Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Alışkanlıklarını Bozuyorsun! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2024, Perşembe

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk ve ilişki hayatınızda bugün, içinde bulunduğunuz durumlara uygun hareket edebildiğiniz takdirde her şeyin daha da iyiye gidebileceğini unutmayın. Huzuru ve mutluluğu elinizde bulundurmak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız.

Şartlara uygun hareket etmeyi başarabildiğiniz sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Dengeleri çok fazla zorlamamaya çalışın.

Maddi kaynakların yönetimi konusunda biraz daha sabırlı olmalısınız. Her şeyin hemen olmasını arzu ediyorsunuz ancak bunun kolay olmayacağını da bilmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularınızı uçlarda yaşadığınız bir gün olabilir. Bunun getireceği bazı olumsuzlukların farkında olmanız, artık aynı noktaya düşmemek konusunda size alan tanıyor. Bugün sınırlarını korumanın ne kadar önemli olduğunu, o sınırlar dahilinde kalarak düşünebilirsiniz.

21 Mart 2024, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Merhaba! Bugün, ilişkilerinizde daha anlayışlı ve uyumlu olmaya özen göstermeniz gerekebilir. Kendinizi ifade etmek konusunda dikkatli olmalı ve karşı tarafın duygularını göz önünde bulundurmalısınız. Aynı zamanda bugün, doğaya yakın aktiviteler yapmak size iyi gelebilir ve zihinsel açıdan da dinlenebileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Enerjinizi dengede tutmaya çalışın ve içsel huzuru bulmak için meditasyon gibi tekniklere başvurabilirsiniz. Keyifli bir gün geçirmeniz dileğiyle!

21 Mart 2024, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, alışkanlıklarını bozmak için güçlü nedenlerin olacak. Çıkar ilişkisiyle iletişime geçmek isteyenlere karşı çizgini belli edeceksin. Çalışan bir Yay burcuysan,ortamında dönen dedikodulardan haberdar olabilirsin. Kendi işini kurmak istiyorsan, piyasa ve maddi kaynaklarla ilgili araştırmalar üzerinde baskı yaratabilir.

21 Mart 2024, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düzenli spor ve egzersiz sizi zorluyorsa keyifle hareket edeceğiniz başka alanlar tercih edebilirsiniz. Fiziksel veya ruhsal olarak sizi yoran bir durumdan fayda görmediğiniz için bedeninizin ihtiyaçlarına kulaklarınızı kapatamazsınız. Beslenme düzeninizde kalıcı değişiklikler yapmak önemli olacaktır.

21 Mart 2024, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek hayallerinizle ilgili konularda yeni oluşumlar gerçekleşebilir. Uğraştığınız işlerinize yön vermek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Düşüncelerinizi çevrenizdeki kişilerle paylaşmak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başlangıçlar yapabilirsiniz. İlişkilerinize daha fazla özen göstermeniz gerekebilir.

21 Mart 2024, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün işinizle alakalı farklı ilhamlar ve farklı detaylar yakalayacağınız bir gün olabilir. Bu yüzden kendinize güveniniz artarak size daha iyi gelebilir.

21 Mart 2024, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kişisel hayatına odaklanman gereken bir gündesin. Yaşadıklarını analiz etmeli ve duygularını sindirmelisin. Bunu yapabilmek için de kafanı dinlemek ve tek başına vakit geçirmen gerekebilir bugün.

21 Mart 2024, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgili Yay, bugün canlandırıcı deneyimler veya heyecan verici çalışma konularını arzuluyorsunuz. Yaratıcı bir arayış veya değer verdiğiniz biriyle anlamlı bir konuşma yoluyla rahatlatıcı bir zaman olabilir. İletişim ve düşünceler iyileşmeye, sorunları çözmeye ve büyük resme odaklanır ancak bugün kesinlikle zor bir alana girebilirler. Olayları daha bütünsel olarak düşünmek aydınlatıcı olabilir. Bugünün enerjileri açıklayıcıdır ve zihninizi bir duruma açmanıza yardımcı olur. Neyse ki insanlar sizi daha kolay dinliyor ve size faydalı eleştiriler veriyor.

21 Mart 2024, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir anlık heyecana kapılıp verdiğiniz kararların sonrasında hayal kırıklığı yaratmaması için daha gerçekçi olmalısınız. Ayaklarınız yere sağlam basarsa, adım adım gelen başarınız sizi ilerleyen süreçte daha fazla tatmin edecek gibi görünüyor.

21 Mart 2024, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dünün belirsizlikleri dağılmış görünüyor ve artık ilerlemekle meşgulsünüz. Bu enerjiyi yeni projelere başlamak ve önemli kararlar almakta kullanmayı deneyin. Herşey yolunda gittiğinden ve içiniz rahat olduğundan, başarılarınızın keyfini çıkarabilirsiniz. Gereğinden fazla sayıda projeye gömülmeyin, yoksa iç dengeniz tehlikeye girer ve kendi kendinizi yakarsınız.

21 Mart 2024, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Yay; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları ön plana çıkabilir. Ev, aile, gayrimenkul konularında ani gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

21 Mart 2024, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Etrafınızdan duyduğunuz sözler ve çekingen davranışlarınız, sizi hoşlandığınız kişiye yaklaşmakta frenliyor. Karşınızdaki kimseye, sizi daha iyi tanıma fırsatı verin. İş yaşamında daha birikimli hale gelmek için, her fırsatı değerlendirmeye çalışın. Sonuçsuz kalacak ve size zaman kaybettirecek tartışmalardan da kaçınmalısınız. Para sıkışıklığınız birçok nedene bağlı. Gerçekçi bir çözüm sıralaması işe yarayabilir. Sağlığınızla ilgili endişelerinizin yersiz olduğunu anlayıp rahatlayacaksınız.

21 Mart 2024, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 10' 30" R
Ay
Yay
24° 25' 53"
Merkür
Koç
16° 13' 30"
Venüs
Koç
28° 08' 44"
Mars
Balık
27° 56' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 04"
Satürn
Balık
16° 22' 06"
Uranüs
Boğa
22° 12' 55"
Neptün
Balık
28° 50' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 39"
Lilith
Başak
23° 04' 51"
True Node
Koç
15° 27' 07"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:24

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>