Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Daha Mesafelisin Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2020, Salı

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 20%

Bir akraba veya komşunuzun geçirdiği hastalıktan dolayı biraz üzülebilirsiniz. Haberleri ikinci kişiden duymuş olmanız muhtemel, bu yüzden aslında o kadar da kötü bir durum olmayabilir. Projeleriniz üzerindeki çalışmalar yavaş olabilir çünkü daha sonra yapılacaklar konusunda geçici bir zihinsel boşluk yaşıyor olabilirsiniz. Belki de hepsini bir kenara bırakmalısınız. Bilinçaltı düşüncelerinizi kafanızdan attığınızda, çözüm kendiliğinden gelebilir.

Bugün, bir kez olsun tüm itaatkar tavrınızdan kurtulmanız için mükemmel bir gün. Kim bilir, belki birisiyle yüzleşmek için çok cesur hissedebilirsiniz. Bu kişi patronunuzdur belki de? Sizin için, gerçek gücün hiyerarşi ile ilgisi yok. Aksine, güçlü bir doğru ve yanlış duygusuyla motive oluyorsunuz. Sonunda, gerçek bir fark yaratacak güce ve sese sahipsiniz. Diğerleri çabalarınızdan faydalanacaktır.

Bugün iki yoldan gideceksiniz. İkisi de ruhani ve meditasyonla ilgili, kendinize iyi bir arkadaş bulabilir ve memnuniyetsizliklerinizi paylaşabilirsiniz. Gardınızın inmesinden ve kendinizi normalde olduğundan daha dürüst bir şekilde açıklamaktan çekinmeyin. Arkadaşınız sorunlarınızdan sıkılacak diye endişe etmeyin. Gerçek arkadaşlar yardım etmekten mutlu olurlar.

Senin için güzel bir gün olacak. Aile yaşamında, çocukların torunların, kardeşlerin... sana bol enerji verecek. Onlarla ilgilenmek bugün sana düşüyor! Şimdi ailenle ilgili çeşitli planlamaları yapmak sende! Bu görevin seni zorlayacağını söyleyemeyiz. Hiç organizatör olmayı düşündün mü?Neden her zamankinden bir miktar daha fazla 'evet' demiyorsun? Biraz inatçısın ve sadece istediğin şeyleri yapıyorsun! Seni bilinmeyene itmek çok zor. Her zaman önceden hazır olduğun şeyleri istiyorsun. Bugün, insanlar beklenmedik teklifler yaparsa, neden bunları kabul etmeyi denemiyorsun? Hiç düşünmeden atla. Bu senin için harikalar yaratacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Anda yaşamaya meyilli birisiniz. Gelecekle ilgili planlar yapmak istemiyorsunuz. Onun yerine, evren size ne verirse onu kabulleniyorsunuz. Şu an üstesinden gelmeniz gereken zor durum, geleceğe yönelik davranabilme olacaktır. Bu kadar pasif olmayın. Eğer oturup kaderinizin sizi bulmasını beklerseniz, parmaklarınızın arasından kayıp gider. Hayatta gerçekten ne istediğinizi düşünmeye başlayın ve o yönde harekete geçin.

21 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay boşlukta hareket edecek. Bugün her zamanki sıcakkanlı halin yerine biraz daha mesafeli bir izlenim bırakabilirsin.

21 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

06.44'ten yarın 06.59'a kadar Ay Boşlukta hareket edecek. Bugün her zamanki sıcakkanlı halin yerine biraz daha mesafeli bir izlenim bırakabilirsin çevrendekilere. Çalışma ortamında ya da arkadaş ortamında duyduklarına karşı yapacağın yorumlar duygularını yansıtmak yerine mantığının eseri olacaktır. Pratiksin. Bugün belki de duygusal sorunlara eğilmek yerine kendini çalışmaya vermen daha iyi olabilir. Ödemelerinin üst üste gelmesi ya da gecikmiş bir ödemenin olması bugün seni biraz zorlayabilir, dikkat!

