Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Yönünüz Değişiyor Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Aralık 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, duygusal olarak beklenmedik sorunlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Enerjinizi doğru anlamda kullanmayı başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorun yaşanmayacak. Bilinçli olmanız gereken bir gün.

Mesleki olarak kendinizi toparlamaya çalışmalısınız. Sorunları tamamen ortadan kaldırmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Dengeleri çok fazla zorlamaktan da kaçının.

Parasal kaynakların yönetimi konusunda daha dengeli olmaya çalışın. Sınırlar üzerinde etkinlik göstermeyi başardığınız sürece herhangi bir sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir hevesle başlattığınız işlerin devamının gelebilmesi için o hevesi korumalısınız. Bunu yapamayacağınızı düşünüyorsanız sizi heyecanlandıran her şeyi bir hareket noktası olarak seçmemeksiniz. Bugünü sevdiklerinize ayırabilir, onlara ayak uydurarak zihninizi toparlayabilirsiniz.

21 Aralık 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerjiniz yüksek olacak ve yeni başlangıçlar yapmak için harika bir zaman olacak. Kararlılığınız ve girişimci ruhunuz sayesinde hedeflerinize odaklanabilir ve başarıya ulaşabilirsiniz. İletişim becerileriniz bugün de ön planda olacak ve çevrenizdeki insanları etkileme gücünüz artacak. Ancak, aceleci davranmanız veya detayları atlamamanız önemlidir. Dikkatli olmanız gereken durumlar da olabilir. Kendinize zaman ayırarak düşüncelerinizi ve duygularınızı anlamlandırabilirsiniz. Ayrıca, sevdiklerinizle kaliteli zaman geçirmek için fırsat yaratmak da iyi olabilir. Bugünün keyfini çıkarın ve olumlu enerjinizi başkalarıyla paylaşın.

21 Aralık 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır ilişkisi olmayan bir Yay burcuysanız kalbinizi artık aşka açmak istiyorsunuz. Ani bir buluşmaya gidebilirsiniz. Yeni tanışacağınız bu kişi gerek zekası gerekse dış görünüşüyle sizi bir hayli etkileyecek. Eğitim hayatı devam eden bir Yay burcuysanız farklı alanlarda eğitimler alabilirsiniz.

21 Aralık 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Beslenme düzeninizde değişiklikler yapmanız gerekebilir. Uzman desteği almak ve bedeninizin ihtiyaçlarını fark etmek, liste yapmanızı kolaylaştıracaktır. Kendi değerinizi düşürmeyin.

21 Aralık 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde kendinizi çok daha iyi ifade edebileceksiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanma isteyebilirsiniz. Bugün enerjiniz yüksek. Keyif aldığınız konulara yönelmek size iyi gelecektir. Sevdiklerinize zaman ayırın. Akşam saatlerinde alternatif planlar olacaktır. Kendinizi akışa bırakın.

21 Aralık 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yüksek enerjiniz beraberinde oldukça keyifli bir çalışma ortamı getirebilir, bulunduğunuz ortamı değiştiren veçevrenizi motive eden kişi konumuna gelebilirsiniz.

21 Aralık 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında muhtemel değişikliklere hazır olmanda fayda var. Büyük değişiklikler yaratacak olaylar karşısında soğukkanlı kalmak önemli bir nokta olabilir. Ne olursa olsun kontrolü kaybetmemek bazı sonuçlarda daha fazla söz sahibi olmanı sağlayabilir.

21 Aralık 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün keyif alma arzunuzu artırabilir. Günün enerjileri bazı noktalarda değişken olabilir, bu da özgürlüğe ve alana daha fazla dikkat edilmesini gerektirir. Programınızdaki değişiklikler kaotik olabilirken, aksaklıklardan değerli yeni yönler veya yöntemler ortaya çıkabilir. Düşünme halindeyken kendinizi oldukça rahat hissedebilirsiniz ancak sadece dinlenmek yerine kaçıyorsanız, gün sizi zoraki de olsa arka plandan çıkarabilir. Öngörülemeyen bir his olabilir ve ayarlamalar yapılması gerekebilir. Bu gecikmeler sizi, sonunda size iyi hizmet edecek, hatta belki de sizi tekdüzelikten kurtaracak farklı bir yola yönlendirir. Eğer durgunlaştıysanız, bu biraz yaratıcılığınızı serbest bırakmanın ve biraz farklı bir şeyler yapmanın zamanı olabilir.

21 Aralık 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dengeli olmanız ve yeniliklere açık yapınız her zaman göz dolduruyor. Jüpiter’in etkisiyle yaşamı enerjik algılıyorsunuz. Ailenizin bazı sorunları için, kişisel çaba harcamak zorunda kalabilirsiniz. Uzlaştırıcı bir tutum izleyin.

21 Aralık 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alışılmamış ve anlık hareketlerle ilişkilerinize yeni bir soluk katın. O kadar da zor olmadığını göreceksiniz. Kendinize biraz güvenle insanları birçok şekilde şaşırtabileceksiniz. Ayrıca ciddiye almanız gereken birçok teklif de alacaksınız. Kasvetli zincirleri ve geleneksel kalıpları kırabilir ve kişiliğinizi yeniden özgürce hüküm sürmesini sağlayabilirsiniz.

21 Aralık 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün aşk, tatil, çocuk veya hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Aralık 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Günübirlik ilişkilere sıcak bakmanız, sonradan pişman olmanıza yol açıyor. Arkadaşlarınız söyleyip uyardıklarında pek umursamıyorsunuz. İşinizle ilgili birçok konuda kısa sürede gösterdiğiniz yüksek başarılarla, kendinizden oldukça söz ettiriyorsunuz. Fevri bir yapınız var. Ailenizden birileri ile aranızda bir süredir devam eden sorunlar bugün tekrar su üstüne çıkabilir. Sinirlerinize hakim olmaya çalışın. Tansiyonunuzu kontrol altında tutmak için tuzlu yiyeceklerden uzak durun

21 Aralık 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 50' 54"
Ay
Kova
15° 28' 48"
Merkür
Koç
17° 31' 24"
Venüs
Boğa
02° 48' 20"
Mars
Koç
00° 51' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 17' 58"
Satürn
Balık
16° 42' 13"
Uranüs
Boğa
22° 25' 52"
Neptün
Balık
28° 57' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 29"
Lilith
Başak
23° 30' 01"
True Node
Koç
15° 20' 35"
Son Güncelleme : 01/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>