Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eski sevgiliniz hiç ummadığınız bir anda sizden bir ricada bulunabilir. Onun bu isteğine olumlu yanıt vermeniz bitmiş ilişkinize yeniden başlayabilmeniz için ortam hazırlayabilir. Bu fırsatı değerlendirmeye çalışın.

İş yaşamınızdaki başarınız herkese parmak ısırtıyor. Ama bu başarınız sizi strese sokuyor ve çok çalışmak da sizi çok yoruyor. Kendinize vakit ayırmaya başlamanın tam zamanı.

Artık günü kurtarmaya çalışmaktan daha fazlasını yapmalısınız. Bugünlerde elinize yüklü bir para geçebilir, bu parayı akıllıca kullanmaya özen göstermelisiniz.

Fırsat kapınızda, gerçekleşmesi için sizin de bir şeyler yapmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatınızda bazı olumlu değişiklikler olabilir. Ama bu değişikliklerin gerçekleşmesi için, gözünüzü karartıp risk almanız gerekiyor. Eski bir arkadaşınızdan haber alabilirsiniz, bu sizi şaşırtacak biraz da kızdıracak bir haber olabilir. Siz yine de kendinizi tutmalı ve vereceğiniz tepkiye dikkat etmelisiniz. Uzun süre sonra konuştuğunuz bu eski dostunuzla ilişkinizi kesmemelisiniz.

18 Kasım 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 03:50 Ay-Jüpiter görünümü, evimiz, ailemiz ve ihtiyaçlarımızı dikkatli şekilde analiz edelim. Paramızı tutumlu şekilde kullanalım. Kredi kartı harcamaları, kredi çekimi, yatırımlarda gerçekçi olalım. Bizi üzen insanlarla aramızda belli bir mesafe koyabiliriz. Ancak derdimize koşanları, yardımcı olanları asla unutmayız. Saat 05:39 Ay-Pluto karşıtlık etkisi altında, bir yandan ilişkinizi, ailenizi, eşinizi, evinizi, geleceğinizi düşünürsünüz diğer yandan sorumluluklarınız sizi yorar. Güvenli bir beraberlik istersiniz ve güçlü olmak. Bu istek sizi biraz gerilim altına sokabilir. Saat 08:00 Merkür-Kuzey düğüm görünümü, bilgi ve tecrübelerinizi mesleki alanda güçlü bir şekilde ifade etmek istiyorsanız, kendinizi geliştirmeye, eksiklerinizi tamamlamaya çalışınız. Yeterliyim veya yetersizim gibi önyargılı saptamalardan kaçınınız. Sonuçta öğrenmenin sonu yok. Siz vizyon sahibi bir kişisiniz. Ancak resmin bütününe bakmaktan, detayları kaçırıyorsunuz. Gelişim yolunuz kariyeri işaret ediyor. Gelişigüzel uğraşılar yerine, ciddi şekilde işlerinize yönelmelisiniz. Saat 15:10 Ay-Uranüs görünüm etkisinde, size karşı ters bir şey yapılması halinde doğal olarak sınırlarınızı korumak istersiniz. Kararlarınızı kendiniz vermek ve hiçbir terslikle karşılaşmadan uygulamak istersiniz. Yönetilmekten, yönlendirilmekten hiç hoşlanmazsınız. Saat 19:04 Merkür-Neptün arasındaki zorlu görünüm, kişisel anlamda size aktif iletişim, insanlarla bağlantılar kurma, yolculuklar yapma arzusu veriyor. Fakat başkalarını da düşünmek zorunda oluşunuz veya mali sıkışıklar sizi rahatsız edebilir. Mecburen hesabı şaşmamak lazımdır. Günün tüm güzellikleri sizden yana olsun. Huzurlu, aktif, başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

18 Kasım 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatınızla ilgili yaşayacağınız değimlere hazırlıklı gireceksiniz. Beklediğiniz durumlar sizi şaşırtmayacaktır. Sosyal becerinizi arttırmak ve elinize geçecek fırsatları başkalarına kaptırmamalısınız. Kişiselliğinizin güçlenmesiylehayatınızda çevrenizdeki kişilere meydan okuyan bir tavır sergileyebilirsiniz. Tepkiselliğinizi ılımlı kullanmanızda yarar var.

