Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İmkanlarının Farkındasın Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 20%
Para 30%
Sağlık 40%

Arkanıza yaslanıp olayları izlemeye karar verebilirsiniz. Bugün olumlu bir ruh hali içinde olacaksınız ve bir şeyleri zorlamak istemeyeceksiniz. Agresif olmak yerine, köşede oturup espriler yapacaksınız. Bu neşeli tavrınız işlerin daha sorunsuz bir şekilde ilerlemesine yardımcı olacak. Şu an fikirlerinizi başkalarına karşı saldırgan bir şekilde dayatmak bir hata olur. Rahatlayın ve diğer insanların verdiği bilgilere kulak verin.

Sıkı bir program üzerinde çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Takviminizin çok fazla randevu veya sorumlulukla dolu olmasını istemezsiniz. Çok fazla boş vakit geçirmeyi tercih edersiniz. Siz yaratıcı bir insansınız ve doğaçlama yapıp projelerle zaman geçirmeniz sizin için önemli. Ancak bugün başkalarının tarihlerine uyum sağlamaya çalışın. Daha iyi bir akış oluşturmak için hızınızı arttırmanız gerekebilir.

Kendinizi başlıca meraklı bir entelektüel olarak görüyorsunuz. Ancak kariyer ve finans alanlarındaki son ilerleme,ve para konusunda sizin bile farkında olmadığınız becerilerinizi ortaya çıkardı. Bu hem başarılı hem şanslı olduğunuz ve aynı zamanda kendinizle ilgili çok şey öğrendiğiniz bir dönem. Eski korkularınızı bir kenara bırakın ve kendinizi küçümsemeyin. Tahmin ettiğinizden çok daha fazlasını başarabilecek kapasitedesiniz.

Kendini savunmaya kararlısın. Açık ve özgün bir iletişim kurma modunda olacaksın. İnsanlara ne istediğini belli edebileceğin güzel bir gün. Hem profesyonel hem kişisel yaşamlarında hak ettiğin şeyler talep etmekten korkma. Lideri oyna ve yapılması gereken tartışmaları başlat. Utangaçlığın sırası değil!Bugünün dalgalı duygusal durumları içinde dengede kalmak epey zor olabilir. Sorun teşkil eden konuları çözmek için nükteli zekanızı, iletişim yeteneğinizi ve çarpıcı mizah duygunuzu kullanın. İşleri eğlenceye vurmak için özlü esprilerinizi ortaya dökmenin tam zamanı. İnsanların dikkatini günün sevimsiz meselelerinden uzaklaştırın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün stresinizi atmaya ve sorunlarınızı unutmaya çalışın. Evden çıkmak en iyi şey olacak ve bu zihnini temizlemenize yardımcı olacak. Bugün sakin kalmaya ve zen tutumunu benimsemeye çalışın.

15 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ev içinde aksiliklere dikkat. Gün içinde şaşırtıcı veya beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsiniz. Aile üyeleri ve sevdikleriniz için yardım etme, fedakarlık durumu öne çıkabilir. Hayattan keyif alma noktasını kaçırmamalısınız.

15 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

  Çevren tarafından tarzın konusunda aldığın iltifatlar hoşuna gidebilir. Evinin mutfağındaki bazı eksikleri almak için alışverişe çıkabilirsin. Maddi olarak imkanlarının farkındasın. Bütçeni aşmamaya özen gösteriyorsun. Yakın bir arkadaşının başladığı bir kursa sende kayıt yaptırabilirsin.

15 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde yeni bir başlangıç yapmak üzeresiniz. Mükemmel çalışmalarınız terfi basamaklarına adım atmanızı sağlıyor olabilir. Bugün şansın sizlerle olduğunu herkese göstermelisiniz.  

15 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili ümitleriniz için yeni temeller atmak isteyebilirsiniz. Sosyal konuların ilginizi çekeceği zamanlar içindesiniz. Meslek grubunuzdan arkadaşlarınızla görüşmek size iyi gelebilir. Sorumlu olduğunuz konularda ilerlemek isteyebilirsiniz. Bunun içinhayatınızda alacağınız destekleri iyi değerlendirmeye çalışın.

15 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Merkür retrosu başlıyor! 4 Kasım tarihine kadar 12. evinizi tetikleyecek. Bu da demek oluyor ki, hem gizli kapaklı meseleler ile daha fazla uğraşmak zorunda kalabilir hem de arkanızdan çevrilen türlü işleri daha net farkedip kendinizi sırlar ve krizli konuşmalar içinde bulabilirsiniz. Türlü regresyon ve terapi benzeri çalışmalar için, şifa çalışmaları için oldukça uygun bir zaman dilimi olacaktır.

15 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir şekilde kendinizi dışlanmış hissediyorsunuz ve bu ilişkileriniz için zor olabilir. Bu durum sonsuza dek sürmeyecek, ancak tam da ihtiyaç duyduğunuzda sizi yüzüstü bırakan bir arkadaşınıza karşı o kadar da merhametli olmamalısınız.

15 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sabah saatleri itibariyle yarın Yeni Ay'ın gerçekleşeceği Terazi burcunda seyahat etmeye başlıyor.Sosyal olarak hareketli bir döneme giriyorsunuz. Bugün yalnız kalmak istemezsiniz, arkadaşlarınızla düşüncelerinizi ve duygularınızı paylaşmak iyi gelecektir. Hedeflerinize yönelik adımlar atmak isteseniz de, kendinizi baskılanmış ve kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Akışta kalmaya çalışın.

15 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

15 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile geçirdiğiniz her saniyeden sonra birbirinize yeniden aşık oluyorsunuz. İş yerinizde her şey yolunda gidiyor. Çevrenizdeki insanlara yardım etmekten büyük bir zevk alıyorsunuz.

15 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde daha ılımlı bir tavır içinde olmalı ve inatçılığı bir kenara bırakmalısınız. Sevdiğiniz insan sizin deneyimlerinize güveniyor ama onun da kendine göre farklı ihtiyaçları var. İşinizde sürekli ertelediğiniz problemlerin artık çözümlenmesi gerekiyor. İş ilişkilerinizde inisiyatifli, sorumlu, tuttuğunu koparan biri olarak tanınıyorsunuz. Bu da size yeni olanaklar sunmaya devam edecek. Yatırım konusunda size destek olacak bir çevreniz var. Ama bu konuda acele etmezseniz zararlı çıkabilirsiniz

15 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 53' 16" R
Ay
Oğlak
04° 02' 53"
Merkür
Koç
16° 23' 31"
Venüs
Koç
29° 02' 57"
Mars
Balık
28° 30' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 18"
Satürn
Balık
16° 26' 05"
Uranüs
Boğa
22° 15' 25"
Neptün
Balık
28° 51' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 09"
Lilith
Başak
23° 09' 44"
True Node
Koç
15° 24' 50"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>