Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Kendine Vakit Ayırıyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 10%
Para 80%
Sağlık 50%

Sanatsal ve / veya ruhsal olarak eğilimli olan insanların olduğu sosyal etkinlikler, özellikle ilham almanıza neden olabilir. Ayrıca özellikle romantik ve seksi hissediyor olmanız muhtemel ve hayatınızdaki özel biriyle yalnız kalmak için zaman ayırmak isteyeceksiniz. Ya da şu anda bir ilişkiniz yoksa, bugün gerçekten özel birisiyle tanışabilirsiniz. İyi akşamlar.

Ateşli bir enerji tutkunuzu artırdığı için bugün duyularınız coşabilir. Kendinizi önemli bir kariyer hedefine doğru ya da özel birisine teslim etmenin zamanı gelmiş olabilir. Coşkulanmak ve fiziksel enerjiyi atmak için harika bir gün. Yine de kendinizi çok fazla germemeye dikkat edin ve sürüş sırasında hız limitini aşmayın! Spor salonunda egzersiz yapmak günün sonunda biraz fazladan yağ yakabilir.

Konu ev dekorasyonuna gelince, anında keyif alma duyguları ortaya çıkıyor. Bugün kendinizi öğle aranızda dışarı çıkıp bazı gerekli alışverişler yaparken bulabilirsiniz. Uzun vadede evinize gerçekten yakışacak şeyleri iyice düşünün. Moda gelip geçicidir, ve onu takip etmek de pahalıya patlayabiliyor. Gerçek tarzınıza uyan şeyleri alarak daha iyi bir alışveriş yapabilirsiniz. Çok fazla şey almanıza gerek yok fakat aldığınız şeyler uzun süre kullanılır olmalı.

Etrafındaki insanlar ve durumlara uyum sağlayabilmek için düşünme biçimini biraz değiştirmen gerekiyor. Yeniliğe ve maceraya karşı bir ilgin olsa da, içinde tedbirli ve sabit olmaya iten bir güç de mevcut. Öncü tavırlarını kaybetmemeye bak, aynı zamanda pervasız tavırların da kurbanı olma.Son zamanlarda bir sürü ailevi sorumlulukla meşguldünüz, ancak bugün biraz romantizme zaman ayırmak isteyeceksiniz. Çocuklar için bir bebek bakıcısı ayarlayın ve özel kadınınızla birlikte dışarıda geçireceğiniz güzel bir akşam planlayın. Farklı bir şeyler yapın. Bir müzik ya da tiyatro etkinliğine katılabilir ya da yeni açılan bir kulübe dans etmeye gidebilirsiniz. Bu gece şefkatinizi ve enerjinizi gösterebilirseniz, ilişkinize can kattığınızı hissetmeye başlayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi bugün her zamankinden daha fazla yaratıcı hissedebilirsiniz. Bu ister sanatsal bir biçimde isterse de problem çözme konusunda eşsiz ve yenilikçi bir yaklaşımla ortaya çıksın, yüksek ihtimalle bugün sizin için güzel ve tatmin edici bir gün olacak. Bir projeyi ele almanın farklı bir yolunu bulmak muhtemelen sizi fazlasıyla tatmin edecek ve ayrıca diğerlerinin yaratıcı yeteneklerinize hayran kaldığını fark edeceksiniz. Gününüzün keyfini çıkarın.

8 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 18.45'e kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar her türlü ilişkide iletişime önem vermeli, sağlıklı iletişim kurmaya çalışmalısınız. İç dünyanızda gerilime daha açık olabilirsiniz. Finansal konularda ve aşk ilişkilerinde kaygıya dikkat. Empati ile hareket etme zamanı.

8 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni aldığın teknolojik ürünlerin arıza çıkarması sonucu teknik servis ile sorun yaşayabilirsin. Alerjik rahatsızlıklara karşı bugün daha hassas davranmalısın. Akşam sportif aktivitelerini yerine getirmek için kendine zaman ayırabilirsin. Kendini fazla yormak istemiyorsun.

