Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Aralık 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkı bu kadar koşullara bağlamanız gerekmiyor. Kendinizi ona açma konusundaki çekimserliğiniz, karşı tarafın çabasını daha da tahrik edebilir. İlgisini çok çektiğiniz birinin sizi tanımaya, iç dünyanızı keşfetmeye hakkı olmalı.

Mesleki gelişmenizde önünüz açık görünüyor. İş ilişkilerinizde kırıcı olma endişesini fobi gibi yaşıyorsunuz. Bu konudaki özeniniz, size dost bir çalışma ortamı sağlıyor.

Bir paranın miktarıyla ilgili yanlış hesaplar içindesiniz. Ailenizin içindeki para meselesi çözüme doğru gidecek. Paranızı temkinli idare ediyorsunuz. Kısa vadede problemler görünmüyor.

İş yaşamınızda yeni oluşumlara açık olmalısınız. Dolaylı bir tanışıklıkla edindiğiniz arkadaşlık, şimdi deboyutunda biçimlenmeye başlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Samimi davranışlarınızla dost çevrenize güven veriyorsunuz. Prensiplerinize bağlılığınız, kimi zaman huysuz biri de yapabiliyor sizi. Bazı kararları ince eleyip sık dokumanız gerekiyor. Bugünlerde ailenize düşkünlüğünüzün artması, duygusal bir ihtiyaca cevap verdiği gibi, aile içindeki bazı geçimsizlikleri de ortadan kaldırabilir

19 Aralık 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Saat 04:55 Ay-Mars görünümü, ailevi, fiziksel ve ruhsal anlamda hedeflerinizi gerçekleştirme arzunuzu yüreğinizde büyütüyor. Bir yol olmalı ve hayat artık yüzüme gülmeli diye düşünebilirsiniz. Saat 16:15 Ay-Neptün olumlu görünümü, ev-aile-güvence konularında ideallerinize sahip çıkmanız ve hayallerinize uygun bir dünya yaratmak arzunuzu yükseltir. Ev-aile-güvence konularında ideallerinize sahip çıkmanız ve hayallerinize uygun bir dünya yaratmak arzunuzu pekiştirir. Özellikle yatırım konusunda kişi kendi kafasının içinde belli şeyler tasarlayabilir. Ancak bunu yaparken lütfen gerçekçi düşününüz. Saat 22:33 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde, başkalarının sizin değerinizi, yaptığınız işi takdir etmelerini ve desteklemelerini beklersiniz. Sıkıntılarınızı kimseye belli etmezsiniz. Ancak özünde maddiyat bir hayli etkilidir. Bugünlerde bir haber alarak sevineceksiniz.

19 Aralık 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanlar hoşgörünü kaybettiğini düşünebilir. Yaptığın iyiliğin sonucunda iyi niyetinin kullanıldığını fark edebilirsin.

19 Aralık 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle eğer karşılıklı olarak fedakârlıklarda bulunmayıp birbirinize anlayış göstermezseniz, aranızın düzelmesi uzun sürebilir. Daha anlayışlı olmayı seç.

18 Aralık 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde parasal konular gündeminizi meşgul edebilir. Harcamalarınızı düzenlemek isteyebilirsiniz. Geleceğiniz yönünde yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Keyif aldığınız insanlarla program yapabilirsiniz. İşinizde alacağınız yardımlarla daha rahat ilerleyebilirsiniz. Yetenekli olduğunuz konularda eğitim almak için araştırmalar yapabilirsiniz.

19 Aralık 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Oğlak burcunda seyahat eden Ay sizin kişisel kazançlarınıza olumlu bir açılım yansıtacak.İş başarılarınızla gurur duyacağınız bir gün sizi bekliyor. Kurumsal bağlantılarınızdan olumlu sonuçlar elde edersiniz. Uzun soluklu projelere imza atmak size rahat bir nefes aldırtacaktır. Serinkanlı, planlı ve gerçekçi olmayı gerektiren işlere ve konulara yönelebilirsiniz.

19 Aralık 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün burcunuzda sabah saatlerinde bir yeni ay meydana geliyor. Yeni ayla birlikte yaşamınızda yeni başlangıçlara hazır olabilirsiniz. Görünümüzde, tarzınızda, duruşunuzda değişiklikler yapabilirsiniz. Yeni bir liderlik, yöneticilik tarzı benimseyebilirsiniz.

19 Aralık 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Harcamalarınız yüzünden paranızın hesabını yapabilir, bazı aktivitelerde yer almamayı tercih edebilirsiniz. Bu aralar bütün enerjinizi kendinize yoğunlaştırmak istiyorsunuz.

19 Aralık 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşantınızda yepyeni bir dönemi başlatmak için büyük bir gayret içine girebilirsiniz. Ayrıca, gelişmeler sizin beklediğinizin dışında olabilir. Fakat, fırsatları en iyi biçimde değerlendirebileceğiniz bir dönemde bulunuyorsunuz. Olumlu ve güçlü beklentiler içine girmeye gayret gösterin.

19 Aralık 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

19 Aralık 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 21' 25"
Ay
Akrep
14° 22' 50"
Merkür
Koç
26° 03' 30"
Venüs
Balık
20° 36' 02"
Mars
Balık
04° 20' 08"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 21"
Satürn
Balık
13° 12' 30"
Uranüs
Boğa
20° 37' 26"
Neptün
Balık
27° 46' 42"
Plüton
Kova
01° 48' 46"
Chiron
Koç
18° 44' 45"
Lilith
Başak
19° 42' 22"
True Node
Koç
15° 35' 28"
Son Güncelleme : 28/03/2024 16:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>