21 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız ve çocuklarınızla olan konularda iletişimin hız kazandığı ve birbirinizi daha iyi anladığınız bir döneme doğru ilerliyorsunuz. Yakın çevrenizden destek alarak katılacağınız bir eğitim ya da seyahat programında ufkunuzu genişleten ve düşüncelerinize yön veren tanışmalar olabilir.

21 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önemli olan konularda daha hareketli olacağınız bir gündesiniz. Hayaller içinde dağınık bir gün geçirebilirsiniz. Kişisel hassasiyetler ön plana çıkabilir. Gelecek yönünde planlar yapmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde meslek hayatınızla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Alternatif planlar yapmak için iyi bir zaman olabilir sizin için.

21 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı kutlanabilir değerde başarılar hayatınıza geçmekte gözüküyor ancak yine de sabırlı ve doğru adımları atmak suretiyle bu başarıları kabul etmeniz önemli.

21 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

17.40'a kadar olan zaman diliminde bilinçaltınızda olan engelleri fark edebilir, kendi kendinize koyduğunuz sınırları görebilirsiniz. Sizi engelleyen hiçbir şey olmamasına rağmen, sanki belirli konularda engelleniyormuş hissine girebilir, kadınlarla ilişkilerinizde problemler yaşayabilirsiniz. 17.40 sonrasında aşk hayatınızda fırsatlar elde edecek, ilişkilerinizi dengeli ve uyumlu bir şekilde sürdürerek, gereken uyumu sağlayabilecek ve mutluluğu hissedeceksiniz ancak zaman zaman karamsarlığa kapılma etkisinde olduğunuz için, karanlık düşüncelere takılmak yerine, size verilen fırsatlara odaklanmalısınız.

21 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu aralar hayatınızda çok fazla risk alma eğilimindesiniz ama evren çok büyük fiziksel ve mali sonuçlar doğuracak riskler almamanız konusunda sizi uyarıyor. Ona kulak vermelisiniz.

21 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün akşam saatlerinde Kova burcuna ilerleyen Güneş hayatınızda iletişime vereceğiniz öneme işaret ediyor. Yakın çevrenizle konuşmalarınızda, sohbetlerinizde sesiniz daha duyulur bir hal alabilir ve iletişim gücünüzle kendinizi daha çok gösterebilirsiniz.

21 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İletişimin artacağı veile ilgili bağlantılarınızı güçlendirmenize yardım edeceği bir gündesiniz. Yine de evinizle ilgili bazı konularla ilgilenmek zorunda kalabilir, işlerinizi ertelemekten başka çare bulamayabilirsiniz. Arkadaşlarınıza açıklama yapmanız gerekebilir.

21 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda çok şanslısınız. Siz zaten genel olarak her konuda şanslısınız. Ancak şu aralar kariyer hayatınızda yapacağınız düzenlemeler ve bir takım denge değişiklikleri size maddi anlamda daha fazla şans getirecektir. Üretmeniz gerekiyor. Kendi yeteneklerinize zaman ayırmalısınız.

21 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; burcunda ilerleyen Ay, yaşamını ilgilendiren meselelerde ve ilişkilerde önemli kararlar alabilmen için seni desteklemekte. Bugün hem enerjinin hem de hevesinin yüksek olması girişimlerde bulunabileceğini gösteriyor. Ancak motivasyonunun düşmeye yatkın olabileceğinden aldığın kararlardan vazgeçebilirsin.

21 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 39' 26" R
Ay
Terazi
08° 27' 14"
Merkür
Boğa
04° 30' 43"
Venüs
Boğa
24° 12' 39"
Mars
Koç
14° 10' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 23' 33"
Satürn
Balık
18° 01' 39"
Uranüs
Boğa
23° 26' 17"
Neptün
Balık
29° 24' 40"
Plüton
Kova
02° 02' 30"
Chiron
Koç
21° 39' 54"
Lilith
Başak
25° 25' 43"
True Node
Koç
14° 56' 34"
Son Güncelleme : 19/05/2024 06:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>