Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ciddi Adımlar Atabilirsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 40%

Evli ya da nişanlı değilseniz, şu an sevgilinizin sizden kaçtığını görebilirsiniz. Ancak, bu sadece sizin hayal gücünüzün ürünü. İlişkilerde her zaman iniş çıkışlar yaşanır, bu yüzden endişelenmeyin. Yanlış bir şey olup olmadığına dair ciddi şüpheleriniz varsa, bunu sevgilinizle konuşun.

Bugün oldukça olağan bir gün olacak. Düzeni kaçmış bazı şeyleri aniden toparlama hissiyle karşı karşıya kalabilirsiniz, bu durumlar işinizdeki bir görevinizle ya da ev hayatınızı ilgilendiren bir mevzu hakkında olabilir. İşler bitene kadar dinlenmeyeceksiniz, başkaları ne kadar dil dökerse döksün ne kadar sizi ikna etmeye çalışırlarsa çalışsınlar, dikkatinizi dağıtlamalarına izin vermeyeceksiniz. Sizin için önemli olan tek şey, çözmeye karar verdiğiniz sorun olacak.

Uzak bir yerde bir tatil planınız mı var? Beklenmedik küçük problemler planınızı bozabilir, bu da hevesinizi kırıp size tüm planı iptal etmeniz gerektiğini düşündürtebilir. Hatta telefon açıp bunu yapmayı bile düşünebilirsiniz. Bugün böyle bir eyleme girişmeyin. Genel durum yarınla beraber açıklığa kavuşacak gibi gözüküyor. Planınızı tekrardan dört gözle beklemeye koyulacaksınız. Odaklanın ve sakin kalın.

Halet-i ruhiyene ve moduna karşı hassassan, düşük enerjili bir dönemden yüksek enerjili bir döngüye girdiğini fark edebilirsin. Son haftalarda karşılaşmış olduğun insanlar üzerinde derin etkiler bırakmış olabilir. Şimdi bunun ne demek olduğuna daha yakından bakabilirsin. Önümüzdeki günlerde bu insanların etkileri sayesinde yeni şeyler deneyebilirsin.Bugün bir adım ileri gidebilir ve birinin senin yolunda engel oluşturduğunu öğrenebilirsin. İşin sırrı, o kişiyi bir buldozer gibi ezip geçmeye çalışmamaktır. O kişiyle önce arkadaş ol ve neden sana engel oluşturduğunu düşün. Kendinle ilgili çok şey öğrenebilirsin ve neden o kişi engel olarak gördüğünü de anlayabilirsin. Diğer insanlarınki kadar, kendi inançlarını da sorgula.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir Yay burcu olarak, muhtemelen başkalarıyla vakit geçirmeyi seven sosyal bir kişisiniz. Eğer özellikle gurur duyduğunuz bir yeteneğiniz varsa neden kişiliğinizin bu yanını, öğretme becerinizle bir araya getirerek muhteşem bir uyum yakalamayı denemiyorsunuz? Sosyal kimliğiniz öğrencilerinizin size yakınlık duymasını ve dolayısı ile daha kolay öğrenmesini sağlayacak. Sizde topluma bir şeyler kazandırmanın verdiği başarı duygusunun zevkini tadacaksınız.

11 Ekim 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gündüz saatlerinde sevdiklerinizle yardımlaşmalar içinde olabilir, daha huzurlu hissedebilir, gerilimden uzaklaşabilirsiniz. Gün batımı ve akşam saatlerinde ise beklenmedik bir telefon, birteklifi veya bir haber gelebilir. Sınavlar ve sınav sonuçları gündemde olabilir.

11 Ekim 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile büyüklerinden birinin ziyaretine gidebilirsin. Onu sağlıklı görmek seni mutlu ediyor. İlişkisi olan bir Yay burucuysan evlilik konusunda ciddi adımlar atabilirsin. Gündeminin yoğunlaşacağının farkındasın bu nedenle beslenme şekline dikkat ediyorsun. Seni zinde tutan yiyeceklere ağırlık verebilirsin.

11 Ekim 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sırrınız paylaştığınız kişiler sırlarınız başkalarıyla paylaşabilir. Söyledikleriniz hiç beklemediğiniz bir anda beklenmedik kişiler tarafından karşınıza gelebilir. Bırakın konuşmak isteyen konuşsun. Siz yolunuzda ilerlemeye devam edin.

11 Ekim 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinizi geliştirebileceğiniz olumlu koşullar içindesiniz. Duygularınızı daha çok paylaşabilir, yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

11 Ekim 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Var olanı korumak ve stabil kalmak sizin için yeterli olmalı. Alışveriş konusunda da kendinize dikkat etmeli ve harcamalarınızı daha özenli yapmaya çalışmalısınız.

11 Ekim 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftanın bu son gününde bulunduğunuz ortamın dışına çıkma heves ve heyecanında olabilirsiniz. Seyahatler, gezi veya tatil planları yapmak isteyebilirsiniz. Keşif ve macera duygunuz yükseliyor.

11 Ekim 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski duygusal yüklerinize tutunmak, sizin duygusal olarak ilerlemenizi engeller. Bu ağırlıktan kurtulmak için bir ilham perisi beklemelisiniz.

11 Ekim 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Aslan burcunda seyahat ediyor.Yurt dışı bağlantılı işleriniz varsa onlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Yeni eğitimlere katılabilir, akademik hayatınızı ilerletme kararı alabilirsiniz. Eğitim ve hukuk konuları bugün ön planda olacaktır.

11 Ekim 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var.

11 Ekim 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize olan güveninizi kaybetmeye başladıysanız, bu sorunun nedenini bulmaya çalışın. İş hayatınızda karşınıza çıkan problemleri kolay bir şekilde çözüyorsunuz. Bir olaya tepki vermeden önce iyice düşünün.

11 Ekim 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki problemlerle mücadele etmek size zor gelse de tutarlı davranışlarla hedeflerinize ulaşmanız mümkün. İşinizdeki arkadaş ilişkilerinden pek memnun olmamanız sizi gereğinden fala geriyor. Yaşadığınız bu keyifsizlik geçici bir durum. Parayla ilgili karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmek için gözünüzü dört açmanızda fayda var. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor.

11 Ekim 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 48' 48" R
Ay
Oğlak
03° 02' 25"
Merkür
Koç
16° 22' 21"
Venüs
Koç
28° 57' 18"
Mars
Balık
28° 26' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 14"
Satürn
Balık
16° 25' 40"
Uranüs
Boğa
22° 15' 09"
Neptün
Balık
28° 51' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
20° 33' 54"
Lilith
Başak
23° 09' 13"
True Node
Koç
15° 25' 03"
Son Güncelleme : 28/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>