Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Olumlu Düşünüyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2022, Salı

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Gelecek ile ilgili kararların konusunda daha özenli davranmalısın. Seni sıkan ve gelişmeni engelleyecek ilişkiler hakkında önlem almaktan kaçınmamak daha yararlı olacak. Kendi mutluluğunu her zaman önde tutmalısın.

Bugün de işleriniz sizin planladığınız doğrultunun dışına pek çıkmayacak. Ufak tefek sapmaları pratik zekanızla kontrol altına alabilecek, gün sonunda rahatlayacaksınız.

Yenifırsatlarını değerlendirirken daha tedbirli olmalısın. Senden daha çok deneyime sahip olan insanları dinleyerek ilerlemek daha yararlı olacak. Onların önerileri yatırımlarının değerlenmesini sağlayabilir.

Kendini içeri hapsetmemelisin. Açık havaya çıkıp dikkatini dağıtmak iyi olacak. Daha aktif bir gün geçirmek için istekli olmak sana fayda sağlayacak. Hayatına daha fazla hareket katabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eski arkadaşlarınla bir araya gelebileceğin bir sosyal aktiviteye katılacaksın. Burada onlarla beraber muhabbet etmek sana keyif verecek. Eski günleri hatırlayıp anıları yad etmek bir sonraki görüşmeyi iple çekmeni sağlayabilir.

18 Ekim 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yay burçları, birçok farklı grup ve kişilikle iletişim kurma yateneğiniz bugün size her zamankinden daha fazla gerekli olacak. Savaşan iki kişinin arasındaki köprü olacaksınız ve işleri devam ettirmek için süreci sakinleştirmeye çalışacaksınız. Adım atmaktan ve liderlik rolü üstlenmekten korkmayın.

18 Ekim 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her şey olumlu ilerlesin istiyorsun, bu yüzden adımlarını da bu yönde atacaksın. Evliliğinde sorunları olan bir Yay burcuysan, sorunların tatlıya bağlanacağı adımlar atabilirsin. Günün ilerleyen saatlerinde, bir arkadaşının sorunlarından dolayı uzun süren telefon görüşmeleri yapabilirsin.

18 Ekim 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beklentilerinizin gerçekleşmemesinde kendi payınıza düşeni fark etmelisiniz. Her insanın ve olayın bir esneme payı olduğunu bilerek hareket etmenizde fayda var. Kararlı bir duruş sergilemek yaptıklarınızın daha kalıcı ve etkili olmasını sağlayacaktır.

18 Ekim 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatında sizi zorlayan koşullarla karşılaşmanız mümkün. Üstlerinizden destek istemenizde fayda var. Sorumluluklarınızdaki artıştan dolayı zorlanabilirsiniz. Gün içinde kendinizi duygusal olarak yıpranmış hissedebilirsiniz. Farkına vardığınızı düşündüğünüz konularda acele karar vermemelisiniz. Akşam saatlerinde programlarda aksamalar olabilir.

18 Ekim 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partneriniz sizden anlayış isteyebilir ve bir dereceye kadar bunu başarabilirsiniz. Belli bir noktadan sonra gerginlik gerektirecek durumlar yaşanabilir.

18 Ekim 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanızhayatınız olurken, son derece yaratıcı ve üretici bir zamanda bulunmaktasınız. Çalışmalarınıza beğeni kazanabilir, yenibağlantıları geliştirebilir ve finansal durumunuzda iyileşme yaratacak teklifler alabilirsiniz.

18 Ekim 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Negatif olmak çevrenizdeki insanları strese sokabilir. Son zamanlarda daha fazla korku duyuyor olabilirsiniz ve korkutucu konular çok gündemde olabilir. Bir kaç dost, sürekli olarak üzücü olaylara atıfta bulunduğunuzu veya gelecekle ilgili endişelerinizden bahsettiğinizi size fark ettirebilirler. Çevrenizdeki insanlar bu tavırdan dolayı sarsılmış hissedebilir ve bu onları üzebilir. En azından, korkularınızı başkalarına yaymak yerine, sohbetlerinizi daha sakin tutmaya çalışın.

18 Ekim 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevmeye ve sevilmeye çok ihtiyacınız olduğu halde, ilişkilerinizde bazen umursamaz oluyorsunuz. Duygusal konularda yaşayacağınız acılardan korkuyorsunuz ve geriye çekiliyorsunuz. Sinir sisteminizin hassas olduğunu unutmayın.

18 Ekim 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır aradığınız iç huzuruna sonunda kavuştunuz. İçinizdeki bu kuvvet dışınıza da yansıyarak, sağlam ve güvenilir bir insan izleniminizi artırıyor. Bundan etkilenenveya özel hayatınızdan kişiler, sizden yardım isteyecek. Yardım edebileceğiniz yerlerde edin, ama kendi hedefleriniz için çalışmaya devam etmeyi de unutmayın.

18 Ekim 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz. Aşk, çocuk, hobi, tatil konularında güzel gelişmeler yaşanabilir. Çocuğunuzla ilgili seyahat, eğitim kararı alabilirsiniz. Aşk, hobi konusunda seyahat edebilirsiniz.

18 Ekim 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızın karşılığı var. Gün içindeki problemlerin etkisi, sizi ilişki içinde problem aramaya yöneltiyor. Zaman içersinde ilişkinize bakışınızda netlikler gelişebilir. Kariyerinizde olumlu bir gelişmenin ilk adımı bugün atılabilir. Bazı konularla ilgili fikirlerinize ihtiyaç duyulacak. Parlak fikirlerinizi, ilgili herkesle paylaşmalısınız. Maddi anlamda fazla esnek davranmanız uzun vadede başınızı ağrıtacak gibi. Gerginlikten kaynaklanan sırt ağrılarınız için masaj iyi gelebilir.

18 Ekim 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 15' 23" R
Ay
Aslan
01° 15' 52" R
Merkür
Koç
27° 24' 32"
Venüs
Boğa
17° 19' 03"
Mars
Koç
09° 53' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 04' 13"
Satürn
Balık
17° 38' 33"
Uranüs
Boğa
23° 06' 46"
Neptün
Balık
29° 16' 36"
Plüton
Kova
02° 04' 37"
Chiron
Koç
21° 22' 48"
Lilith
Başak
24° 48' 27"
True Node
Koç
14° 55' 16"
Son Güncelleme : 13/05/2024 16:01

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>