Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Mutlusun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2024, Cumartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırma şansınız var. Sınırlara uygun hareket ettiğiniz sürece her şey daha iyiye gidebilir.

Mesleki olarak biraz sabırlı olmaya çalışın. Karmaşık durumları gözünüzde büyütmemeye çalışın. Hata yapmamaya çalışın.

Gelir ve gider arasındaki problemleri ortadan kaldırma şansınız var. Her türlü sorunun üstesinden gelmek için daha kontrollü olmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı insanlarla görüş ayrılığına düşebilirsiniz. Saygı çerçevesinde yanıt verdiğiniz halde bu kabul görmüyorsa burada zaman harcamamalısınız. Kendinizi ve sorumluluklarınızı düşünün; hiçbir tartışma bundan daha önemli değildir.

16 Mart 2024, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tabii ki! Bugün ilişkilerinizde daha yapıcı ve anlayışlı bir tutum sergileyebilirsiniz. Sevdiklerinizle olan iletişiminizde daha dikkatli ve empatik olmanız gerekebilir. Ayrıca bugün sağlığınıza özen göstermekte fayda var, beslenmenize ve dinlenmenize dikkat etmelisiniz. Kendinize zaman ayırarak iç huzurunuzu sağlayabilirsiniz.

16 Mart 2024, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim ve haberleşmeler açısından hareketli ve biraz da karmaşık bir gün olabilir. Son günlerde bazı terslikler ve yanlış anlamalar bugün bir şekilde çözülüyor. Bugün birden fazla konuyla uğraşmak seni yorsa da bundan mutlu olabilirsin. Aile bireylerinden gelecek müjdeli habere çok sevineceksin.

16 Mart 2024, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevresel birçok faktör yaşantınızda etkili olsa da bunlara sizin ne kadar zaman tanıdığınız, bunlarla ilgili ne kadar konuştuğunuz önemlidir. Aile hayatınızı etkileyen konuları siz seçmelisiniz. Hem ilişkilerinizi hem de yaşam tarzınızı iyileştirecek psikolojik ve fiziksel koşullarınızda değişikliğe gidebilirsiniz.

16 Mart 2024, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karşılıklı konular için de bazı hassasiyetler söz konusu olabilir. Ön yargılı olmamaya çalışmalısınız.

16 Mart 2024, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güveninizi sarsan olay ve durumlar karşısında kendinizi koruyabilmelisiniz. Neyin ne olduğunu mantık çerçevesinde bilirseniz önlem almanız çok daha kolay olacaktır.

16 Mart 2024, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün birçok şeyi başarmak için çok güzel bir enerjin olacak. Verimli olmak, tek seferde birden fazla işi halletmek sana kendini çok iyi hissettirecek. Etrafındaki insanları bu konuda etkileyerek daha güzel adımlar atabileceksin.

16 Mart 2024, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün kendinize olan güveniniz başkalarına da yayılıyor, denge ve hayatınıza dair farklı bir bakış açısı arıyorsunuz. Ayrıca kendi başınıza çalışmaktan veya yakınınızdaki biriyle daha derin sohbetlerden de yararlanabilirsiniz. Bir projeye veya ilişkiye özellikle ilgi duyabilirsiniz. Hayatınızdaki dengesizlik alanları daha belirgin olabilir ancak bunları nasıl düzelteceğinize karar veremeyebilirsiniz. Pek çok şeyi idare edici bir şekilde yapmak yerine tek bir şeyi iyi yapmak, şu anda en ödüllendirici olanıdır.

16 Mart 2024, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun ve hareketli bir döneme girebilirsin. Kararlı ve iradeli olman gerekiyor. Başarı için çaba gerekiyor. Unutma ki çaba evrende asla karşılıksız kalmaz. Çabalayıp hayal kırıklığı yaşasan da ertelemeleri bırak ve hızlıca tekrardan çabala.

16 Mart 2024, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

16 Mart 2024, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün partner veya ortağınızla zaman geçirebilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili güçlü gelişmeler gerçekleşebilir. Seyahat edebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

16 Mart 2024, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk yaşamınızda yapmanız gereken değişiklikler olduğunu düşünüyor, fakat bir türlü adım atamıyorsunuz. Bu da zaman, zaman karamsarlık yaşamınıza neden oluyor. İş ortamında sevilen birisi olmanıza karşın sert tavırlarınız ve acımasızlığınız nedeniyle büyük eleştiriler var. Dostluklarınızı daha sağlam temellere oturtmalı ve hırsınıza gem vurmalısınız. Beklenmedik tartışmalar olabilir, dikkatli olun. Son derece umutlu olduğunuz bir para meselesinde bazı gelişmeler var. Sonuç istediğiniz gibi olacak.

16 Mart 2024, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 40' 47" R
Ay
Yengeç
10° 19' 14" R
Merkür
Koç
25° 35' 57"
Venüs
Boğa
15° 18' 30"
Mars
Koç
08° 39' 02"
Jüpiter
Boğa
26° 41' 07"
Satürn
Balık
17° 31' 21"
Uranüs
Boğa
23° 01' 05"
Neptün
Balık
29° 14' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 04"
Chiron
Koç
21° 17' 40"
Lilith
Başak
24° 37' 35"
True Node
Koç
15° 02' 02"
Son Güncelleme : 12/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>