Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Taktir Görüyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Ekim 2020, Pazartesi

Aşk 90%
Para 30%
Sağlık 30%

Bugün duygularınız konusunda cesaretiniz var, her zamankinden daha özgüvenli hissedebilir, kendiniz için ayağa kalkma cesaretinde bulunabilir ve bunları duyması gereken insanlar için bir şeyler söyleyebilirsiniz. Son zamanlarda aşk ve romantizm hayatınızda tartışmalar ve anlaşmazlıklar yaşanmış olması muhtemel ancak bugünün sakin ve dingin enerjisi sayesinde bu olumsuzluklar sona erecek. Belki de neden gerginlik yaşandığına dair kafanızda biraz daha fikir oluştu. Bunu tartışma yaşadığınız kişi ile paylaşmayı unutmayın.

Bugün, organize olmanın yeni bir yolunu bulmak için uygun bir gün. Eski dosyaların, belgelerin, giysilerin veya ev eşyalarının oldukça kargaşa yarattığını görebilirsiniz. Daha fazla alan yaratmak için bu öğelerin artık emekli olma zamanı gelmiş olabilir. Ya da bazı alışkanlıklarınızın gerçekten işe yaramadığını görebilirsiniz. Belki de size sadece baş ağrısını veren çevrenizin belirli üyeleriyle görüşmek için daha az zaman ayırmaya karar vereceksiniz.

Hayattan ne istediğinizi dair açık bir görüşünüz var, bu konuda şanslısınız. Birçok insan ne yapacağını tam olarak bilmez durumda. Ancak sahip olduğunuz bu ayrıcalıklı avantaj yüzünden, deyim yerindeyse "mutluluğunuzu yaşamak" sizin için zor olabilir. Çok fazla insan, bir çoğu iyi niyetli, fikirlerini size empoze etmeye çalışıyor. Bunlardan etkilenmemek gerçekten zor. Teslim olmayın. Sizin için en iyi olanı ancak siz bilebilirsiniz.

Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı, zor bir durum içerisindesin. Duyguların hayatının akışında ve yapıp ettiklerinde ağır basıyor ve adeta duygusal açıdan sınırlarda yaşıyorsun. Şu anda deneyimlediğin şey her ne ise, bunun hatalı bilgilere veya varsayımlara dayanıyor olma olasılığı yüksek. Gerçeği göremeyecek hale gelecek kadar kendini dramaya kaptırmamaya dikkat etmelisin. Mevcut eğilimin seni sabit bir bakış açısına kilitleyebilir.Bugün evinizle ilgili maddi konulara kafa yorabilirsiniz. Belki biraz ekstra nakit akışı sağlamak için ikinci bir ev ipotek etmeyi ya da ilk evinizi satın almayı düşüneceksiniz. Ev hayatıyla ya da fiziksel çevrenizle ilgili konular aklınızda olacak. Ömrünüzü sönük ve kasvetli bir ortamda tüketmeyin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir adım ileri gidebilir ve birinin senin yolunda engel oluşturduğunu öğrenebilirsin. İşin sırrı, o kişiyi bir buldozer gibi ezip geçmeye çalışmamaktır. O kişiyle önce arkadaş ol ve neden sana engel oluşturduğunu düşün. Kendinle ilgili çok şey öğrenebilirsin ve neden o kişi engel olarak gördüğünü de anlayabilirsin. Diğer insanlarınki kadar, kendi inançlarını da sorgula.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün hobileriniz ve yetenekleriniz üzerine eğilebilir, eğitim konuları ve başvurularla meşgul olabilirsiniz. Çocuklarınızın hayatıyla ilgili çaba harcayabilirsiniz. Daha önceden kalpten geçirdiğiniz bir dilek, gönülden yaptığınız bir dua gerçekleşebilir. Yaşamın sürprizlerine açık olma zamanı.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Paylaşımcı kimliğin ön plana çıkıyor. Maddi konuda yardıma ihtiyacı olan bir arkadaşına fark ettirmeden yardım ediyorsun. Bu davranışın ailen tarafından taktir edilebilir. Odana aldığın yeni eşyaların yanlış gelmesi seni bir nebze gerginleştiriyor. Bu yanlışı düzeltmek biraz vaktini alabilir.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi zorlukları geride bıraktığınız finansal tablonuzu dengeye oturtmaya çalıştığınız bir gün olabilir. Hatalarınızdan ders almalı ve geleceğe odaklanmalısınız. Disiplinli davranışlarınız sayesinde başarı çokta uzak değil. Emin adımlarla yolunuza devam etmelisiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için uygun bir gündesiniz. Eğlenceli yolculuklar planlamak isteyebilirsiniz. Gün içinde fikirlerinizi paylaşmak için yakın çevrenizle görüşmek size iyi gelecektir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Bugün yaşadığınız olaylarla ilgili çok daha rahat bir şekilde bütünü görebilirsiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dışarıda olmanın iyi gelebileceği bir gün sizi beklerken yeni insanlarla tanışmak, farklı ve yeni yerler görmek size iyi gelebilir. Gündeminizde yurt dışı ve yabancılarla ilgili konular yer alabilir.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca seyahat edebilir, eğitim öğretim işlerinizde başarı elde edebilir,hayatınız ve özel yaşamınızdaki görüşmelerde istediğiniz sonuçları çok daha rahat elde edebilirsiniz. Özel yaşamınızda tekliflere açık olduğunuz bugün, ilişkisi devam edenler eğlenceli ve sevgi dolu bir gün geçirirken, ilişkisi olmayanlar için yeni teklifler sözkonusu olacaktır.

12 Ekim 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hangi yatırım stratejisini kullanmalısınız? Buna cevap verebilirseniz, zenginlerden bahsetmeye gerek yok, oyunda çok önde olurdunuz. Düşünmeye başlayın!

12 Ekim 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Aslan burcundaki seyahati günlük rutinlerinizden uzaklaşma ihtiyacı duymanıza sebep oluyor.Yurt dışı bağlantılı işler, hukuk ve eğitim konuları ön planda olacaktır. Neptün ile Jüpiter arasındaki etkileşim finansal konular için destek sunuyor. Ailenizden maddi destek görebilir veya aile üyelerinize maddi destekte bulunabilirsiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile bir süredir yapmayı ertelediğiniz şeyleri, bugün gerçekleştirin. Maddi durumunuzu riske sokacak adımlar atmaktan kaçının ve birikim yapmaya çalışın. Kendinizi yalnız ve üzgün hissedebilirsiniz.

12 Ekim 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel konularda öne çıkmak ve dikkat çekmek için uygun bir gün. Partnerinize karşı istekleriniz konusunda açık davranmalı ve açıklayıcı olmalısınız. Ortaklık türü ilişkilerde birtakım engelleriniz var. Bunların üzerine gitmeniz için, önümüzdeki günler doğru zamanlama olabilir. Çekindiğiniz duygusal engellenmeler sizi sandığınız kadar etkilemeyecek. Maddi konularla ilgili önemli konuşmalar ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Rahat bir uyku için yatağa girmeden önce günlük stresten arının.

12 Ekim 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 14' 23" R
Ay
Yay
25° 18' 01"
Merkür
Koç
16° 14' 19"
Venüs
Koç
28° 13' 40"
Mars
Balık
27° 59' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 60"
Satürn
Balık
16° 22' 28"
Uranüs
Boğa
22° 13' 08"
Neptün
Balık
28° 50' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 53"
Lilith
Başak
23° 05' 17"
True Node
Koç
15° 26' 53"
Son Güncelleme : 28/04/2024 04:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>