Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sessizliği Tercih Ediyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 100%
Para 30%
Sağlık 70%

Bugün biraz huzursuz hissediyor olabilirsiniz. Fiziksel aktivilerde enerjinizi atmak için iyi bir gün. Eğer antrenman yapmak isterseniz, bugün kendinize meydan okuyabilir ve dayanıklılığınızı daha zorlu bir rutinde test edebilirsiniz. Doğayı seviyorsanız, kırlarda uzun bir yürüyüş ya da daha atletik bir yürüyüşün tadını çıkarabilirsiniz. Vücudunuza, ayaklarınıza ve Tabiat Ana ile olan ilişkinize odaklanmak için biraz zaman ayırırsanız daha huzurlu hissedeceksiniz.

Son zamanlarda, niteliklerinizi başka insanları çekmek için kullanmak konusunda çok dikkatliydiniz. Abarttığınızdan veya yeterince yapamadığınızdan emin değildiniz! Evet, bugün özgüveninizi geri alacaksınız. Yaratıcı, hevesli ve kilit insanların enerjisini üzerinde çalıştığınız fikirde nasıl kullanacağınızı biliyorsunuz. Bugün harika bir lider olacaksınız!

Arkadaşlık ve komşuluk ilişkileriniz sıcak, cana yakın ve destekleyici olacak gibi görünüyor. Eğer bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa, bu dönemde o yardımı bulma konusunda hiç zorlanmayacaksınız. Her zamankinden daha sosyal hissediyorsunuz ve kesinlikle birine yardım eli uzatmaya hep olduğunuzdan daha isteklisiniz. Bugün dünden sonra size çocuk oyuncağı gibi gelecek. Bu nedenle, yapabileceklerinizi görmeniz için iyi bir gün!

Duyguların uçları oynayabilir. Bir süre neşeli hissederken, bir dakika sonra stresli hissedebilirsin. Bu değişimler gerçekleşirken sabrını koru. Günün enerjisi seni sebatsız yapabilir. İşler yakında yoluna girecektir. Şimdilik, hislerinle savaşmamak en iyisi olacaktır. Ayrıca büyük kararlar da vermezsen iyi edersin. Mod dalgalanmaların konusunda ise biraz sabretmen gerekecek.Kendinizi bugün her zamankinden daha fazla yaratıcı hissedebilirsiniz. Bu ister sanatsal bir biçimde isterse de problem çözme konusunda eşsiz ve yenilikçi bir yaklaşımla ortaya çıksın, yüksek ihtimalle bugün sizin için güzel ve tatmin edici bir gün olacak. Bir projeyi ele almanın farklı bir yolunu bulmak muhtemelen sizi fazlasıyla tatmin edecek ve ayrıca diğerlerinin yaratıcı yeteneklerinize hayran kaldığını fark edeceksiniz. Gününüzün keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günün göksel enerjileri talepkar olacak. "şartlara uygun" olup olmadığın konusu üzerine kafa yorup durduğun için gezegenler, arsız bir şekilde, bu soruna, uygun olmadığın şeklinde cevap gönderiyorlar! Çünkü çok hızlı hareket ediyorsun! Şu anda yaptığın yön değişikliği oldukça temel ve ciddi fakat sen bunu hafife alıyorsun. Daha da derine kazmaya devam et.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bazı ilişkilerinizde yeni bir yola gidilebilir, karşınızdaki kişiler net kararlarıyla karşılaşabilirsiniz. Aşk-arkadaşlık arasındaki ilişkiler gündeme gelebilir. Sosyal çevrenizden daha çok ilgi ve beğeniyi toplayabilirsiniz. Sosyal bir gün.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde çıkan bir gerginlikte sessiz kalmayı tercih edebilirsin. Aklında bir sürü konu ile alakadar olman seni yeterince meşgul ediyor. Eve gittiğinde kendine bir yorgunluk kahvesi yapıyorsun. Yakın bir dostunu muhabbet etmek için evine davet edebilirsin. Onunla uzunca bugünün değerlendirmesini yapıyorsunuz.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle duygusal gerilimler yaşayabilirsiniz. Rahat tavırlarınız eleştiriliyor olabilir. Harekete geçerek emek harcamanız karşı tarafı memnun edebilir. Çalışma ortamınızda kadın figürleri ile fikir alışverişleri yapabilirsiniz. Farklı seçenekleri deneyimlemek için korkularınızı yenmelisiniz.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde kendinizi romantik tutum içinde bulabilirsiniz. Sanatsal uğraşlarla ilgilenmek keyfinizi yerine getirebilir. Eşinizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Zaman zaman sizi uğraştıran konulara yoğunlaşabilirsiniz. Uyum ve denge arayışı içinde olabilirsiniz. Öğleden sonraki zamanlarda işlerinizde yavaşlama olabilir.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde beklemediğiniz bir takım fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Hayatı mümkün olduğunca olduğu gibi karşılayın ve direnç göstermeden yaşamaya çalışın.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Eşinizle, ortağınızla ve onunla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Soru sormak, fikir ve bilgi danışmak için uygun bir gün olabilir.

7 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki insanlara ve hayatınıza getirmek istediklerinize odaklanıyorsunuz! Davet göndermek ve insanları yaklaşan etkinlikler için heyecanlandırmak için harika bir zaman, bu yüzden harekete geçip ne olacağını görün.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün karşıt burcunuz olan İkizler'deki seyahatine devam edecek.Partnerinizle veortaklarınızla ilgili konular önem kazanacaktır. Anlaşılmadığınızı hissediyorsanız, bugün düşüncelerinizi anlatmayı denemelisiniz. Merkür'ün Uranüs ile karşıtlığı çalışma hayatınızda yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor. İş stresinin sağlığınızla oynamasına izin vermeyin.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yanılgı ya da karışıklık sizi kendinizin en büyük düşmanı yapabilir. İdeallerinize körü körüne bağlılık sizi manipülasyona açık hale getirecektir. Seyahat ederken dikkatli olun. İlaçları veya alkolü büyük bir özenle kullanın.

7 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevgilinizin yapacağı sürpriz sizi çok etkileyecek ve son günlerdeki huzursuz tavrınızdan vazgeçeceksiniz. Daha iyimser duygular içine girerek ilişkinizle ilgili duyduğunuz gereksiz endişelerden sıyrılmayı deneyin. İşinizle ilgili düşünceleriniz oldukça açık ve planlarınızı gerçekleştirmek için gereken gücü kendinizde bulacaksınız. Tutumluluğunuza nazar değdi. Son zamanlardaki hesapsızlığınızın cezasını çekmek istemiyorsanız, biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor.

7 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 24' 17" R
Ay
Yengeç
06° 33' 42" R
Merkür
Koç
25° 17' 47"
Venüs
Boğa
14° 57' 28"
Mars
Koç
08° 25' 58"
Jüpiter
Boğa
26° 37' 05"
Satürn
Balık
17° 30' 05"
Uranüs
Boğa
23° 00' 05"
Neptün
Balık
29° 13' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 08"
Chiron
Koç
21° 16' 46"
Lilith
Başak
24° 35' 41"
True Node
Koç
15° 03' 31"
Son Güncelleme : 11/05/2024 18:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>