Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Seviliyor Ve Sayılıyorsunuz Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2023, Pazartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda net görüşlere sahipsiniz. Aldığınız veya alacak olduğunuz kararları kimsenin değiştirmesine müsaade etmeyeceksiniz. Anlaşılması güç yaklaşımlar da ortaya koyma ihtimaliniz var. Biraz dah temkinli olmalısınız.

Mesleki olara kendinizi daha net ifade etmeye çalışın. İstediklerinize ulaşmak için uygun zamandan geçiyorsunuz. Sarf edecek olduğunuz her kelimenin de önemli olduğunu unutmayın. İstediklerinize ulaşabileceğiniz bir gün.

Enerjinizdeki yoğunluk nedeniyle normalden daha fazla harcama yapabilirsiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmamanız gereken bir gün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Taşınma işleri gündeminize gelebilir. Nasıl bir karara varmanız gerektiğini çalışma koşullarınız belirleyebilir. Aceleci olmayın ve planlarınız kesinleşmeye başladığında bir arayışa geçin.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün cesaretinizi kullanmanız gereken bir gün olabilir. Etrafınızdaki insanlarla iletişiminizde özgürlüğünüzü korumaya özen gösterin. Kendi fikirlerinizi ifade etmek için pozitif bir yaklaşım benimseyin ve diğerlerinin görüşlerini anlayışla karşılayın. Ayrıca, bugün farklı perspektiflerden faydalanabilir ve yeni bilgiler edinebilirsiniz. İş hayatınızda aktif olmanız ve projelerinizi ilerletmeniz gerekebilir. Ancak, fazla enerji harcamadan dengeli bir şekilde ilerlemeye özen gösterin. Yaratıcılığınızı kullanarak yeni fırsatlar keşfedebilirsiniz. Genel olarak, bugün kendinizi özgür ve heyecanlı hissedebilirsiniz, bu da yapıcı adımlar atmaya teşvik edebilir.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkinizle ilgili kafanızı meşgul eden konular olabilir. Partnerinizin davranışlarından yola çıkarak sizi ne kadar sevdiğini sorguluyorsunuz. Çalışan bir Yay burcuysanızhayatınızda parlak fikirleriniz sayesinde ön plana çıkıyorsunuz. Sevilen ve saygı duyulan bir karaktere sahipsiniz. İnterneti araştırma yapmak için kullanabilirsiniz.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hazırlığını hakkıyla yaptığınız her şeyin sonucunu görmek isteyebilirsiniz. Bunun için farkında olmadan aceleci bir tutum sergileyebilirsiniz. Heyecanınızı kontrol altına almak için bunun varlığını kabul etmek, size önemli bir adım attırabilir.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ailenizle ilgili aldığınız sorumluluklarda sıkıntılar oluşabilir. Kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Geçmişten kalan sorunlar bugün daha fazla önünüze gelebilir. Bu durumdan rahatsızlık duyabilirsiniz. Saklanmak istediğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatleri daha rahat geçecektir. Kendinizi akışa bırakmayı öğrenmelisiniz.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İstek ve arzularınıza giden yolda stratejik davranabilirsiniz. Zamanlama konusunda başarılı olabileceğiniz, istediğiniz her işe rahatlıkla yetebileceğiniz bir gündesiniz.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ailenle genel olarak daha çok zaman geçirmek senin için önemli olabilir bugün. Onlarla var olan iletişimini kuvvetlendirmek bazı sorunları çözmenizi kolaylaştırabilir. Konuşmalarında açık olmak, olası yanlış anlaşılmaları engellemek iyi olabilir.

18 Aralık 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, sevgi de dahil olmak üzere duygularınız bugün biraz hassastır. Daha fazla alana ihtiyaç duyduğunuzu hissedebilirsiniz. Başkalarından gelen talepler çok fazla veya dikkat dağıtıcı olabilir. Kontrolün daha fazla sizde olduğunu hissetmek için ayarlamalar gerektiren alanları belirlemeyi hedefleyin. Bugünün ilerleyen saatlerinde, dikkatinizi dağıtan şeyleri ortadan kaldırmanın ve enerjinizi verimli bir şekilde yönlendirmenin daha kolay olduğunu göreceksiniz. Ev ortamınızı düzelttikçe, iç dünyanız da daha net bir hal alabilir.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşkolik bir yapınız var. Boş kalmaya tahammülünüz yok. Hemen kendinize biricat ediyorsunuz. Yeni keşifler peşindesiniz. Aşk yaşantınızda aklınızı kurcalayan sorularla bocalamak yerine, kesin çözüm bulmayı deneyin.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar etrafınızdakilerle özellikle iyi bir iletişim içinde olduğunuzdan ve planlarınızı ikna edici bir şekilde sunabildiğinizden, sizi heyecanla takip edecek kişileri kendinize çekeceksiniz. İnsanlara güvenmemeyi artık bir kenara bırakın ve uzatılan yardım elini kabul edin. Ayrıca başkalarının fikirlerine açık olmaya ve hatta bunları kendi fikirlerinize dahil etmeye çalışın. Bu sayede büyük hızla ilerleyebileceksiniz.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün ev, aile, gayrimenkul konuları ön plana çıkabilir ve maddi kazançlarınızı arttıracak fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

18 Aralık 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizden duyacağınız şeyler sizi ilk başta şaşırtabilir ama düşününce siz de ona hak vereceksiniz. Bugün kenara çekilip kararları sevgilinizin vermesine izin verin. Ekip çalışmalarında aldığınız başarılar sizi sevindirecek. Bugün yeni bir projenin sizin tarafınızdan yürütülmesi teklifine hazır olun. Şu günlerde paraya sıkışık olduğunuzdan, ödemesi gelen bir faturanız için yakınlarınızdan borç isteyebilirsiniz. Genel bir bedensel kırgınlığınız var, vitamin takviyesi yapın.

18 Aralık 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 00' 12" R
Ay
Yay
22° 08' 15"
Merkür
Koç
16° 11' 29"
Venüs
Koç
27° 55' 41"
Mars
Balık
27° 48' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 36"
Satürn
Balık
16° 21' 09"
Uranüs
Boğa
22° 12' 19"
Neptün
Balık
28° 49' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 53"
Chiron
Koç
20° 31' 03"
Lilith
Başak
23° 03' 40"
True Node
Koç
15° 27' 41"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>