önemli hissetme isteğiniz bugün yükselebilir ve kendinizi biraz gösteriş yaparken bulabilirsiniz. Yaratıcılığınız muhtemelen bugün de etkin olacaktır, bu yüzden eşyalarınızı sergilemek hiç de zor olmayacaktır. Tabii ki, niyet ettiğiniz şeyin tam tersine de başarabilirsiniz. Kalabalığın dışında kalmak bazen karmaşık bir durum olabilir, özellikle birisi bir günah keçisi arıyorsa. Bugün kararlarınızı daha iyi kullanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyden uzaklaşıp biraz eğlenmek hatta şehir dışına çıkmak isteyebilirsiniz fakat sorumluluklarınız ve zorunluluklarınız sandığınızdan daha uzun süre sizi eve demirleyebilir. Ama yine de, verimli bir gün geçireceksiniz. Yapnız gerekenleri en hızlı biçimde halletmeye odaklanırsanız kaçışınızı garantileyebilirsiniz. Bu gece teşvik edici ve heyecan dolu bir gece olacak. Başka şeylere olan kızgınlığınızın, bu gecenin tadını çıkarmanızı engellemesine izin vermeyin.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün ilk zamanlarında Ay, Oğlak burcunda ilerlemeye devam ediyor. Ay tutulmasının devamında açısı kalmayan Ay, 00:38-12:18 arası boşlukta kalıyor. 12:18'de hareketine Kova burcunda devam ediyor. Günün esas önemli olayı ise Oğlak burcunda gerçekleşen Ay tutulması. Ay tutulmasında gelirinizi ilgilendiren bir konuda sinirleriniz gergin olabilir. Beklediğiniz para yatmamış olabilir. İnternetten yapacağınız para transferleri havada kalabilir. Maddi değeri yüksek eşyalarınıza da dikkat edin. Ufak bir dikkatsizlik pahalıya mal olabilir. Tutulma yazısı için tıklayabilirsiniz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Şaşırtan haberler geliyor!Ay, öğle saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Şartların her an değişebileceği bir gün ve bu durum seni biraz rahatsız edebilir. Gün içerisinde iletişim kurduğun kişilerle gerçek bir samimiyet kurmakta zorlanabilirsin. Yanlış anlaşılmak da bir yere kadar… Etrafında bulunan insanların eleştirilerinden sıkılabilir, kendini ifade etmeye çalışmaktan vazgeçebilirsin. İş yerinde senin başarını sahiplenmeye çalışan birarkadaşınla sorun olabilir. Arkadaşın yanlış anlaşıldığını söylemeye çalışsa da bugün dinlemeye pek niyetin yok. Herkes hata yapabilir, unutma! İlişkisin yoksa hoşlandığın kişinin sana doğru adım atışıyla, heyecanına engel olamayabilirsin. Akşam saatlerinde beklemediğin birinden haber alabilirsin!

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş ortamınızda hızlı gelişen değişimler sizlere şaşırtıcı gelebilir. Yeniarayışları içindeyseniz mülakatlar yapabilirsiniz. Parasal sorunlar iyileşiyor.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla sorumlulukları paylaşmakta anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki saatlerde uyum içinde olmak size iyi gelecektir. Hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde olası tartışmalardan uzak durmaya özen göstermelisiniz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde şansı yakalayacağınız bir gündesiniz. Duygusal konularda kalbinizden geçene güvenin ve mantık ile hareket edin başarıyı yakalayacaksınız.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün gece yarısı meydana gelen Ay tutulması maddi konularda,ve para konularında farkındalıkları beraberinde getirebilir. Özdeğer, özgüvenle ilgili kafa karışıklığına dikkat etmelisiniz. Bazı kararlar alabilirsiniz ancak adım atmak için erken olabilir.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sinirinizi tutmanız ve başkalarına nefes almak için yer vermeniz gerekiyor! Sizin görevleriniz ve sorumluluklarınız ortadan kalktı. Kendinizi bunalmış ve oldukça stresli hissediyorsunuz. Rahatlayın; bu önceliğiniz olmalı.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Oğlak burcunda meydana gelecek Ay Tutulması bir buçuk yıl sürecek ailevi konularla ilgili süreci yaşamınıza taşıyacak. Aileden gelen mal varlığı ile ilgili ortak paylaşımlar su yüzüne çıkabilir. Aile bireyleriyle ortakkurabilir ya da aile şirketinizin geleceği hakkında yeni kararlar alabilirsiniz.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yay burcu ailevi konularda hoşunuza gitmeyecek gelişmeler yaşanabilir. Genel anlamda güç kaybediyorsunuz. Size ait olduğunu düşündüğünüz, sahiplendiğiniz birçok temanın elinizden kayıp gittiğini fark edebilirsiniz. Son günlerde sanki sadece aldığınız haberler güzel.

17 Temmuz 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; kendini ekonomik bir darboğazda hissetsen bile dolunayın ardından çözüm kendiliğinden gelebilir. Öğleden sonra düşüncelerini özgürce ifade etmek isteyebilirsin ancak sabit fikirli davranman ve kendi haklılığın üzerinde ısrar etmen görüş alış verişinde bulunmanı engelleyebilir.

17 Temmuz 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 08' 05" R
Ay
Koç
04° 09' 53"
Merkür
Koç
19° 32' 36"
Venüs
Boğa
06° 58' 48"
Mars
Koç
03° 27' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 36"
Satürn
Balık
16° 59' 25"
Uranüs
Boğa
22° 37' 33"
Neptün
Balık
29° 03' 02"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 46"
Lilith
Başak
23° 52' 34"
True Node
Koç
15° 24' 27"
Son Güncelleme : 05/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>