Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Amaçlarında İddialısın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2020, Cumartesi

Aşk 30%
Para 40%
Sağlık 100%

Bugün biriyle ilginç bir konuşma yapabilirsiniz. Gezegensel enerjiler iletişimi ön plana çıkarıyor. Tahmin etmediğinizi biri size açılabilir. Örneğin, patronunuzyerinizde olan değişikliklerle ilgili bazı bilgileri sizinle paylaşabilir ve dürüstlüğü sizi şaşırtabilir. Ya da belki o çekici meslektaşınız sonunda flört etme girişimlerinize cevap verebilir. Anı yakalayın ve bu kişinin ilgisini çekin! Şans bugün sizinle.

Bugün anlamsız tartışmalara katılmamaya çalışmalısınız. Yorgun veya rahatsız hissedebilirsiniz. Bunların acısını sevgilinizden çıkarmayın! Bu negatif enerjiyi farklı bir şekilde serbest bırakmaya çalışın. İşten sonra biraz egzersiz yapmak için kendinize zaman ayırın. Spor salonuna doğru bir gezinin tadını çıkarabilirsiniz. Ya da uzun, tempolu bir yürüyüşe çıkarsanız iyi hissedebilirsiniz. Eve geldiğinizde kafanız daha net olacak.

Bugün bir çok ailesel sorumlulukla meşgul olabilirsiniz. Aileniz için bazı günlükve görevler sizi bekliyor olabilir. Ya da, çocuklarınız için alışveriş yapmanız gerekebilir. Kendinizi, bir yandan yapmanız gerekenler listesindeki maddeleri kontrol ederken bir yandan da bir işten diğerine koştururken bulabilirsiniz. Bugün tüm bunları yapmak, kendinize ayıracak vakit bulamasanız da için iyi olacak.

Sağlığını iyileştirmeye özen göstermek isteyebilirsin. Son zamanlarda yorgun hissediyorsun ve bir de küçük ağrılar çekiyorsun. Kendine daha özen göstermen gerektiğini fark ettin sonunda. Aşırıya kaçmadan (lahana diyeti kesinlikle sana göre değil!) beslenme biçimini değiştirebilirsin. Taze gıdalar tüketmeye ve vitamin almaya özen göster. Hemen kendine geleceksin!İsterseniz gerçekleştiremeyeceğiniz hiçbir rüya ulaşamayacağınız hiçbir hedef yok. Bugün kendiniz ya da aileniz için daha iyi bir şey isteyeceğiniz günlerden birisi olabilir. Daha iyisini istemek, zaten sahip olduğunuz bir şeyden memnun olmadığınız ya da aç gözlü olduğunuz anlamına gelmiyor. Bu nedenle eğer bu rüyalardan dolayı kendinizi suçluyorsanız bundan vazgeçin. Bunun yerine amaçlarınıza ulaşmak için bazı somut adımlara yönelmenizde fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genellikle kafanız karıştığında ve bir şeyleri açıklığa kavuşturmanız gerektiğinde doğrudan kütüphaneye veya internete yönelirsiniz. Son zamanlarda hayatınızda bir şeyler olmuş olabilir bu da sizi uzun süreli inançlarınızı yeniden düşünmeye yönlendiriyor. Hayatınızın temel değerlerinin kusurlu olabileceğine inanmak zor. Şu an panik yapma değil düşünme zamanı. Aradığınız cevaplar herhangi bir kitapta yok bu yüzden ruhani yönleri kuvvetli birine danışmak sizin için faydalı olabilir.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iç huzuru korumaya çalışmalı, karamsar varsayımlardan kaçınmalısınız. Gündeminizdeki her konu üzerine daha çok kafa yorabilir, olaylara daha derin yaklaşabilir, detaycı davranabilirsiniz. Gün içinde temizlik, fazlalıklardan kurtulma, doğa yürüyüşleri iyi gelecektir.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Amaçlarına yönelik konularda daha net çizgilere sahipsin, yoluna kimsenin çıkmasına izin vermeyeceksin. Ailenin desteğine ihtiyaç duyduğun yeni konuların gündeme gelirken, onların da arkanda olduğunu bilmek kendini daha iyi hissettirecek. Sevdiklerinle beraber geçirme istediğin hafta sonu planlarına yeni fikirler ekliyorsun.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli şeylerden ne kadar hoşlanmasanız da arkanızdan çevrilen konular sizlerin kulağına kadar geliyor olabilir. Umursamazlık yapsanız da yalan kelimeleri konuşan kişilere tepkinizi açıkça koymak isteyebilirsiniz. Sonradan pişman olacağınız bir davranışta bulunmamalısınız. 

17 Ekim 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal yönden sizi bağlayan konular, geçmişten kaynaklanan durumlar var. Olaylara daha tarafsız yaklaşmanız iyi olacak.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu dönemi iyi değerlendirmeli ve tabularınızın sizi birtakım başarılara götürecek yollardan uzak tutmasına izin vermeden hayatınıza devam etmelisiniz.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde iletişimde ve ilişkide bulunduğunuz kişilere sevginizi ve duygularınızı daha fazla göstermeniz gereken bugün, ani çıkışlarla duygularınızı ifade etmek yerine sakin bir dille anlatmayı tercih etmelisiniz. Yeteneklerinizi geliştirecek çalışmalara yönelebilir, sevdiklerinizle planlar yapabilirsiniz.

17 Ekim 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Can sıkıntısı boğucu olabilir, ancak çok fazla çeşitlilik de sorun olabilir. Çok yönlü doğanızın günü karıştırmasına izin vermeyin. Masanıza oturun ve işinize odaklanın.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Akrep burcunda seyahat edecek.Kendinizle ve psikolojinizle ilgilenmek isteyeceğiniz bir gün olacaktır. Psikolojik destek alabilir, spiritüel çalışmalar yapabilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen olaylar canınızı sıkabilir, akışta kalmaya özen gösterin.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Başkaları tarafından yapılan tüm iddiaları test edin zira, karışıklık, sanrı ve kasıtlı aldatma mümkündür. Görüşmeler veya imza anlaşmalar kaçının. Yorgun sinirler sizi aşırı duyarlı, saf yapa bilir.

17 Ekim 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygularınızın karşılığı var. Gün içindeki problemlerin etkisi, sizi ilişki içinde problem aramaya yöneltiyor. Zaman içersinde ilişkinize bakışınızda netlikler gelişebilir. Kariyerinizde olumlu bir gelişmenin ilk adımı bugün atılabilir. Bazı konularla ilgili fikirlerinize ihtiyaç duyulacak. Parlak fikirlerinizi, ilgili herkesle paylaşmalısınız. Maddi anlamda fazla esnek davranmanız uzun vadede başınızı ağrıtacak gibi. Gerginlikten kaynaklanan sırt ağrılarınız için masaj iyi gelebilir.

17 Ekim 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 38' 18" R
Ay
Boğa
27° 01' 14" R
Merkür
Koç
22° 28' 37"
Venüs
Boğa
11° 26' 08"
Mars
Koç
06° 14' 28"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 38"
Satürn
Balık
17° 16' 55"
Uranüs
Boğa
22° 50' 07"
Neptün
Balık
29° 09' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 36"
Lilith
Başak
24° 16' 38"
True Node
Koç
15° 18' 38"
Son Güncelleme : 08/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>