Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
İkilemde Kalıyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Mart 2024, Pazar

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 100%

Aşk ve ilişki hayatınızda kendinizi toparlama şansına sahipsiniz. Birlikte olduğunuz kişiyle aranızdaki sorunları tamamen ortadan kaldırmaya başlıyorsunuz.

Ufak tefek sorunlarla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Enerjiniz yüksek ve bundan en iyi şekilde yarar sağlamaya çalışın.

Maddi anlamda biraz daha kontrollü olmanız gerekiyor. Amaçlarınıza uygun hareket etmeniz sizin açınızdan daha doğru olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Adım atmakta tereddüt ettiğiniz konuları düşünebilirsiniz. Hayatta olduğunuz müddetçe her şey için bir şansınız vardır. Bunu unuttuğunuz günleri değil, hatırladıkça başardıklarınızı gündeme getirirseniz gidişatı değiştirebilirsiniz.

17 Mart 2024, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iç dünyanıza dönüp kendinizle baş başa kalabilirsiniz. Ruhsal anlamda derinleşmek ve içsel dengenizi sağlamlaştırmak için zaman ayırabilirsiniz. Bu süreçte iç sesinizi dinleyerek geleceğe dair planlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak önemli, unutmayın.

17 Mart 2024, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluklarınla, özel yaşamın arasında ikilemde kaldığın günlerden geçiyor olabilirsin. Kariyer yaşamındaki meseleler olduğu kadar ihmal etmeye başladığın kişilerin de olduğunun farkındasın. Özellikle ailene ve uzun zamandır arayıp sormadığın arkadaşına vakit ayırmak isteyebilirsin. Gönül kırgınlıklarını bir kenara bırakmak istediğin bugünde, kalbinin kapılarını tekrar açabilirsin.

17 Mart 2024, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaratıcılık gerektiren konularla ilgilenebilirsiniz. Geleceğe dair yeni planlar yaparken bu konular size yol haritası çizebilir. Gayrimenkullerle ilgili işlemleriniz ve yaşam koşullarınızla ilgili haberler alabilirsiniz.

17 Mart 2024, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında karşılıklı konularda ve ilişkilerde bazı hassasiyetler olabilir. Bugün sizi duygusal açıdan bağlayan konulara daha fazla özen göstermelisiniz.

17 Mart 2024, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan da güzel haberler alacağınız bugünde kendinizi oldukça huzurlu hissedebilirsiniz. Daha bağışlayıcı olmak size iyi gelecektir.

17 Mart 2024, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hem şans hem de özgüven senden yana olacak. Dilediklerini elde etmek için birçok fırsatın olacak. Kendine güvenerek ve şansın yardımı ile güzel adımlar atabileceksin. O yüzden daha verimli olmak için adımlar atmaya çalış bugün.

17 Mart 2024, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün artık öğrenmeyi, fikirleri paylaşmayı ve benzersiz arayışları veya etkinlikleri destekliyor sevgili Yay ve iletişim kurmak çok daha kolay bir hale geliyor. Önemli biri size yararlı bir bakış açısı sunabilir. Kendinizi açmak ilginç insanları hayatınıza getirebilir. Şimdi, evdeki sorunları çözmek veya ne kadar büyük veya küçük olursa olsun bir şeyi yeniden tasarlamakta özel bir anlam bulabilirsiniz. Kişisel yaşamınızda daha iyi koşullara duyulan özlemin canlandığını fark edebilirsiniz. Aynı zamanda olumsuz ya da bastırılmış duyguları salıvermek ve daha fazla şefkatin tadını çıkarmak için de iyi bir zaman olabilir.

17 Mart 2024, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendini güzel ifade etmen gerekiyor. Bir dilek dile evrenden sonra da yedi gün içinde oluşacak mesajı bekle. Olağanüstü olay ve durumlar, sana evrenin mesajları demektir. Ayrıca mucize durum, olay ve kişiler de sana otomatikman geliyor.

17 Mart 2024, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

17 Mart 2024, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün finans, özel hayat, sağlık konuları ön plana çıkabilir. Evinizle, ailenizle zaman geçirebilirsiniz. Gününüz şahane geçsin.

17 Mart 2024, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk konusunda kıskanç davranmayın. Aşırı duygusal yaklaşımlarınız sizi etkileyebilir. Tutarlı davranışlarla hedeflerinize ulaşmanız mümkün. İşyerinizde bir sorunun dışında kalmak istiyorsunuz. Bu davranışınız, haklı gerekçeleri de olsa, eleştiriye ve kullanılmaya açık görünüyor. Paraya bağlı sıkıntı veren bir işinizi, talihin ve tesadüflerin yardımı ile paraya ihtiyaç duymadan yapacaksınız. Son günlerdeki uykusuzluk sorununuz genel gerginliklerden kaynaklanıyor olabilir.

17 Mart 2024, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 26' 40" R
Ay
İkizler
08° 50' 52" R
Merkür
Koç
23° 15' 19"
Venüs
Boğa
12° 27' 42"
Mars
Koç
06° 52' 48"
Jüpiter
Boğa
26° 08' 24"
Satürn
Balık
17° 20' 49"
Uranüs
Boğa
22° 53' 01"
Neptün
Balık
29° 10' 26"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
21° 10' 17"
Lilith
Başak
24° 22' 11"
True Node
Koç
15° 14' 39"
Son Güncelleme : 09/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>