Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Aksayan İşler Seni Rahatsız Ediyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2020, Salı

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 60%

Romantizm deneyimlemek için güzel bir zaman. Şu an birkaç farklı insana ilgi duyuyor olabilirsiniz. Her bir kişiyi tanımak için biraz zaman geçirmek isteyebilir ve onlara olan duygularınız hakkında düşünebilirsiniz. Aşk hayatınızdan tam olarak ne istediğinizi bilemeyebilirsiniz, bu yüzden biraz araştırma yapın. Onları daha iyi tanımak için grup ortamında sosyalleşin. Partilere katılın ve insanlarla haşır neşir olun.

Eğitim ve kariyer hedefleriniz şu sıralar önem sıralamasında bir numaraya yerleşmiş olabilir. Sırf özlediğiniz için üniversiteye geri dönmeyi ya da kariyer alanında uzmanlaşmanıza yardımcı olabilecek kurslara katılmayı düşünebilirsiniz. Her türlü, hedeflerinizi net bir biçimde ifade edecek ve onlara ulaşmak için net planlar yapacaksınız. Hala bir hareket planınız yoksa da, olacak. Altına hücum!

Bugün kendinizi farklı yönlere çekilmiş gibi hissedebilirsiniz. Odaklanmada ve bir şeyi zamanında bitirmede zorluk yaşayacaksınız. Dikkatinizi toplamak için telefonda geçirdiğiniz zamanı azaltmaya çalışın. Arkadaşlarınıza başka bir zaman görüşebileceğinizi söyleyin. Bugün öğle yemeğine çıkmayın çünkü konsentrasyonunuz bozulabilir. Eğer bugün daah fazla disiplin geliştirmek istiyorsanız merak etmeyin her şeyi yapacaksınız.

İnsanlarla birçok derin ve özlü konuşmalar gerçekleştirebilirsin. Tıpkı eski eşlerin ani itiraflarda bulunduğu, farklı tanışıklıkların yaşandığı bir pembe dizi de yaşıyor gibi hissedebilirsin. Ayaklarının yere sağlam bastığına emin ol ve insanların enerjilerinin seni etkilemesine izin vermemeye çalış. Yaşananlar bir televizyon dizisiymiş gibi yaklaşman senin için en iyisi olacaktır.Bugün kendiniz hakkında umduğunuzdan çok daha fazla şey öğreneceksiniz. Bu öğrendiğiniz şeyler çoğunlukla sahip olduğunuz şeylerle birlikte ne kadar mutlu olduğunuz ve daha da mutlu olacağınız ve çevrenizdekiler için yarattığınız mutluluğun ne kadar büyük olduğuyla ilgili olacak. Kendinizi ifade edeceğiniz yaratıcı planlar ve eylemler, derinlerinizde keşfedesiniz kişinin tam bir yansıması olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizle ilgili maddi konulara kafa yorabilirsiniz. Belki biraz ekstra nakit akışı sağlamak için ikinci bir ev ipotek etmeyi ya da ilk evinizi satın almayı düşüneceksiniz. Ev hayatıyla ya da fiziksel çevrenizle ilgili konular aklınızda olacak. Ömrünüzü sönük ve kasvetli bir ortamda tüketmeyin!

13 Ekim 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aşk ve arkadaşlık ilişkilerinde kararsızlıklar, kafa karışıklıkları olabilir. Alınganlık ve hassasiyetlere dikkat etmeli. Bugünlerde insanlara göre hareket etmek yerine gerçek duygunuzu keşfederek, size ait duygu ve isteklerle hareket etmelisiniz. Aileye, sevdiklerinize ve çocuklarınıza karşı hassasiyetiniz artabilir.

13 Ekim 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni taşındığın evin ile ilgili ufak tefek tadilat işleri aksayabilir. Ancak bu işlerin aksaması seni rahatsız ediyor. Arkadaşların ile yeni bir hobi edinebilirsin. İlişkisi olmayan bir Yay burcuysan yeni tanıştığın biri beğenini kazanabilir. Sosyal medyada onu araştırıyorsun ancak elle tutulur bir bilgi bulamayabilirsin.

13 Ekim 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizin kurduğu baskıya karşılık özgür olmak istiyor olabilirsiniz. Bireyselliğinizi açıklayıcı bir dille ifade etmelisiniz. Yeni bir seyahat planınızın olması partneriniz tarafından eleştirilse de maceracı ruhunuza hayır diyebilmek pek mümkün olmayacaktır.

13 Ekim 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda iletişimden kaynaklı yoğunluk yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Üstlerinizden aldığınız bilgiler uğraştığınız konularda işinize yarayabilir. Çevrenizde yaşanan değişikliklerle ilgilenebilirsiniz. Annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin. Sorumlu olduğunuz konularda bürokratik engellere takılabilirsiniz. Bazı konularda yenilik arayışında olabilirsiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zekice ve eylem odaklı davranmanız bugünlerde çok önemli. Planlama yapmaktan ziyada bir yandan hareket ederken bir yandan düşünmeniz gerekebilir.

13 Ekim 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hafta ortasında başlayacak Merkür retrosunun hemen öncesinde bugünü işlerinize mümkün olduğunca odaklanarak geçirebilirsiniz. Zira sonrasında ufak detaylar bile zorlaşabilir, unutkanlık ve dalgınlık daha egemen olabilir.

13 Ekim 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi savunurken cesur olun. Hayatınız üzerinde ne kadar güçleri olursa olsun, şu anda kimsenin sizi zorlamasına izin vermemelisiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle Başak burcunda seyahat etmeye başlıyor.İş ve kariyer konularının ön planda olacağı bir gün olacaktır. İş plan ve stratejilerinizi gözden geçirmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Merkür'ün bugün başlayan geri hareketi ile kendinizi daha iyi tanımak isteyeceğiniz, içe dönük bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki 3 haftayı terapi alarak veya spiritüel çalışmalar yaparak değerlendirebilirsiniz.

13 Ekim 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde zihniniz çok açık. Özellikle mesleki konularda bundan yararlanabilirsiniz. Bu da sizin yararınıza olacak. Fikirleriniz çevreniz tarafından takdirle karşılanıyor. Sevildiğinizi bilin ve ona göre davranın. Gereksiz kuruntulara kapılmayın.

13 Ekim 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte heyecan verici bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. Finansal durumunuzun gidişatından dolayı kendinizi çok fazla strese soktunuz. Sağlığınıza önem vermeye çalışın.

13 Ekim 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün evinizle ilgili maddi konulara kafa yorabilirsiniz. Belki biraz ekstra nakit akışı sağlamak için ikinci bir ev ipotek etmeyi ya da ilk evinizi satın almayı düşüneceksiniz. Ev hayatıyla ya da fiziksel çevrenizle ilgili konular aklınızda olacak. Ömrünüzü sönük ve kasvetli bir ortamda tüketmeyin!

13 Ekim 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 34' 14" R
Ay
Yay
29° 45' 06"
Merkür
Koç
16° 18' 45"
Venüs
Koç
28° 38' 49"
Mars
Balık
28° 15' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 44"
Satürn
Balık
16° 24' 19"
Uranüs
Boğa
22° 14' 18"
Neptün
Balık
28° 50' 58"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 33' 02"
Lilith
Başak
23° 07' 33"
True Node
Koç
15° 25' 49"
Son Güncelleme : 28/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>