Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ne İstediğinin Farkındasın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mayıs 2020, Salı

Aşk 10%
Para 10%
Sağlık 60%

İşler sizin için gerçekten bir araya geliyor olabilir. Olayların yolunuza nasıl çıktığına bakarak hayatınızdan daha fazla memnun olacak, düzen ve huzur hissedeceksiniz. Acımasız mükemmellik arayışınız bazen sizi strese sokuyor, bu da hayattan zevk almanızı zorlaştırıyor. Ama şimdi kendinize ve yolunuza daha fazla inanıyor ve güveniyorsunuz. Bugün bunu sevdiklerinizle kutlamak isteyebilirsiniz.

Bugün birçok kadın tarafından kuşatılmış olabilirsiniz. Günün enerjisi kadınlarla etkileşimlerinizi arttıracak. Kendiniziyerindeki kadınlarla daha çok tartışırken bulabilirsiniz veya bazı kadın arkadaşlarınızla öğle yemeği planlayabilirsiniz. Hayata bakış açılarını keşfetmekten keyif alacaksınız. Aile, çocuklar ve ilişkiler hakkındaki bazı tartışmalar gününüzün çoğunu kaplayabilir.

Bugün ruhani ve fiziki konular hayatınızda ön plana çıkabilir. Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için çok hevesli bulabilirsiniz. Ve içinizde bulduğunuz akıl sizi oldukça şaşırtabilir. Muhtemelen metafiziksel konuları tartışma amacıyla toplanan bir arkadaş buluşması dikkatinizi çekebilir. Açıkcası, görmezden gelmek de zor. Olayları akışına bırakın.

Çevrendekilerin hissettiklerini sezmek konusunda bir tanrı vergisi yeteneğin var. Fakat bu yetenek bugün çok da keyifli olmayacak. Havada olumsuz ve karamsar bir atmosfer var. Bazı günler kendini düşünmek ve herkesin kötü modlarını görmezden gelmek en iyisi olur. O halde bugün sadece kendine yönel...Önünde büyük ve geniş ufukların uzandığı bir gün olacak ve insanları, şehri, kasabayı oldukça sıcak ve hassas bir bakış açısıyla gözlemleyeceksin. Tıpkı birkaç yüzyıl yaşadıktan sonra yeterli bilgeliği kazanmış bir ölümsüz gibi hissedeceksin. Yüksek derecede farkındalığa sahip olduğuna hiç şüphe yok. Fakat bu farkındalıkla ne yapacağın üzerine sorgulamalar yapılabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılık alanında olması muhtemel uzun vadeli bir hedefinize ulaşmanızla yeni arkadaşlar edinebilirsiniz ve geliriniz artabilir. Keskin içgüdüleriniz çok iyi işliyor olabilir. Bilim, Antik Çağ tarihi ve metafizik gibi bilinmeyen etkenlerle dolu karanlık alanlara dalma isteğine kapılabilirsiniz. Söz konusu alana dair büyük bir yeteneğiniz olduğunu keşfedebilirsiniz!

19 Mayıs 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Kendinizi düşünmek için yeterli zamanınız vardır. Şimdi bazı sonuçlar çıkarmaya geldi. İç yaşamınız üzerinde deneyim kazandınız. Öğrendiklerinizi şu anda yaşadığınız farklı duygu ve durumlarla bütünleştirmeniz gerekecek. "Normalleşme" önümüzdeki günlerde anahtar kelime olacak.

19 Mayıs 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatındaki önemli planları gerçekleştirmek adına birkaç küçük adım atmak istiyorsun. Maddi anlamda kendini güçlü hissediyorsun. Yaptığın birikimlerin faydasını görüyorsun. Borsa ile içli dışlı bir Yay burcuysan bugün yapacağın yatırımları iki defa düşünebilirsin. Verdiğin kararlarda aceleci olmak hiç sana göre değil. İkili ilişkilere karşı önyargılı tavırlar güdebilirsin.

19 Mayıs 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanlış gelen haberlere hemen itibar etmeyin. Manipüle edici haberler karşısında soğukkanlı olun. İçinizdeki huzursuzluğu daha sakin kalarak çözüme kavuşturun.

19 Mayıs 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmekten keyif alacağınız bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Güzel şeyler için harcama yapmaktan çekinmeyeceğiniz zamanlar var. Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıplarda yaşayabilirsiniz. Çocuklarla zaman geçirmek size iyi gelecektir.

19 Mayıs 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İsteklerinizi gerçekleştirmek için başkalarına ya da kendinize haksızlık etmeyi göze almamalısınız. Her şeyin bir de kolay yolu vardır. Opsiyonları gözden geçirmelisiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

13.00'a kadar olan dönemde yeteneklerinizi ve isteklerinizi en iyi şekilde sergileyebileceğiniz, ilişkilerinizde güveninizin ve sevginizin arttığı,hayatınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirip, finansal anlamda artıya geçebileceğiniz bir süreç sözkonusu iken, 13.00'dan sonraki zaman diliminde sosyal etkinliklerde yer alabilir, seyahatler yapabilir, arkadaş çevrenizle görüşebilir ve özel yaşamınızda etkili paylaşımlarda bulunarak, birlikte eğlenceli ve kalabalık ortamlarda yer alabilirsiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size önderlik eden insanların yardımları sayesinde büyük işlere adım atacaksınız. Kendinize güveniniz tam olsun. Başarabileceğinize emin olun.

19 Mayıs 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk, flört ve hobiler alanınızda seyahatine devam eden Ay'ın etkisiyle kendinizi romantik hissedersiniz. Venüs'ün Ay ile etkileşimi ikili ilişkilerdeki problemlerin çözümü için destek sunuyor.Çocuklarınız bugün daha fazla ilgiye ihtiyaç duyabilir. Bugünü sizi mutlu edecek aktivitelere zaman ayırarak değerlendirebilirsiniz.

19 Mayıs 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. İş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Her konuda anlaşma var. Sevdiğiniz yoksa yeni biriyle tanışacak ve çok hoşlanacaksınız.

19 Mayıs 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Samimiyetine inandığınız arkadaşlarınızın tavsiyelerine dikkat edin. Herkes her zaman art niyetli olacak diye bir şey yok. Kendinizi gereksiz yere yorgun hissediyorsanız şeker tüketiminizi kontrol altına alın.

19 Mayıs 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, her zamankinden çok daha hareketlisiniz. Kombinasyon burcunuz Yayda yıldız birikimi var. Aşk yaşantınızda bir çok duyguyu bir arada yaşayacağınız karmaşık bir gün. Heyecanlarınız ön planda olacak. Partnerinizle ortak, bazı eğlenceli ortamlara gireceksiniz. Çocukları olan Aslanlar için güzel bir gün.

19 Mayıs 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 44' 04" R
Ay
Balık
13° 07' 55"
Merkür
Koç
18° 35' 25"
Venüs
Boğa
05° 12' 03"
Mars
Koç
02° 21' 07"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 16"
Satürn
Balık
16° 52' 11"
Uranüs
Boğa
22° 32' 34"
Neptün
Balık
29° 00' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 59"
Lilith
Başak
23° 42' 57"
True Node
Koç
15° 22' 37"
Son Güncelleme : 03/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>