8 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizde güçlübirlikleri içinde olabileceğiniz bir gün. İletişim beceriniz sayesinde herkesi kolayca ikna edebilirsiniz. Yaşantınızda bitmesine izin vermediğiniz şeyler var ise bugün bitirip yeni bir başlangıç yapmak için çok uygun olabilir. Bilinçaltınız sizin düşüncelerinizden oluşur.

8 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Endişe duyduğunuz olaylar gündeminizi etkileyebilir. Ortaklı para konularına karşı dikkatli olmakta fayda var. Gün içinde duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Öğle saatlerinde iç uyumunuzun daha fazla olduğu zamanlar olacak. Doğru ve dikkatli karar almanız gerekebilir. Parasal konularınızla uğraşabilirsiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aklınıza gelecek fikir veya ilhamları dikkate almaya çalışın ve sezgilerinize güvenin. Sosyalleşme konusunda arkadaşlarınızı dinleyeceğiniz bir gündesiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinize güveninizin yüksek olduğu, finansal konular ve alım satım işleri ile ilgilenebileceğiniz bir zamanda iken, yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalarda yer alabilirsiniz. İlişkilerinizde partnerinize mesafeli davranabileceğiniz bir zamandasınız.

8 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda sahip olduğunuz arkadaşlıklar, hayatınızın geri kalanında sahip olacağınız arkadaşlıklar olabilir. Bu insanlar sadece zamanınıza değil aynı zamanda zekice tavsiyelerinize de ihtiyaç duyuyorlar.

8 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, Yengeç burcuna giriş yapacağı 18:45'e kadar İkizler burcunda ve boşlukta seyahat edecek.Partnerinizle veortaklarınızla ilişkilerinizde problemlerle karşılaşabilirsiniz. Ay'ın Yengeç burcuna girişi ile finansal konular önem kazanıyor. Akşam saatlerini bütçe planlaması yapmak için değerlendirebilirsiniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Neşeli bir gündesiniz. Bunu iyi değerlendirin. Dostlarınızı arayın onları eğlence yerlerine davet edin. İş hayatınızda enerjiksiniz. Bu sayede isteklerinizi gerçekleşime imkanı bulacaksınız. Parasal yönden de durumunuz gayet iyi. Tabi ki bu imkanınızı iyi yatırımlarla değerlendirebilirseniz.

8 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zekanızdan ve duruşunuzdan dolayı, etrafınızdaki insanları kendinize doğru çekiyorsunuz. İş yerinizde zorlandığınız zamanlarda bir arkadaşınızdan yardım istemekten çekinmeyin. Daha fazla su içmeye özen gösterin.

8 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün olmadık anlarda beraber olduğunuz kişiye karşı sahiplenme isteği ortaya çıkabilir ve kıskançlık duygunuz artabilir. İlişkinize durduğu yerde zarar verebilirsiniz. Eğer mesleki alandaki hedeflerinizde daha hızlı ilerlemek isteğiniz varsa, bu alanda inisiyatif almaktan da çekinmemeniz gerekiyor. Hayatınızın bu alanı hiç ummadığınız kadar parlak ve tatminkar olabilir aslında. Çözümsüz gibi görünen bir para meseleniz bugün yarın çözüme kavuşacak. Sağlığınızla hiç ilgilendiğiniz yok.

8 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 52' 52" R
Ay
Yengeç
13° 03' 01" R
Merkür
Koç
25° 49' 23"
Venüs
Boğa
15° 33' 53"
Mars
Koç
08° 48' 36"
Jüpiter
Boğa
26° 44' 04"
Satürn
Balık
17° 32' 17"
Uranüs
Boğa
23° 01' 49"
Neptün
Balık
29° 14' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 01"
Chiron
Koç
21° 18' 19"
Lilith
Başak
24° 38' 58"
True Node
Koç
15° 00' 59"
Son Güncelleme : 12/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>