Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Çözüm Yolu Buluyorsunuz Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Aralık 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Aşk ve ilişki hayatınızda beklenmedik gelişmeler gündeme gelebilir. Sınırların bilincinde olmanız gereken bir gündesiniz. Amaçlarınızın dışına çıkmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmamanız gerekiyor.

Mesleki olarak kendinizi daha iyi ifade etmeye çalışın. Belirsizlikler yaşanacak olsa da üstesinden gelme şansınız var. Dengeleri zorlayabilecek her ne varsa ondan da uzak durmanız gerekiyor.

Finansal durumunuzla ilgili yeni gelişmeler gündeme gelebilir. Hata yapmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli bir olay yaşayabilirsin bugün. Ya da değişimine neden olacak güçlü bir itiraf alabilirsin. Kanatları açmanın vakti geldi artık. Maddi şeylere gereğinden fazla odaklanma. Korku odaklı düşünceler sana iyi gelmiyor. Büyük hızla gerçekleşen olaylar var gündeminde. Seçeneklerini dikkatlice değerlendirmek için kendine zaman ayır. Bu sayede yaratıcı çözümler bulabilirsin.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjik ve coşkulu hissedebilirsin. İçindeki maceracı ruh bugün ortaya çıkabilir ve yeni deneyimler arayışına girebilirsin. Ancak, hırslı olmanın sana bazen zorluklar çıkarabileceğini unutma. Aceleci davranarak hatalar yapabilir veya fırsatları kaçırabilirsin. Biraz daha sabırlı olmak ve düşünceli hareket etmek sana daha fazla başarı getirebilir. Ayrıca, bugün iletişimde daha dikkatli olmalısın. Anlaşmazlıkları önlemek için konuştuğun şeylere ve tonuna dikkat etmeye çalış. Duygusal anlamda ise, ilişkilerinde biraz daha hassas ve anlayışlı olman gerekebilir. Partnerinin duygusal ihtiyaçlarına daha fazla odaklanmak ve onun yanında olduğunu hissettirmek önemli olacak. Genel olarak, bugün kendine özen göstermek ve içsel dengeyi korumak için zaman ayırmalısın.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Yay burcuysanız uzun zamandır çözülemeyen konular bugün çözüme kavuşabilir. Beklediğiniz haberler kapıda! Arkadaş ortamınızda iletişiminiz güçlü ve yeni fikirlere açıksınız. Kendi işini yapmak isteyen bir Yay burcuysanız yakın çevrenizden destek görebilirsiniz.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Enerjiniz yükselirken yaşantınızı da bu tempoya çekmek isteyebilirsiniz. Kendinizle ilgilenebilir, eksiklerinizi tamamlayabilirsiniz. Gelir gider dengenizi bozmayacak harcamalar yapmalı, kesinleşen ödemelere göre kendinizi ayarlamalısınız.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni başlangıçlar yapmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Kişisel niyetleriniz ön plana çıkabilir. Bedensel aktiviteler sizi daha rahat hissettirecektir. Bazı konularda risk almak isteyebilirsiniz. Kişisel hassasiyetiniz olan konularda daha aktif rol alabilirsiniz. İmaj değişikliği gibi konuları akşam saatlerine bırakmayın.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda olumlu bir süreçten geçmektesiniz. Partnerinizle kuracağınız derin bağ ve uzun süreli ilişki başlangıcı için uygun bir dönemdesiniz.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendine olan güvenini korumak için daha fazla çabalaman gerekebilir. Hayatın üzerine daha çok geldiğini düşünmek pes etmene sebep olmamalı o yüzden. Yaptığın işe daha sıkı sarılmak, olası sorunları çözmek adına daha iyi gelişmelere vesile olabilir.

20 Aralık 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün ev ve ailenizle veya kişisel meselelerinizle ilgilenmek için harika bir formdasınız. Kendinizi merkeze almak veya tempoyu ayarlamak sizi tekrar yolunuza sokar ve evdeki işlere özel olarak özen göstermek, uzun vadede daha iyi beklentilere yol açar. İşinizi ve mali durumunuzu iyileştirme fırsatlarını arayın ancak şu anda en iyi sonuçları elde etmek için kendinizi zorlamayın. Gün ilerledikçe bazı hoşnutsuzluklar yaşanabilir. Neyi arzuladığınızı veya bir planla ilerleyip ilerlemeyeceğinizi ayırt etmek zor olabilir. Bir konu hakkındaki hislerinizle mantıklı olan seçenek örtüşmeyebilir. İşleri halletmeye çalışırken kendinizi biraz rahatsız hissedebilir veya dikkat dağınıklığı yaşayabilirsiniz.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çalışma yaşantınızla ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda hoşnutsuz durumlar söz konusu olabilir. İşinizde gerekli sorumluluk duygusuna sahip olmanıza rağmen, bazı zorluklar sizi bekliyor.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kararlısınız ve nihayet uzun süredir içinizden arzu ettiğiniz şeyleri gerçekleştirebileceksiniz. Fikirlerinizi hayata geçirmek için gereken cesareti toplayabilirseniz başarı sizin olacak. Bu sayede uzun vadede hayatınızı daha olumlu şekillendirebileceksiniz. En yakınınızdaki kişiler size destek verecek, ama hedefinizden sapmayın ve kararlı olun.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Sahne sizin. Gününüz şahane geçsin.

20 Aralık 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle yaşadığınız küçük sıkıntıları biriktiriyor, vaktinde çözmüyorsunuz. Sonradan da büyük bir sorun olarak karşınıza çıkıyor. İş yaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Sonradan üzebileceğiniz durumlarla karşılaşmak istemiyorsanız, bazı insanlara tepkilerinizi doğrudan göstermelisiniz. Bir para alışveriş işinizde zararlı çıktığınızı fark edeceksiniz. Zararınızı kapatmanız zor gibi! Abur cubura olan düşkünlüğünüz sağlıksız beslenmenize yol açıyor.

20 Aralık 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 12' 31" R
Ay
Koç
05° 17' 05"
Merkür
Koç
19° 35' 50"
Venüs
Boğa
07° 04' 27"
Mars
Koç
03° 31' 18"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 40"
Satürn
Balık
16° 59' 48"
Uranüs
Boğa
22° 37' 49"
Neptün
Balık
29° 03' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 01"
Lilith
Başak
23° 53' 05"
True Node
Koç
15° 24' 31"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>