Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Rutinlerini Ciddiye Alıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2020, Cuma

Aşk 10%
Para 60%
Sağlık 30%

Bugün sosyal anlamda güzel zaman geçireceksiniz. Rahatlatıcı bir günün tadını çıkaracağınız bir aile toplantısına davetli olabilir ya da sevgilinizle eğlenceli bir şeyler yaparak zaman geçirebilirsiniz. Yürüyüş yapabilir, bisiklete binebilir veya şehir dışına bir günlük bir geziye çıkabilirsiniz. Yeni ve ilham verici yerleri keşfetmek ilginizi çekecek. Bugün pozitif enerji ve insanlarla kendinizi çevreleyin.

Bu, çabalarınızı bir başkasınınkilerle birleştirmek için iyi bir gün olabilir. Şirketiniz bir birleşme geçiriyor olabilir. Belki diğer şirketin ekibinde birlikte çalışabileceğiniz birini bulabilirsiniz. Belki de kendi işyerinizde size belirli bir projede yardımcı olabilecek birini bulacaksınız. Yardım istemekten korkma çünkü yeni bir arkadaş edinebilirsin!

Bugün çok heyecanlı ve hevesli hissedebilirsiniz çünkü size çok yakın olan eski bir arkadaşınız mahallenize taşınabilir. Bu kişiyle hemen görüşüp daha fazla vakit geçirmeyi dört gözle bekliyorsunuz. Bu belki de birlikte yeni bir işe başlama fikrini de ateşleyebilir. Ancak bu fikri arkadaşınıza sunmadan önce her şeyi dikkatlice düşünün. Bekleyin, önce yeni evine bir yerleşsin!

Fiziksel enerji fazlalığın var. Rekabetçi sporlara girişmek için iyi bir gün. Diğerlerine meydan okumak eğlenceli olacaktır. Ya da uzun bir yürüyüşe, tırmanışa ya da bisiklet gezisine çıkabilirsin. Dayanıklılığını test etmek isteyebilirsin. Yeni başarılara kapı aralamaya odaklanacaksın ve bu süreç içinde adeta bir süper kahraman gibi hissedebilirsin!Öz disiplininizi korumak sizin için zor olabilir. Çocuksu doğanız dışarı çıkıp oynamak istiyor. Duygusal olarak kontrolünüzü kaybedip en temel, içgüdüsel oyuncu doğanıza teslim olmaktan korkuyorsunuz fakat görev bilinciniz ve sorumluluğunuz sizi geri çekiyor. Bu zor içsel gerilim, hayatınızın pek çok farklı alanındaki rahatsızlıklarınızın temel sebebi olabilir. Bir denge yakalamak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda bir sürü ailevi sorumlulukla meşguldünüz, ancak bugün biraz romantizme zaman ayırmak isteyeceksiniz. Çocuklar için bir bebek bakıcısı ayarlayın ve özel kadınınızla birlikte dışarıda geçireceğiniz güzel bir akşam planlayın. Farklı bir şeyler yapın. Bir müzik ya da tiyatro etkinliğine katılabilir ya da yeni açılan bir kulübe dans etmeye gidebilirsiniz. Bu gece şefkatinizi ve enerjinizi gösterebilirseniz, ilişkinize can kattığınızı hissetmeye başlayacaksınız.

9 Ekim 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 18.45'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar her türlü ilişkide iletişime önem vermeli, sağlıklı iletişim kurmaya çalışmalısınız. İç dünyanızda gerilime daha açık olabilirsiniz. Finansal konularda ve aşk ilişkilerinde kaygıya dikkat. Empati ile hareket etme zamanı.

9 Ekim 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sabah erken kalkıyorsun. Güne pozitif duygularla başlamak adına sabah sporunu aksatmadan yapıyorsun. İş yerinde fazla sorumluluk almak seni yoruyor. Aksine daha hırslı bir ruh haline bürünüyorsun. Akşamını kendine ayırmak istiyorsun. Sevdiğin dizi-filmleri izleyebilirsin.

9 Ekim 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yarım kalmış bir eğitiminiz varsa bunu tamamlamak için harekete geçebilirsiniz. Yeni bir hikâye sizleri bekliyor olabilir. Kariyer hayatınızda güzel gelişmeler olabilir. Beklediğiniz terfi haberi ile hedeflerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

9 Ekim 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı konular gündeminizi meşgul edebilir. Kriz yaratan koşullara karşı dikkatli olmalısınız. Alacak borç ilişkileriyle uğraşabilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. İlerleyen saatlerde kısıtlanmalar artabilir. Yorucu durumlara karşı daha özenli davranmalısınız. Tartışmalar yaşanabilir. Akşam saatlerinde kendinizi rahatlatacak uğraşlar bulacaksınız.

9 Ekim 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda bilhassa yeni ilişki içerisinde olan Yay'lar kendinize ve partnerinize daha fazla zaman ve şans vermeyi ihmal etmemelisiniz.

9 Ekim 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Karşınızdaki kişinin hassasiyetlerini ve beklentilerini daha fazla dikkate almanız gerekebilir. İlişkilerde denge ve uyumun öne çıktığı bir gün.

9 Ekim 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir romantik olasılık için mükemmel bir zaman olabilir. Kesinlikle çok ateşlisiniz ve doğru insan karşınıza çıktığında size karşı koyamayacak.

9 Ekim 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Yengeç burcunda seyahat edecek. Finansal konuların ön planda olacağı bir gün olacaktır.Kredi ve borç meseleleriyle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Mars ile Plüton arasındaki sert etkileşim bugünlerde çocuklarınıza veya hobilerinize yönelik yapabileceğiniz yüklü bir harcamaya işaret ediyor. Aşk hayatınızda gerginliklerle karşılaşabilirsiniz.

9 Ekim 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

9 Ekim 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize olan güveninizi kaybetmeye başladıysanız, bu sorunun nedenini bulmaya çalışın. İş hayatınızda karşınıza çıkan problemleri kolay bir şekilde çözüyorsunuz. Bir olaya tepki vermeden önce iyice düşünün.

9 Ekim 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda partnerinizin kontrolünüz altında ve sizinle aynı görüş doğrultusunda hareket etmesini beklemekten vazgeçin. Aksi takdirde sevgilinizin tepki göstermesi mümkün. İşlerinizi yaparken bir an önce bitirmek için fazla aceleci davranırsanız bazı detayları gözden kaçırıp, hata yapabilirsiniz. Konsantrasyonunuzu dağıtmadan, belli bir düzen ve sıralama içinde çalışırsanız başarılı olursunuz. Harcamalarınıza özen göstermeniz gerekiyor. İpin ucunu kaçırmak üzeresiniz.

9 Ekim 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 06' 57" R
Ay
Yengeç
16° 12' 46" R
Merkür
Koç
26° 05' 14"
Venüs
Boğa
15° 51' 50"
Mars
Koç
08° 59' 45"
Jüpiter
Boğa
26° 47' 30"
Satürn
Balık
17° 33' 22"
Uranüs
Boğa
23° 02' 40"
Neptün
Balık
29° 14' 48"
Plüton
Kova
02° 04' 57"
Chiron
Koç
21° 19' 05"
Lilith
Başak
24° 40' 35"
True Node
Koç
14° 59' 50"
Son Güncelleme : 12/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>