Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Fikir Ayrılıkların Olabilir Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 100%

Bugün yoğun bir konuşmanın içine çekilebilirsiniz. Fikirlerinizi etkili ve güçlü bir şekilde ifade etmek isteyeceksiniz. Sevgilinizle ilgili bazı görüşleri paylaşabilirsiniz. Din, politika veya çevre gibi sizin için önemli olan konular hakkında konuşabilirsiniz. Net ve tutkulu bir şekilde fikirlerinizi dile getireceğiniz için insanları zekanızla etkileyeceksiniz.

Kendi başınıza çalışmak için artan bir arzunuz olabilir. Çok bağımsız bir yapıya sahipsiniz ve sık sık kendi başınıza çalışmaktan zevk alıyorsunuz. Bugün bitirmek istediğiniz bir projeniz olabilir ve dikkatinizi dağıtmak istemeyeceksiniz. Telefonunuzu kapatıp gelen aramaları engellemeniz yararlı olabilir. Ya da kapınızı kapatıp, yalnızlığınıza saygı göstermelerini isteyin. Sessizlik konsantre olmanıza yardımcı olabilir.

Bir grup toplantısı veya sosyal bir etkinlik size belki de hepsini kavrayamayacağınız yeni ve ilginç bilgiler getirebilir. Sizinle aynı fikirlere sahip bazı yeni arkadaşlarınız sizinle birlikte bir yere gitmek ve sohbete devam etmek isteyebilirler. Beyniniz bugün özellikle hızlı çalışıyor ve genelde ilginizi pek çekmeyen sıra dışı fikirleri bile kavrayabilirsiniz. Bunun dezavantajı ise kafanız bunlarla çok meşgul olacağı için tökezlemeniz mümkün bu yüzden dikkatli olmakta fayda var!

Kendi ruhsal dengesizliğin bugün seni uğraştırabilir. Gezegenlerin etkileri sebebiyle dengenin en uçları yaşadığına tanık olabilirsin ve bununla başa çıkmanın bir yolunu bulmalısın. Bunun geçici olduğunu düşün ve her şeyi bir bütün olarak gör. Yarın tekrar eski haline döneceksin. Dahası, eğer kendini meşgul edersen bugün daha da hızlı geçer!Bugün stresinizi atmaya ve sorunlarınızı unutmaya çalışın. Evden çıkmak en iyi şey olacak ve bu zihnini temizlemenize yardımcı olacak. Bugün sakin kalmaya ve zen tutumunu benimsemeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendiniz hakkında umduğunuzdan çok daha fazla şey öğreneceksiniz. Bu öğrendiğiniz şeyler çoğunlukla sahip olduğunuz şeylerle birlikte ne kadar mutlu olduğunuz ve daha da mutlu olacağınız ve çevrenizdekiler için yarattığınız mutluluğun ne kadar büyük olduğuyla ilgili olacak. Kendinizi ifade edeceğiniz yaratıcı planlar ve eylemler, derinlerinizde keşfedesiniz kişinin tam bir yansıması olacak.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ev içinde aksiliklere dikkat. Gün içinde şaşırtıcı veya beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Aile üyeleri ve sevdikleriniz için yardım etme, fedakarlık durumu öne çıkabilir. Hayattan keyif alma noktasını kaçırmamalısınız.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim gezegeni geri giderken, uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşının sana kırılmış olduğunu fark ediyorsun. Onun arayıp halini hatırını sorabilirsin. Günlük rutinlerinde değişiklik yapıyorsun. Daha önce ertelemiş olduğun bir devlet dairesi işi aklına gelebilir. İlişkisi olan bir Yay burcuysan sevgilin ile evlilik konusunda fikir ayrılıklarına sahip olabilirsin.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sabit fikirli insanlar sizin gibi yenilikçi birini oldukça zorlayabilir. Çalışma koşullarınızı değerlendirirken imkânları düşünerek hareket etmek sizlere olumlu enerji olarak yansıyacaktır. Durumun şartlarını zorlarsanız yenilik için yer açabilirsiniz.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda bazı sıkışık durumlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Ani tepkiler vermeniz olayları daha da çıkmaz hale getirebilir. Kabullenir olmak ve olayları biraz daha geniş çerçevede görmek durumun rahatlamasına neden olabilir. Bazı konularda bırakmak daha iyi sonuçlar verebilir. Akşam saatleri hareketli geçecektir.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sonsuza dek süreceğini düşündüğünüz şeyler sadece elinizden kayıp gidiyor. En üzücü kısımsa durumla alakalı güçsüzlüğünüzdür. Kaybettikleriniz için üzülmeniz size yardımcı olmayacaktır. Kayıpları ve bilinçaltınızdan gelen şeyleri kabul edin. Gerçeklik ile uzlaşın.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebilir, eğitim öğretim işlerinizde başarı elde edebilir,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerde istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda tekliflere açık olduğunuz bugün, ilişkisi devam edenler eğlenceli ve sevgi dolu bir gün geçirirken, ilişkisi olmayanlar için yeni teklifler sözkonusu olacaktır.

14 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partneriniz tamamen dürüstse, bunu gözlerine bakınca anlarsınız. Bu nedenle gereksiz suçlamalarda bulunmayın ve ona güvenin.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Başak burcunda seyahat edecek. Kariyeriniz ve toplum önündeki konumunuzla ilgili konulara kafa yorabilirsiniz.İşinizle ilgili konularda gereksiz evham yapmamaya özen gösterin. Güneş ile Mars arasındaki sert etkileşim çocuklarınızla ve partnerinizle yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor. Sosyal hayatınızda gerginlik yaratacak durumlardan uzak durun.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı yakalayacaksınız. Bugünlerde yaşamınıza yeni birisi girebilir. Yalnız bu insan sizin gibi otoriter ve bağımsızlığına düşkün.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünlerde eşinizin bazı sorunları olabilir, onunla daha fazla ilgilenmeye çalışın. Kariyeriniz hakkında önemli bir karara varmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Arkadaşlarınız ile birlikte güzel bir yemeğe çıkın.

14 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizin problemlerini dinlemeyi ihmal etmeyin. Partnerinizin zaman zaman kapris olarak gördüğünüz tavırlarını anlamaya çalışabilirsiniz. Her şeye rağmen ilişkiyi ayakta tutma çabalarınız, heyecanınızı diri tutuyor. İşinizi yolunda gitmeyen şeyler var. Talihi fazla zorlamakla hiçbir şey elde edemezsiniz, biraz sabredeceksiniz ve emeklerinizin karşılığını alacağınıza güvenin. Son gülen iyi güler! Uzun zamandır beklediğiniz ve ödemeleri geciken paraların size dönüşleriyle keyif keyfiniz yerine gelecek.

14 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 55' 22" R
Ay
Oğlak
04° 31' 30"
Merkür
Koç
16° 24' 05"
Venüs
Koç
29° 05' 37"
Mars
Balık
28° 31' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 48"
Satürn
Balık
16° 26' 16"
Uranüs
Boğa
22° 15' 32"
Neptün
Balık
28° 51' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 17"
Lilith
Başak
23° 09' 58"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:52

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>