Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Değişimler Çoğalıyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ekim 2020, Salı

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk tanrısı bugün sizi kalbinizden vurdu, bu yüzden istediğiniz şeye sıkı sıkıya sarılın. Kendinizi her zamankinden daha duygusal ve romantik hissedeceksiniz. Gurme yiyecekler ve kaliteli şaraplar bu akşamki yemek masasında size eşlik edecek. Bu konularda çalışılması gereken bir kısıtlayıcı unsuru olabileceğini unutmayın, ancak bunun sizi iyi vakit geçirmekten alıkoymasına da izin vermeyin.

Bugün, tarzınızın başkasınınki ile çatıştığını görebilirsiniz. Bu belki durumları agresif bir şekilde ele alan bir otorite figürü, ya da çok utangaç ve pasif bir meslektaşınız olabilir. Başkalarının yeteneklerine karşı kendi yeteneklerinizi ölçebilirsiniz. Güçlü yönlerinize ve allah vergisi taraflarınızın farkına varmak iyidir, sadece çok kibirli veya eleştirel olmayın çünkü, olumsuz bir tutum geri tepebilir!

Bugün size becerikli olduğunuzu söyleyecek bir kadınla tanışma olasılığınız çok yüksek. Ne söylerse dinleyin. Asla bir şeylerde iyi olmadığınız veya 10 yıl çalışmadan bir şeyleri başaramayacağınız konusundaki düşüncleri kafanızdan atın. Siz doğanız gereği yeteneklisiniz. Övgüleri kabul edin.

Zirveye çıkmanı sağlayacak bir yol bulabilirsin. Bir süredir tanınırlık peşinde koşuyorsun ve şimdi istediğini almak üzere olabilirsin. Mevcut astrolojik enerjiyle, yeni bir kapı açılabilir ve kendini bambaşka bir gerçeklikte bulabilirsin. Hayatının her alanında tutkuların hakkında konuşup onları görünür kılmalısın. Mevcut astrolojik eğilimi taleplerini dillendirerek kullan. İnsanlardan düşüncelerini okumalarını bekleme.Bazen biraz fazla içinize kapanabiliyorsunuz ancak bugün gruplarla etkileşim ön planda olacak. Başka birisi hasta olduğu için izin aldığından, sizin devreye girip bir sunum yapmanız istenebilir. Ya da bir şirket toplantısına katıldığınızda bir projenin nasıl çalıştığına dair kısa bir özet geçmeniz gerekebilir. Siz konuşmaya hazırlanırken, doğru kelimeler yanınızda olacak; hiç korkmayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeniden doğuş ya da reenkarnasyon gibi yenilikçi teröpatik yöntemler hakkında düşünüyor musunuz? Eğer düşünüyorsanız bugün bunlardan biriyle ilgili bir deneyim yaşamanın tam zamanı. Bilinciniz ve bilinçaltınız arasındaki çizgi çok ince ve hafiftir. Bu sayede geçmiş travmalarınızla daha kolay yüzleşip onlardan kurtulursunuz. Böylece, yolunuzdaki engelleri de temizlemiş olursunuz. Gözyaşlarına bile boğulabilirsiniz. Dişinizi sıkın. Bu, olumlu bir gelişme.

20 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamınızda yeni bir yola doğru gidebilir, eski bir sayfayı kapatabilirsiniz. Özellikle sizi strese sokan, kaygı getiren bir durumdan uzaklaşabilir, özgürleşebilirsiniz. Kadersel durumlar, ilahi adalet konuları yaşamınızda öne çıkabilir. İlişkilerde paylaşım içinde olmak daha huzurlu kılabilir. Merak ve sorgulama artıyor.

20 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinle ilgili yeni konular gündeme gelebilir, ani değişimler karşısında şaşkın kalabilirsin. Çevrenden gelen eleştirilere karşı yadırgama halindesin. Evli bir Yay burcuysan, ilişkinizi gündelik hayatın içinde bıraktığını fark edeceksin. Eşinle beraber ufak bir hafta sonu tatili için plan yapabilirsin.

20 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aile ortamında sorumlulukları yalnızca sizlerin üstlenmenizin istenilmesi özgürlük alanınızın kısıtlanması haricinde yükünüzü de oldukça artıracaktır. Doğru kararları sahiplenebilecekleri gibi yanlış kararları da sahiplenmeleri doğru olacaktır.

20 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylara yönlenebilirsiniz. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. İmaj değişikliği veya diyete başlamak için uygun bir gün olabilir. Uğraştığınız işlerin içinde dağıldığınızı hissedebilirsiniz. İşlerin toparlanması zaman alabilir. Bugün eksiklikleri tamamlamak daha uygun olabilir.

20 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi ve etrafınızdakileri eleştirmeyi bırakıp daha çok olayları güzel yönünden görmeye çabalamak hem kendinizi hem etrafınızdakileri sevmenize vesile olacaktır.

20 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda büyürken lider yönlerinizi ortaya koyabilir, cesur ve iddialı davranabilirsiniz. Işığınızla parlayabilirsiniz. İş, maddiyat, para konularında hareketli bir gün geçirebilirsiniz.

20 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hiç olabildiğince hızlı koşmaya çalıştığınız, ancak hiç ilerleyemediğinizi hissettiniz mi? Bugün biraz böyle bir gün; sinir bozucu, ama yine de bir şekilde ilginç.

20 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında burcunuzdaki seyahatine devam edecek.Bugün kendinizi ve duygularınızı tanımak için zaman ayırın. Hedeflerinizin ve amaçlarınızla ilgili konular ön planda olacaktır. Kendinizle ve dış görünüşünüzle ilgilenmek iyi gelecektir. Kendinizi şımartmak için zaman ayırın.

20 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz.

20 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duyarlılığınız artıyor. Psişik ve yaratıcı yetenekleriniz gelişiyor. Hayallerinizi iyi sonuçlara yol açacaktır.

20 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son zamanlarda en ufak bir eleştiri bile sizi çileden çıkartmaya yetiyor. Sevdiğinizi bu yüzden çok üzüyorsunuz. Kendinizi affettirmeye çalışın. Meslek hayatınızda her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız bir toplantıda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz. Para konularında kazançlı olacağınız bu günü değerlendirin. Yaşamınızdaki karmaşalarla boğuşurken, sağlığınıza karşı da sorumluluklarınız olduğunu unutmamanız gerekiyor

20 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 26' 46" R
Ay
Terazi
18° 13' 45" R
Merkür
Boğa
05° 39' 36"
Venüs
Boğa
25° 13' 07"
Mars
Koç
14° 47' 28"
Jüpiter
Boğa
28° 35' 09"
Satürn
Balık
18° 04' 50"
Uranüs
Boğa
23° 29' 07"
Neptün
Balık
29° 25' 47"
Plüton
Kova
02° 02' 07"
Chiron
Koç
21° 42' 20"
Lilith
Başak
25° 31' 10"
True Node
Koç
14° 56' 43"
Son Güncelleme : 20/05/2024 02:10

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>