Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Huzurlusun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2024, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, daha sabırlı olmanız gerekiyor. Her şeyin hemen olmasını arzu ediyorsunuz ancak bunun sandığınız kadar kolay olmayacağını da bilmeniz gerekmekte.

Ufak tefek problemlerle karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Daha etkin adımlar atmanız gerekiyor. Mücadele etmeye devam etmelisiniz.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda ufak tefek pürüzler gündeme gelebilir. Karmaşadan uzak durmanız sizin açınızdan daha iyi olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Heyecanınızın sizi sabırsız birine dönüştürmesine müsaade etmemelisiniz. Sosyal açıdan hareketli bir gün olabilir, yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Anlık hislerle uzun vadeli sözler vermemeye özen gösterin.

20 Mart 2024, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün duygusal olarak hassas olabilirsiniz, içsel düşüncelerinize odaklanabilirsiniz. Karşınızdaki insanlara daha anlayışlı ve sabırlı davranmanız olumlu sonuçlar getirebilir. İş hayatında ise detaylara daha fazla önem vermeniz gerekebilir. Sağlık açısından ise dinlenmeye ve beslenmeye dikkat etmeniz faydalı olacaktır. Umarım gününüz güzel geçer!

20 Mart 2024, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, ateş burcundayken güne başlıyoruz. Güne, içinde nedenini bilmediğin bir huzur ve sevinçle uyanacaksın. Öyle ki bu ruh halin yakınlarına da yansıyacak. İş yerinde yaşanacak tartışmada seni taraf olmaya zorlayabilirler. Adaletine ve fikirlerine güvenen yakınların senden akıl almak isteyebilirler. Uzun süredir ilişkisi olan bir Yay burcuysan, iyi gitmeyen birlikteliğinle ilgili dostların araya girebilir.

20 Mart 2024, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İstikrar sağlayamadığınız konularda başarılı olmayı beklememelisiniz. Sağlığınız vehayatınızla ilgili kararlarınızı, çabalarınızı ve önlemlerinizi planlarken bunu göz önünde bulundurun. Günlerinizi hevesle geçirmek iyi bir fikir değildir.

20 Mart 2024, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni konulara yönlenebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler hakkında araştırmak yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Sevdiklerinizle birlikte olacağınız tatil planları yapabilirsiniz. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içindehayatında ilişkiler ön plana çıkabilir. Sorumluluklarınızdaki değişiklikler sizi güçlendirebilir.

20 Mart 2024, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size bir şeyler öğretecek güzel arkadaşlıklar kuracaksınız. Kariyer bağlamında daha verimli olabilmek adına daha spesifik bir planlama yapmanız gerekmekte.

20 Mart 2024, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini işine verebilirsin. Bazı şeyleri halletmek ve sonlandırmak isteyebilir ve bunun için ekstra bir çaba sarf edebilirsin. Detaylara dikkat etmen daha sonradan işine yarayacak güzel bir şey keşfetmeni sağlayabilir bugün.

20 Mart 2024, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, şimdi yeteneklerinizi ve sevginizi daha net ifade etme zamanıdır. Gün sizi yaratmaya, becerilerinizi kullanmaya, başkalarına neler yapabileceğinizi göstermeye, romantizmden keyif almaya ve hayatın birçok zevkinden yararlanmaya yöneltebilir. Hayatınıza daha spontane, eğlenceli ve şefkatli bir yaklaşım daha doğal gelir. Özel projelere başlayabilir veya onları canlandırabilirsiniz. Nitekim bir şeye çok aceleyle atlamamak veya dışarı çıkmamak en iyisidir. Huzursuzluk risk almaya veya aşırılığa yol açabilir ancak bir kez daha düşünmek en iyisidir.

20 Mart 2024, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İyi bir dönemdesiniz. Sorunlarınızın kendi içinde çözüldüğünü göreceksiniz. Güvendiğinizi kişilerle yapacağınızbirliği rahatlamanıza neden olacak. Yaşantınızla ilgili sorunların üstesinden kolay bir şekilde geleceksiniz.

20 Mart 2024, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

20 Mart 2024, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları ön plana çıkabilir. Ancak çalışma hayatı, sağlıkla ilgili konular engel oluşturabilir. Gününüz şahane geçsin.

20 Mart 2024, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun zamandır duygusal alanda aradığınız sükuneti bulamamıştınız. Nihayet aradığınız kişiyi buldunuz. Yine de ciddi planlar için bir kez daha düşünmek yerinde olacak gibi görünüyor. Uzun zamandır devam eden monotonhayatınız, karşınıza çıkacak yeni bir projeyle değişecek. Zekanıza güvenerek olumlu kararlar verirseniz, bu fırsatı iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Parasal konularda büyük sürprizler ve ani değişiklikler olabilir. Kalbinizi fazla zorluyorsunuz, dikkat edin.

20 Mart 2024, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 24' 15" R
Ay
İkizler
08° 15' 43" R
Merkür
Koç
23° 12' 56"
Venüs
Boğa
12° 24' 37"
Mars
Koç
06° 50' 53"
Jüpiter
Boğa
26° 07' 49"
Satürn
Balık
17° 20' 37"
Uranüs
Boğa
22° 52' 52"
Neptün
Balık
29° 10' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
21° 10' 09"
Lilith
Başak
24° 21' 54"
True Node
Koç
15° 14' 52"
Son Güncelleme : 09/05/2024 16:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>