Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Geçmişin Özlemini Duyuyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Haziran 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün düşünceleriniz geçmişe odaklanabilir. Kendinizi eski günleri hatırlarken bulabilirsiniz. Bir sınıf toplantısını hatırlıyor olabilirsiniz. Veya eskiden tanıdığınız insanları ve onlarla yaşadığınız şeyler aklınıza gelebilir. Eski bağları yeniden incelemek iyidir, yararlı olabilecek bir şeyi hatırlayabilirsin. Örneğin, size şu anki durumuzla ilgili yardımcı olabilecek bir fikir bulabilirsiniz.

Bugün, sizin için, etrafınızdaki insanlara daha fazla takdir ve saygı duygusu hissedeceğiniz, müthiş bir gün. Son zamanlarda katkıda bulunduğunuz planlamalar ve sıkı çalışmalar nihayetinde karşılığını veriyor. İnsanların düşünme seviyenize ulaşması muhtemeldir ve onlarla çok verimli bir düzeyde bağlantı kurabildiğinizi göreceksiniz. Duygularınızın kontrol altında olduğunu ve düşüncelerinizin net olduğunu göreceksiniz.

Her şey hakkında bir fikir sahibi olmaya çalışırken bir konuda açık bir fikirinizin olması zor bir durum. Fakat herkes yapabiliyorsa, siz de yapabilirsiniz! Kabul edilemez olarak gördüğünüz bir şeyi şu an tolere ettiğiniz noktada görüşlerinizi yumuşatma sürecindesiniz. Bu yolda devam edin ve bugün bir şeyler belirsiz gibi görünse de hevesinizi kırmasına izin vermeyin.

Hırsların üzerine düşünmek için güzel bir gün. Yaşamdan tam olarak ne istediğini çözümlemek, hedefler koymak ve hayallerini gerçekleştirmek konusunda hayati önem taşır. Genelde, bu hedeflere ulaşmak için yapılması gereken basittir:karar vermek ve ilk adımı atmak. Mesela, eğer hayalin ideal bir partner bulmaksa ve sen böyle bir kişiyle mevcutta birlikte değilsen, yapılacak ilk şey mevcut ilişkiyi sonlandırmaktır. Korku, kaygı ve güven eksikliği ise sana sadece hareket kısıtlaması yaratır...Arkadaşlarınızla veya akrabalarınızla yapılan bazı konuşmalar, geçmişte baskılanmış olabileceğiniz eski travmatik anıları ortaya çıkarabilir. Bu, son zamanlarda karşılaştığınız birçok engele ışık tutabilir, böylece bu duyguları serbest bırakabilir ve engelleri ortadan kaldırabilirsiniz. Bir kez engelleri kaldırırsanız artık sınırınız gökyüzü olur! Kişisel gücünüz ve özgüveniniz her zamankinden daha güçlü olmalı. En iyisi için devam edin!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir akıl hocasından yardım almak isteyebilirsiniz. Bir şeyleri çözüme ulaştırmanızı sağlayacak bir büyüğünüz olabilir. Belki de bu, sizinle arkadaşlık bağını koruyan eski patorunuz olabilir. Onu arayıp tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. İncelik ve hassasiyet gerektiren bir konuda farklı bir bakış açısına ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Ne yapmanız gerektiğinden emin olmadan harekete geçmeyin.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karşınızdaki kişilerden yeni teklifler alabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz. İletişimde ve ilişkide olduğunuz kişilerden açık sözler duyabilirsiniz. Daha net "evet" ve "hayır" tepkileri vermeli, yeni yollar için adım atmalısınız.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Yay bu gün geçmiş ilişkinin özlemini net bir şekilde hissediyor olabilirsin. Fazla gurur yapmamalı ve aklındaki kişiye mesaj atmalısın. Bunun seni nasıl rahatlattığını göreceksin. Sana maddi kazanç elde ettirecek konuları görmeye başlıyorsun. Duygusal iniş ve çıkışlar, harcamalarının artmasında veya azalmasında etkili oluyor.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızın ve sosyal çevre iletişimlerinizin gündemde olduğu bir gün ama bununla ilgili önünüze bazı engeller çıkabilir. İletişiminizi kolaylaştıracak konuşmalar içinde olmalısınız. İlişkilerde bazı gerçeklerle yüzleşebilirsiniz. Yeni bazı kararlar bugün almak durumunda kalabilirsiniz. Kendinizi yorgun ve üzgün hissetmeyin. Aksine enerjinizi yükseltin ve bugünün şanslarından faydalının. Üzgün ruhlar fırsatları kaçırırlar.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde eşinizle ya da yakın arkadaşınızla ilgili gelişmelere daha çok kulak kabartabilirsiniz. Dikkatli bir dinleyici olmaya gayret edin.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar kendinizi yaratıcı ve verimli hissedeceğiniz bugünlerde isteklerinizi gerçekleştirmek için gereken iç motivasyona sahip olabileceksiniz.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkili ve bire bir ilişkilerin ön planda olduğu bir gün, tek başına hareket etmekten kaçınabilirsiniz. Güneş tutulması öncesinde özellikle ilişkilerde ısrarcı olmamak, oluruna, gidişatına bırakmak gerekebilir.

20 Haziran 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Siz tüm gün boyunca özenli bir şekilde çalışmaya devam ederken aklınızı karıştıracak şeyler ortaya çıkabilir. Bu detaylara kafa yormamanız sizin için daha iyi olacaktır.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün İkizler burcunda seyahat etmeye devam ediyor. Partnerinizle veortaklarınızla ilişkilerinizin ön planda olacağı bir gün.Yalnız kalmak istemezsiniz, yakınlarınızla duygu ve düşüncelerinizi paylaşmak önem kazanıyor. Bugün aile üyelerinizle çatışma yaşamamaya dikkat edin.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz azimli kişiliğiniz sayesinde bu zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. Bu yönünüz sevdiğiniz insanı da çok etkiliyor. Onu kendinize daha fazla bağlıyorsunuz.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile geleceğiniz hakkında konuşmak için harika bir zaman. Bir arkadaşınızın bugün yardımınıza ve desteğinize ihtiyacı olabilir. Onu dinleyin ve tavsiyeler vermeye çalışın.

20 Haziran 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olaylara mantıklı bir şekilde yaklaşmanıza alışanlar için, bugün farklı davranışlarınız onlara şaşırtıcı gelecektir. Bilinç altınızda sizi yoran düşüncelerinizden bir an önce kurtulmalısınız. Olaylara saplantılı bir şekilde yaklaşmanız yüzünden, yapacağınız çalışmalara gereksiz engeller koyuyorsunuz. İçinizdeki enerjiyi çıkarmalısınız.

20 Haziran 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 53' 50" R
Ay
Aslan
22° 08' 47" R
Merkür
Koç
29° 25' 22"
Venüs
Boğa
19° 24' 37"
Mars
Koç
11° 11' 49"
Jüpiter
Boğa
27° 28' 18"
Satürn
Balık
17° 45' 50"
Uranüs
Boğa
23° 12' 42"
Neptün
Balık
29° 19' 08"
Plüton
Kova
02° 04' 04"
Chiron
Koç
21° 28' 05"
Lilith
Başak
24° 59' 45"
True Node
Koç
14° 52' 27"
Son Güncelleme : 15/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>