Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Geri Çekilmiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ekim 2020, Çarşamba

Aşk 60%
Para 30%
Sağlık 60%

Genelde dışadönük bir kişi olsanız da, bugün kendinizi belki biraz daha utangaç ve çekingen hissedebilirsiniz. Bunun nedeni de aşk veya arkadaşlık konularındaki melankolik düşünceleriniz olabilir. Çok önemsediğiniz biri uzakta olabilir ve onu özlüyor olabilirsiniz. Ayrıca, insanlar bugün sizden haksız avantaj elde etmeye çalışabilirler ve özellikle kendinizi savunmasız hissettiğiniz için bunu yapmalarına izin vermeniz çok daha muhtemel. Seçici olmakta fayda var.

Genellikle kendi eksiklikleriniz konusunda kendinize karşı oldukça dürüstsünüz. Ama bugün çok uzaklara gidebilir, çirkin ve başarısız olduğunuza karar verebilirsiniz. Günün enerjisi, kendi enerjinisi depolamanız için sizi teşvik edecek ve kendinizin hangi yönlerini değiştirmek isteyebileceğinize karar verebilirsiniz. Ama bu her şeyi değiştirmeniz gerektiği anlamına gelmez! Kilo vermek, kilo almak ya da daha çok çalışmak gibi basit bir hedefle başlayın.

Belli projeler için ihtiyacınız olan olgular güvenilmez olabilir. İster kitap, ister websitesi isterseniz de gazeteye bakın, her şekilde ilginç şeylere rastlayacaksınız fakat bunlar tam olarak aradığınız şeyler değil. Eğer bu görev çok acil değilse, bir iki gün ara vermeniz iyi olabilir. Yoksa, bulunması imkansız gibi görünen şeyi aramada çok fazla zaman harcayacaksınız.

Şu anda ilişkilerinde muazzam bir yoğunluk var ve her şeyin bir yaşam veya ölüm durumunda olduğunu hissedebilirsin. Kafandaki seslere sakin ol. Meditasyon yap. Bir yoga dersine katıl. Derin nefes al. Bunun yoğun bir gezegensel enerji dönemi olduğunu ve hiçbir şeyin göründüğü kadar dramatik olmadığını bil. Bu da geçecek. Birkaç gün içinde tüm endişelerini uzaklaştıracaksın...Bugün aklınız tutkularınızla dolu ve kendinizi normalden çok daha duygusal hissedebilirsiniz. Bu durumla ilgili en zorlu yan, bu duyguları ifade etmek için uygun bir zaman bulamayabilirsiniz. Akıntıyı çevrenizdekilerin de sizi desteklediği güvenli bir limana yönlendirmeye çalışın. Kozanızı delmeye çalışanlardan kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen biraz fazla içinize kapanabiliyorsunuz ancak bugün gruplarla etkileşim ön planda olacak. Başka birisi hasta olduğu için izin aldığından, sizin devreye girip bir sunum yapmanız istenebilir. Ya da bir şirket toplantısına katıldığınızda bir projenin nasıl çalıştığına dair kısa bir özet geçmeniz gerekebilir. Siz konuşmaya hazırlanırken, doğru kelimeler yanınızda olacak; hiç korkmayın!

21 Ekim 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda daha temkinli hareket etmeli, kıtlık bilincinden kaçınmalısınız. Kariyerinizle ilgili uzun vadeli düşünerek, uzun vadeli yatırımlar yapmalı, acelecilik ve sabırsızlıktan uzak durmalı. İş hayatında hızlı gelişmeler olabilir.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişen kavram ve kuralların, karşılıklı işlerse bir anlam ifade ettiğini anlayacaksın. İlişkinde çekindiğin konuların üzerine gidiyor ve partnerinle bunları paylaşıyorsun. Yaşadığın evden veya semtinden memnun değilsen ani bir kararla taşınma kararı alabilir, araştırmalara başlayabilirsin. Ev dekorasyonuna ilginiz artabilir.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda bazı konularda oldukça tutarsız davranışlar sergiliyor olabilirsiniz. Arkadaşlarınızın uyarısını dikkate almalısınız. Takıntı yaptığınız konularda dönüşüme gitmek sizlere olumlu yansıyacaktır.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda ciddi şekilde düşünmeniz gerekebilir. Kişisel donanımınızı kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Ev hayatınızda sizi yoran koşullar oluşabilir. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekle işlerinizi akıcı hale getirebilirsiniz. Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizi ortaya koymak her zamankinden çok daha kolay. Öğle saatlerinde kariyeriniz ve genel hayat yolunuzda karmaşalarınız olabilir, akşamüstü saatlerinde ise ufak bir engeli aşmanız gerekecek gibi duruyor. Kadersel bir durumla karşılaşabilirsiniz. Ancak risk alıp, harekete geçebilirsiniz.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden seyahatler, eğitim süreçleri, kişisel gelişimi ilgilendiren alanlar, yakın dostlar, ortaklar ve eşinizle iletişim konusunda durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz. İletişim konusunda karşınızdaki insanlar kendilerini olması gerektiği gibi ifade edemeyebileceklerinden dolayı gün içinde gelişen konuları zamana bırakmanız ve onlara kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için fırsat vermeniz faydalı olacaktır.

21 Ekim 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayata karşı daha pozitif olabilmek için özel biri tarafından sevilmeye ihtiyacınız var. Bu kişi de tabii ki sevgiliniz! onun değerini bilmelisiniz.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcundaki seyahati finansal konulara dikkat çekiyor.Gelir – gider hesabı yapabilir, bütçenizi planlamak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Kazançlarınızı arttırmanın yeni yollarını arayabilir, size daha fazla kazanç sağlayacak işlerin arayışına girebilirsiniz. Kendinizi değerli hissetmenizi sağlayacak aktivitelerle ilgilenmek iyi gelecektir.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Uzun süreden beri yeni bir ilişkiye girmek için çabalıyorsunuz, fakat umutlarınızı kaybetmeye başladınız. İş hayatınız ile ilgili çok önemli bir ileti alacaksınız ve sevinçten havalara uçacaksınız.

21 Ekim 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki sorunları çözmek için adım atmayı denemelisiniz. İlk adımı karşı taraftan beklerseniz, gecikebilir. Biraz düşünürseniz, ilk hareketin size düştüğünü anlayacaksınız. İş ortağınız ya da birlikte çalıştığınız kişilerle, çatışma yaşama ihtimaliniz olduğu bu aralar fikirlerinizi kabul ettirme konusunda iddiacı olmaktan sakının. Yatırıma yönelik girişimlerde bulunabilir evinize ya da kendinize eşya alabilirsiniz. İş yoğunluğunuzun sağlığınızı olumsuz etkilememesi için gün içinde dinlenmeyi ihmal etmeyin

21 Ekim 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 25' 48" R
Ay
Boğa
23° 55' 51" R
Merkür
Koç
22° 16' 55"
Venüs
Boğa
11° 10' 14"
Mars
Koç
06° 04' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 53' 35"
Satürn
Balık
17° 15' 54"
Uranüs
Boğa
22° 49' 22"
Neptün
Balık
29° 08' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 46"
Chiron
Koç
21° 06' 54"
Lilith
Başak
24° 15' 12"
True Node
Koç
15° 19' 32"
Son Güncelleme : 08/05/2024 16:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>