Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sorunlar Can Sıkabilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2020, Cuma

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 20%

Bugün moraliniz yüksek olacak. Günün enerjisiyle işleri daha kolay bir şekilde akıp gidecek. Yapmanız gereken bir şey varsa, buşu anda sizi çok zorlamayacak. Kelimelerle olan yolunuzu çok iyi buluyorsunuz. Birisini şirketinize yatırım yapmaya ikna etmeye çalışıyorsanız, şansınız olacak. Ya da zam veya promosyon için kampanya yapıyorsanız, bu konuda başarılı olacaksınız.

Bugün yaratıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Hayal gücünüz sizi bir resim, web sitesi tasarımı veya kısa hikaye için fikirlerle dolduruyor olabilir. Çalışmalarınız size bu tarafınızı ifade etme fırsatı vermezse, kanatlarınızı açabileceğiniz başka bir alan bulmaya çalışın. Fikirlerinizi dinleyecek ve takdir edecek arkadaşlarınızla bir araya gelin. Veya ilhamınızı bir yere yazın ve başka bir zaman kullanmak üzere onları kayıt altına alın.

Arkadaşlık ve komşuluk ilişkileriniz sıcak, cana yakın ve destekleyici olacak gibi görünüyor. Eğer bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa, bu dönemde o yardımı bulma konusunda hiç zorlanmayacaksınız. Her zamankinden daha sosyal hissediyorsunuz ve kesinlikle birine yardım eli uzatmaya hep olduğunuzdan daha isteklisiniz. Bugün dünden sonra size çocuk oyuncağı gibi gelecek. Bu nedenle, yapabileceklerinizi görmeniz için iyi bir gün!

Bugün birçok feminen enerji tarafından sarılmış olabilirsin. Dişi aile üyelerinle vakit geçirmek isteyebilirsin, annenle, kız kardeşlerinle ya da eltinle birlikte olabilirsin. Ya da gününü romantik partnerine ayırabilir, feminen enerjinin keyfini çıkarabilirsin. Bütün bu anaç ve duygusal enerji sana iyi hissettirecektir. Bazen hislerini içinde tutuyorsun, fakat hayatındaki özel insan seni duygularını paylaşman konusunda cesaretlendiriyor.Bugün teraziyi dengede tutmak pek kolay birolmayabilir fakat başkası yapabiliyorsa siz neden yapamayasınız? Diğer insanlardan gelen güçlü fikirlerin sizi zorladığını fark edebilirsiniz. Cephaneniz dolu ve bu zorluklara göğüs germeyi kabul ederseniz bir şeyler öğrenebilirsiniz. Ayrıca ateşli bir tartışmanın da içine düşebilirsiniz. Kendinize inanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bilinçaltınız muhtemelen geçmiş travmaları azad ettiğinden son derece aktif. Uzun zaman öncesinin hatıraları baraj kapıları açılmışçasına zihninize dolabilir. Pek çoğu hoş olmayan hatıralar olacaktır. Her şeye rağmen bu iyi bir şey, bu hatıraların meydana getirdiği engelleri bir bir yok ediyorsunuz. Gün sonuna dek kendinizi öyle hafif hissedeceksiniz ki ayda yürüdüğünüzü bile sanabilirsiniz! Keyfini çıkarın.

18 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha derin düşünebilir, gündeminizdeki olaylarla ilgili daha çok bilgi edinme çabasında olabilirsiniz. Günün ilk yarısında yaşamdan keyif almakta zorlanabilirsiniz. Bu zaman diliminde yardımlaşmayı ve çevrenizdekilere iyi gelme çabasını arttırmak sizi daha iyi hissettirecektir. Akşam saatlerinde ise keyifli ortamlara katılabilirsiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle aranızda olan sorunlar daha da içinden çıkılamaz bir hâle gelebilir. Akşamüzeri yakın bir arkadaşından alacağın müjdeli habere her ne kadar çok sevinsen de bunu belli edememen yanlış anlaşılmana neden olabilir.

18 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Organizasyonlar da hata yapılmasına müsamaha göstermiyor olabilirsiniz. Uzman olan kişi sizseniz, herkesten sizinle aynı tecrübeyi beklemeniz yanlış. Yol göstericiliğinizle olaylara sıcak yaklaşmanız sizleri liderlik konusunda öne çıkaracaktır. İlişkinizde ani öfke patlamalarına müsaade etmemelisiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek beklentinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Ortaklı konulara özen göstermelisiniz. İkili ilişkilerinizde uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Uğraştıran durumlara karşı kendinizi korumaya çalışın. Akşam saatlerinde daha ciddi meselelerle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yapacağınız anlaşmalarda dikkatli olun.

18 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay Terazi'de ilerlerken sosyal açıdan hareketli bir gün sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, ortak çalışma ve aktivitelere katılabilirsiniz. Geleceğe yönelik fikir ve düşüncelerinizi tartışabilirsiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile ruhsal ve fiziksel olarak kendinizi yüksek enerjide ve pozitif hissedeceğiniz, düşündüğünüz her şeyin daha kolay gerçekleştiği, işlerinizi tanıtmak, aşk hayatınızda mutluluğu daha yoğun hissetmek partnerinizle tatil planı yapmak ve eğlenceli ortamlarda bulunmak için harika bir günde bulunuyorsunuz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu aşk hayatınızda uyumu, romantizmi ve sevgi ile paylaşımları arttırıyor.

18 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her zaman hayalini kurduğunuz planları uygulamak için iyi bir zaman. Kaybedecek hiçbir şeyiniz kalmadı. Fikirlerle dolu çantanıza alın ve atış yapmak istediğinizi ortaya çıkarın.

18 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Terazi burcunda seyahat ediyor.Sosyalleşmek isteyeceğiniz, yalnız kalmaktan hoşlanmayacağınız bir gün olacaktır. Arkadaşlık ilişkilerinizde arabuluculuk yapan taraf olmak durumunda kalabilirsiniz. Arkadaşlarınızla duygularınızı ve düşüncelerinizi paylaşmak için bugünü değerlendirebilirsiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

18 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir ilişkiye gireceksiniz ve kendinizi çok aşık hissedeceksiniz. Sergilediğiniz davranışların arkasında durun ve önemli bir karara varmadan önce içgüdülerinizden yararlanın.

18 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizden beklentilerinizin arttığı bir gün fakat ona karşı daha anlayışlı davranmaya çalışın. Yoğun beklentilerinize kapılmazsanız isteklerinizi rahatça anlatma imkanı bulacaksınız. İş arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek anlaşmazlıkları büyütmekten kaçının. Arkadaşlarınızın sorunlarıyla ilgilenmekten sıkıntı duyabilirsiniz. Ancak, size ihtiyaçları var. Onlara gereken ilgiyi gösterin. Bütçenizi aşacak harcamalardan kaçınmıyorsunuz. Aşırı gece hayatı sağlığınızı tehdit edebilir.

18 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 52' 14" R
Ay
Başak
28° 46' 28"
Merkür
Boğa
03° 23' 38"
Venüs
Boğa
23° 12' 20"
Mars
Koç
13° 32' 49"
Jüpiter
Boğa
28° 11' 59"
Satürn
Balık
17° 58' 27"
Uranüs
Boğa
23° 23' 26"
Neptün
Balık
29° 23' 33"
Plüton
Kova
02° 02' 52"
Chiron
Koç
21° 37' 28"
Lilith
Başak
25° 20' 17"
True Node
Koç
14° 55' 41"
Son Güncelleme : 18/05/2024 10:53

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>