18 Kasım 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev hayatınıza daha fazla yoğunlaşmalı ve size karşı şeffaf olmayan kişilerle olan diyaloglarınızda mesafeli olmalısınız. Öte yandan gereksiz tartışmalara girmemeli ve yarım kalan işlerinizi tamamlamalısınız. Bu süre zarfında ev içerisinde bazı düzenlemeler ve yenilikler yapmak sizi mutlu edebilir. Günün Atmosferi:Şaibeli ve aldatıcı ya da yanılmaya müsait etkiler söz konusu olabilir. Gerçekleri öğrenmeden veya bizzat araştırmadan hareket etmemeliyiz. Sözlere değil sezgilerimize kulak verelim.

18 Kasım 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konular sizi etkileyebilir. Finansal konularda uyanık olmanızda fayda var. Size sıkıntı getiren olayları kabullenerek onlardan kurtulabilirsiniz. Başkalarından fikir alabilirsiniz. Sözleşmeler ve teknik yazışmalarda eksiklikler olabilir. Anlaşılmayan hususlar sizi sonradan zorlayabilir. Ani tepkiler verebilirsiniz.

18 Kasım 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sizi yormayacak olan işlere zaman ayırın. Bir dağınıklık hali ve yeteri kadar kendinizi verememe durumu yaşanabilir. Bir işi sonuna kadar götürme riski var.

18 Kasım 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanızhayatınız olurken, son derece yaratıcı ve üretici bir zamanda bulunmaktasınız. Çalışmalarınıza beğeni kazanabilir, yenibağlantıları geliştirebilir ve finansal durumunuzda iyileşme yaratacak teklifler alabilirsiniz.

18 Kasım 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda, emlak alım, satım ya da kiralama gibi durumlarla ilginiz varsa bugün harekete geçmemelisiniz. Ailenizle olan ifadelerinizde ve konuşmalarınızda bir şeyleri gözden kaçırıyorsunuz, dikkatli olun.

18 Kasım 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aile köklerinden getirdiğiniz değerlerle bezeli bir hafta sonuna ilerliyorsunuz. Bu finansal bir rahatlama olabileceği gibi manevi anlamda bir arınma deneyimlemenize de fırsat verebilir.Ancak size sunulan fırsatları doğru görmeli, işaretlerin farkındalığına erişmelisiniz. Maddi anlamda yapacağınız başlangıçlar hayatınızın uzun bir döneminde etkisini sürdürecektir. Aile sermayesi ilekurma konusunda da olumlu desteklere sahip bulunuyorsunuz. Ancak kaynaklarınızın sınırlı olduğu ve bunları akıllıca değerlendirmeniz gerektiğini unutmamalısınız.

18 Kasım 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihinsel konsantrasyon gerektirenve aktiviteleriniz varsa bugün biraz daha dikkatli olmanız gereken bir gün olabilir. Dikkatiniz kolay dağılabilir, kafa karışıklığı söz konusu olabilir, odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Özellikle önemli konularla ilişkiliyse bu gibi işleri ertelemeye çalışmalısınız.

18 Kasım 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 29' 45"
Ay
Kova
24° 52' 08"
Merkür
Koç
17° 51' 38"
Venüs
Boğa
03° 37' 40"
Mars
Koç
01° 22' 08"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 20"
Satürn
Balık
16° 45' 40"
Uranüs
Boğa
22° 28' 09"
Neptün
Balık
28° 58' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 43"
Lilith
Başak
23° 34' 28"
True Node
Koç
15° 20' 60"
Son Güncelleme : 02/05/2024 13:11

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>