Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Geçmişi Temizliyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 30%

Bugün eski bir sevgilinizi özlemiş, geçmişle ilgili biraz duygusallaşmış olabilirsiniz. Eski fotoğraflara bakıp önceki ilişkilerinizi düşünebilirsiniz. Yine de geçmişi çok fazla deşmeyin. Daha önce birçok kayda değer şey yaşamış olsanız da, aşk hayatınız için birçok fırsat sunan geleceğinize odaklanmaya devam etmeniz gerekiyor. Bu yüzden bizi dinleyin!

Kendinizi bugün arabuluculuk yaparken bulabilirsiniz. İşyerinizde, meslektaşlarınız yoğun bir tartışma içine girebilirler. Bugün önemli bir konuda bir karar verilmesi gerekebilir. Güçlü kişilikler kontrolü ele geçirmeye çalışıyor olabilir, ancak bütün cevaplar da onlarda olmayabilir. Bir tartışmaya katılın ve olaya tüm tarafları dahil etmek için elinizden geleni yapın. Utangaçarkadaşlarınızı konuşmaya teşvik edin. Sunulacak yararlı fikirleri olabilir.

Para ya da para kazanma fırsatı bugün beklenmedik ve tahmin edemediğiniz bir yerden gelebilir. Bu talih kuşu, bir şekilde eğitim, yayıncılık veya modern teknolojiyle ilgili olabilir. Günün bir kısmında buna inanamayıp şaşkınlık içinde ortalarda gezinebilirsiniz. Ama inanın, bu gerçek. Bulutların üzerinden inin ve bir an önce ne yapılacaksa yapın. Pişman olmayacaksınız!

Başkalarına karşı bugün müsait olabilecek misin? Çevrenden biri sana içini dökmek istiyor olabilir. Eğer bu kişiyle arandaki etkileşimin yüzeyselliği seni rahatsız ederse, bugünün atmosferinin ne tarz da olduğunu anlamış olursun! Evet, bugün müsaitsin, ama her şey için de değil! Şu anda vaktini çarçur edecek bir modda değilsin!Bugün dinlenmek ve ilişkilerinizi gözden geçirmek için ideal bir gün. İnsanları gözlemlemeyi ve onların mutlu bir şekilde yaşamasını sağlayan şeyin ne olduğunu bulmayı seviyorsunuz. Bugün arkadaşlarınız ya da aile bireyleri size içini dökerken bir psikiyatrist rolüne bürünebilirsiniz. Sizinle bazı endişelerini paylaşabilirler ve siz de onlara faydalı birkaç tavsiye verebilirsiniz. Kendi içgüdülerinize güvenin ve olumlu düşüncelere odaklanın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aklınız tutkularınızla dolu ve kendinizi normalden çok daha duygusal hissedebilirsiniz. Bu durumla ilgili en zorlu yan, bu duyguları ifade etmek için uygun bir zaman bulamayabilirsiniz. Akıntıyı çevrenizdekilerin de sizi desteklediği güvenli bir limana yönlendirmeye çalışın. Kozanızı delmeye çalışanlardan kaçının.

22 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün abartılı, gereksiz harcamalar yapmaktan kaçınmalı; finansal alanda daha mantıksal ve planlı hareket etmelisiniz. İç dünyanızda ve duygularınızda aşırılıklara kaçmak, hatalı tavırlara götürebilir. Çocuklarınızla ilgili konular gündemde olabilir.

22 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşam alanında değişim arzun alışveriş listeni güncellemene neden olabilir. Geçmişi hatırlamamak için hayatındaki her detayı yenilemek isteyeceksin. Yeni başlayan bir ilişinin içindeysen, partnerini tanıma isteğin abartıya kaçıp aceleci bir izlenim yaratmana neden olabilir.

22 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi değersiz hissetmeniz oldukça yanlış bir düşünce olacaktır. Sizlerin değerini dışarıdan bir kişi belirleyemez. Kendinize olan güveninizi tekrar kazanmalısınız. Duygularınıza müdahale ederek olgunluk sergileyip bir başkasının iki dudağı arasında kendinizi sorgulamayı bırakmalısınız.

22 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İlişkinizde sabırlı olmanızda fayda var. Ufak anlaşmazlıkları büyütmeyin, akşam saatlerinde daha akıcı koşullar söz konusu. Akışta kalın.

22 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Vicdani kılavuzunuz önemli olsa da aynı sevgi ve saygıyı kendinize de göstermelisiniz. Size zarar verme niyetinde olanların kendiliğinden uzaklaştığını görebilirsiniz.

22 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş'in Terazi burcundaki son gününde maddi konularda biraz daha aktif olabilirsiniz, harcamalar ve alışverişler gündeme gelebilir. Sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmek üzere planlar yapabilir, stratejiler geliştirebilirsiniz.

22 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eşinizle birlikte arka plana attığınız bazı sorunları yeniden gözden geçirmenin zamanı geldi. İlişkinizin bu çözülmemiş alanlarıyla yüzleşmek için ruhen hazır olmalısınız.

22 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında Oğlak burcundaki seyahatine devam ediyor.Finansal konular ön planda olacaktır. Venüs'ün Plüton ile kurduğu etkileşimve para konuları için destek sunuyor. Kendi işinizi yapıyorsanız işinize yönelik yapacağınız bir harcamadan olumlu sonuç alabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kadınlardan yardım ve destek görebilirsiniz. Yöneticilerinizle ilişkilerinize bugünlerde ekstra özen gösterin.

22 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzde zorlu günler var. Mutlu olmak için biraz uğraş vermeniz gerekecek. Fakat bu zorlu günleri atlatmak çok uzun sürmeyecek. Aşk size yardımcı olacak. Eğer seviyor ve seviliyorsanız istediğiniz desteği karşınızdaki insandan fazlasıyla göreceksiniz.

22 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Finansal anlamda yapılan konuşmalar ya da özdeğer üzerine odaklanma devam ediyor. İstediğiniz rahatlığa kavuşmanıza az zaman kaldı.

22 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizi kalıcı bir beraberliğe hazırlamak için, karşılıklı kıskançlıklardan kaçınmalısınız. Yeniden umudunuzun yeşerdiği bu birliktelikte, biraz aceleci davranmanız gerekiyor. İş yerinde boş yere kendinizi üzüyor, çevrenizde size bağlı kimseleri de tasalandırıyorsunuz. Bir meseleniz yok, olsa da bunu birlikte çözeceğiniz kimseler de var. Yatırım konularında, ani kararlar vermekten kaçının. Bugünlerde çevrenizde yaşanan sağlık sorunları, sizi sağlığınızla daha ilgili olmaya yönlendirebilir

22 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 43' 56" R
Ay
Boğa
28° 24' 41" R
Merkür
Koç
22° 33' 57"
Venüs
Boğa
11° 33' 19"
Mars
Koç
06° 18' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 00"
Satürn
Balık
17° 17' 22"
Uranüs
Boğa
22° 50' 27"
Neptün
Balık
29° 09' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
21° 07' 55"
Lilith
Başak
24° 17' 17"
True Node
Koç
15° 18' 12"
Son Güncelleme : 08/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>