Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Kasım 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eski sevgiliniz hiç ummadığınız bir anda sizden bir ricada bulunabilir. Onun bu isteğine olumlu yanıt vermeniz bitmiş ilişkinize yeniden başlayabilmeniz için ortam hazırlayabilir. Bu fırsatı değerlendirmeye çalışın.

İş yaşamınızdaki başarınız herkese parmak ısırtıyor. Ama bu başarınız sizi strese sokuyor ve çok çalışmak da sizi çok yoruyor. Kendinize vakit ayırmaya başlamanın tam zamanı.

Artık günü kurtarmaya çalışmaktan daha fazlasını yapmalısınız. Bugünlerde elinize yüklü bir para geçebilir, bu parayı akıllıca kullanmaya özen göstermelisiniz.

Fırsat kapınızda, gerçekleşmesi için sizin de bir şeyler yapmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aslan burcuna ilerleyen Ay ile birlikte biraz daha rahatlayabileceğiniz kendinizi rutinin dışına atabileceğiniz, bulunduğunuz ortamdan uzaklaşabileceğiniz bir gün. Yolculuklar, geziler, yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular gündeminize gelebilir, hareketin bol olacağı bir gün sizi bekliyor.

19 Kasım 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 06:14 itibariyle Ay-Aslan burcunda seyrine başlayacak. Bu saat sonrası etrafınızla gayet barışık olursunuz. Çocuksu yanlarınız ortaya çıkar. Neşelisinizdir. Başkaları tarafından sevilmek, el üstünde tutulmak istersiniz. En azından hayatın size güzellikler sunmasını, çelişkide kaldığınız noktaların aydınlığa kavuşmasını beklersiniz. Ay-Aslan burcu geçiş etkinliği sizi rahatlatacaktır. Saat 10:48 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, çalışma hayatımızdan sağlığımıza, mali konularda sosyal ilişkilerimize kadar geniş bir alanda geleceğe dönük düşünmemizi sağlayıcıdır. Kazanç getirici yeni olanakların, fırsatların göstergesi olabilir. Şu andaki mevcut sorunlarımıza çözüm bulabilmemiz için bize kuvvet olabilir. Yetenekli, becerikli olduğumuz alanlarda kendimizi ifade edebilmemizde yardımcıdır. Saat 19:48 Ay-Mars karşıtlığı, bireysel yönde hareket etmenin, özgüven duygumuzla fikirlerimizi dile getirmenin, yeni ve eğlenceli bir şeyler yaşama arzumuzu yükselticidir. Baskıya gelemeyiz. Kafamıza bir şeyi takmışsak ondan vazgeçmeyiz. Dostlarımızla bir araya gelebilir, özel bir akşam geçirebiliriz. İyilik ve güzellikler yanınızdan eksik olmasın. Her şey gönlünüzce olsun.

19 Kasım 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, birlikte çalıştığınız kişilerin işlerini kolaylaştırma açısından, onlara yardım etme gereği duyacaksınız. Kişisel ilişkilerinizde yapmanız gereken tek şey, kendinizi geriye çekmek olmalıdır. Sağlam temeller üzerinde gelişmiş duygular, her şeyden daha fazla mutlu olmanızı sağlıyor. Sezgilerinize güvenebilirsiniz.

19 Kasım 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tek başınıza karar vermeli ve harekete geçmelisiniz. Kimseyi bu sürece dâhil etmeyin. Başkalarının müdahale etmesine izin vermeniz sizi pasif hale getirecektir. Sorun haline gelme olasılığı olan konularda daha hassas davranmalısınız. Bu nedenle ilişkilerin doğru yönetilmesi gerek.Günün Atmosferi:Yanıltıcı etkiler hâkim. Bu nedenle bizi yanlış yönlendirmeye çalışan ve hata yapmaya iten kişi ve durumlardan kaçınmamız gerekiyor. Öte yandan kendimizi her türlü hırsızlık, dolandırıcılık gibi tehlikeli durumlara karşı da hazırlamalıyız. Önceden önlemimizi mutlaka alalım. Perde arkasına gizlenen sırları görmeye çalışmalıyız. Akşam saatleri, daha dikkatli konuşmak ve sakarlıklara ya da ufak tefek yaralanmalara karşı dikkatli hareket etmek gerekebilir. Ancak, sevgi temalı ilişkilerimiz açısından romantik etkiler dorukta. Sevgi paylaşımlarının akıcılığından keyif alacağımız bir kaç günlük sürece giriyoruz. Gece saatlerinde kendimizi ve duygularımızı en güzel cümlelerle ifade edebiliriz. Yaratıcılığımız da çok yüksek olacaktır.

19 Kasım 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde endişe duyduğunuz konular sizi etkileyebilir. Finansal konularda uyanık olmanızda fayda var. Size sıkıntı getiren olayları kabullenerek onlardan kurtulabilirsiniz. Başkalarından fikir alabilirsiniz. Sözleşmeler ve teknik yazışmalarda eksiklikler olabilir. Anlaşılmayan hususlar sizi sonradan zorlayabilir. Ani tepkiler verebilirsiniz.

18 Kasım 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkta kendinizi şanssız hissedebilirsiniz fakat yakın çevrenizle iletişiminiz güçlü. Duygularınız değişiyor. Kendinizi duygusal karmaşa içinde hissedebilirsiniz fakat endişelerinizi sevdiğinize yansıtmasanız daha iyi olacak. Özellikle bilgisine güvendiğiniz kişilerin tavsiyesini dinlemek size iyi gelecek. Yapmanız gereken şeyleri odaklanırsanız, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

19 Kasım 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Tek başınıza karar vermeli ve harekete geçmelisiniz. Kimseyi bu sürece dâhil etmeyin. Başkalarının müdahale etmesine izin vermeniz sizi pasif hale getirecektir. Sorun haline gelme olasılığı olan konularda daha hassas davranmalısınız. Bu nedenle ilişkilerin doğru yönetilmesi gerek.

19 Kasım 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi alanlardaki ilişkileriniz gündeminizde olabilir. Özel hayatınıza yapacağınız harcamalarınız artabilir. Hızlı ve düşüncesiz hareket etmemeye çalışın.

19 Kasım 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Majör bir eğitime başlamak, inanç sistemleriyle ilgili eğitim vermek ve uluslararası bir yolculuğu planlamak için çok olumlu enerjilere sahipsiniz.Fikirlerinizi yaymak, etrafınızdaki kişileri eğitmek anlamında cömert olabileceğiniz bir gündesiniz. Uluslararası bir yolculuğa çıkmak ve hafta sonu kaçamağı yapmak için de istekli ve heveslisiniz. Arkadaş grupları, toplumsal kuruluşlar ve insanla ilgili her türlü konuda odaklı, coşkulu ve yardımsever olacaksınız. Sahip olduğunuz bilgi ve aklın ailenizin bakış açısıyla çatıştığını fark edebilirsiniz.

19 Kasım 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki hareketlenmeyle beraber sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra daha da hareketlenecek ve yoluna girecek. İşleriniz planlarınızı gerçekleştirme fırsatı sağlayacak size. Kilo problemlerinizi yapacağınız kısa yürüyüşlerle çözebilirsiniz.

19 Kasım 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 24' 03"
Ay
Kova
23° 29' 04"
Merkür
Koç
17° 48' 33"
Venüs
Boğa
03° 30' 25"
Mars
Koç
01° 17' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 57"
Satürn
Balık
16° 45' 10"
Uranüs
Boğa
22° 27' 49"
Neptün
Balık
28° 58' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 23"
Lilith
Başak
23° 33' 49"
True Node
Koç
15° 20' 55"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>