Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Ne hissettiğini Anlayamayabilirsin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 30%
Sağlık 20%

Aşk hayatınız son zamanlarda biraz kırılgan olabilir ve sevgilinizin normalden daha hassas olduğunu göreceksiniz. Duruma daha duyarlı, duygusal bir yaklaşım onunla daha iyi bir ilişki kurmanıza yardımcı olacak. Bugün, sevdiklerinizle aranızdaki şeylerin sorunsuz bir şekilde yürümesi için sınırlarınızı netleştirmeniz gerekecek.

Bugün geçmişte görüştüğünüz biriyle iletişime geçmek size fayda sağlayabilir. Eski bir dostunuza ya daarkadaşınıza ulaşmak isteyebilirsiniz. Hayatınızdaki gelişmeleri birbirinizle paylaşmak ve birbirinize yardımcı olup olamayacığınıza bakmak iyi olacaktır. Bir kariyer fırsatını değerlendirmek üzere destek görebilirsiniz. Yahut bir stratejiyi uygulayabilmek ya da bir sorunu çözebilmek için fikir geliştirebilirsiniz. Geçmişte kurduğunuz bağlantıların faydasını şimdi göreceksiniz.

Bugün büyük bir alım yapmanız gerekebilir. Bunun için zamanlamanız pek iyi değil çünkü bütçeniz düşüş belirtileri gösteriyor. Kendi finansal hissinize güvenin ve kendinizi para konusunda bir şey bilmeyen insanlara bırakmayın. Eğer para harcama eğilimindeyseniz, çok savurgan olmamaya dikkat edin.

Günün enerjileri seni oldukça hoş hissettirecek. Neşen yüksek ve kahkaha adeta gününün bir parçası. Güldüğünde, diğer insanlar da senle birlikte gülüyor. Kendilerini bundan alıkoyamıyorlar! Bu önemli bir etki olsa gerek! Bugün çevrendekilere içinde yaşadığın güzel hisleri ve tutkuyu aktarabilirsin. Pozitif enerjini gülümsemenle, kahkahanla ve kendin olarak aktar.Bir Yay burcu olarak, muhtemelen başkalarıyla vakit geçirmeyi seven sosyal bir kişisiniz. Eğer özellikle gurur duyduğunuz bir yeteneğiniz varsa neden kişiliğinizin bu yanını, öğretme becerinizle bir araya getirerek muhteşem bir uyum yakalamayı denemiyorsunuz? Sosyal kimliğiniz öğrencilerinizin size yakınlık duymasını ve dolayısı ile daha kolay öğrenmesini sağlayacak. Sizde topluma bir şeyler kazandırmanın verdiği başarı duygusunun zevkini tadacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Öz disiplininizi korumak sizin için zor olabilir. Çocuksu doğanız dışarı çıkıp oynamak istiyor. Duygusal olarak kontrolünüzü kaybedip en temel, içgüdüsel oyuncu doğanıza teslim olmaktan korkuyorsunuz fakat görev bilinciniz ve sorumluluğunuz sizi geri çekiyor. Bu zor içsel gerilim, hayatınızın pek çok farklı alanındaki rahatsızlıklarınızın temel sebebi olabilir. Bir denge yakalamak için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. İş hayatında ve günlük yaşam içerisinde yardımlaşma ve fedakarlık durumları öne çıkabilir. Sorun ve krizlerin içinden korunarak çıkabilir, ilahi desteği yaşamınızda görebilirsiniz. İnanç ve umut, sizi ayakta tutabilir, yaşama dair mücadele isteğini getirebilir.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Diş sağlığı konusuna daha çok dikkat etmen gerekiyor. Bu konuda doktorunu değiştirebilirsin. Kontrollerini aksatmamaya dikkat ediyorsun. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan yakın bir arkadaşının sana ilgisi olduğunu fark edebilirsin. Bu konuda ne hissedeceğini bilmiyorsun.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle iletişiminizi dengede tutmaya çalışırken zorlanabileceğiniz bir gün olabilir. Ani öfke patlamaları sizleri farklı biri gibi gösteriyor olabilir. Kendinize sorular sorarak buna sebep olan asıl konu ne ise onu bulmalı ve çözüme kavuşturmalısınız.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün psikolojik açıdan test edici olabilir. Bazı endişeler ya da sağlıkla ilgili koşullar yüzünden huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Olaylara daha yukarıdan bakmayı deneyin.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Tüm iyi niyetiniz ve isteğinizle ikinci şansı vermeye istekli olabilirsiniz. Maddi yönden kaynaklarınızın genişlediğini ve bereketinizin arttığını görebilirsiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınızdaki görüşmelerinizde başarı elde ederken, yaptığınız işlerle ön plana çıkabilir, enerjinizi toplum içinde en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Gün içinde yaşamınızda size zarar veren birini fark edebileceğiniz bugün, gizli eylemlerden uzak durmayı tercih etmeniz gerekmekte.

10 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazı çalışanlar ayrıntı odaklıdır ancak bazılarıysa sadece büyük resmi görür. Sizinse tüm bakış açılarına ihtiyacınız var, bu yüzden işi yeniden gözden geçirin.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati finansal konuları ön plana taşıyor.Maddi destek arayışına girebilir, kredi ve borç başvurusunda bulunabilirsiniz. Venüs ile Uranüs arasındaki etkileşimve kariyer hayatınızda sürpriz gelişmelere işaret ediyor. Birlikte çalıştığınız kadınlardan yardım ve destek görebilirsiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ortak maddi konular, para ve yatırım işleri gündeminizde olabilir. Alım satım, vergi ve miras gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Hırslı, iddialı ve mücadeleci yönünüzü ortaya koyabilirsiniz.

10 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Günlük sorunlardan oluşan stresi sevgilinize yansıtabilir, kırıcı olabilirsiniz. Yapacağınız jestler ve küçük sürprizlerle sevgilinizin kalbini fethetmeye çalışın. İş hayatınızdan bir süre için de olsa uzaklaşmaya, bir süre dinlenmeye çalışın. Bir yolculuk sizin için çok yararlı olacaktır, deneyin. Tutarlı davranışlarla hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Bir zamanlar kenara ayırdığınız küçük bir para, bugünlerde imdadınıza yetişecek. Sağlığınızı etkileyen gereksiz yorgunluklardan kaçının.

10 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 26' 56" R
Ay
Yay
28° 06' 48"
Merkür
Koç
16° 17' 03"
Venüs
Koç
28° 29' 35"
Mars
Balık
28° 09' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 60"
Satürn
Balık
16° 23' 38"
Uranüs
Boğa
22° 13' 53"
Neptün
Balık
28° 50' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 37"
Lilith
Başak
23° 06' 43"
True Node
Koç
15° 26' 12"
Son Güncelleme : 28/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>