Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Karşılıklı duyguların çatışacağı bir gün olabilir! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2019, Pazartesi

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Sevgilinizle yeni bir projede çalışabilirsiniz. Belki ikiniz de evinizi daha iyi bir düzene koymak istiyorsunuzdur. Yeni bir kitaplık ve dosya kitaplığı satın alabilirsiniz. Ya da bodrumunuzu temizleyebilirsiniz. Evinizin her yerini düzenli hale getirmek isteyeceksiniz. Sevgilinizin kırlentler ve çiçeklerle renk katma konusunda bazı dekorasyon fikirleri olabilir. İkiniz de sonuçlardan memnun kalacaksınız.

Kendiliğinden bir yaklaşımın en iyi sonucu verdiğini görebilirsiniz. Bazen alışkanlıklarınıza çok fazla kapılıyorsunuz. Programınızı değiştirme fikrinden sık sık korkuyorsunuz. Veya bilgisayarınızda yeni araçlar kullanmak istemiyor, eski yazılımı kullanmayı tercih ediyor. Ama şu anda değişime direnmemeye çalışın. İnovasyonu benimserseniz ve yaşamınızdaki yaratıcı girdileri memnuniyetle karşılarsanız daha fazla başarı elde edersiniz.

Bugün başka biriylebirliği içerisindeyseniz, güzel şeyler yapabilirsiniz. Bazen sessiz bir ortamda olmak isteyebiliyorsunuz. Çok bağımsız bir insansınız ve yalnız kalmak size iyi geliyor. Bir şeyler konusunda zorluk yaşasanız bile, yardım istemek sizi rahatsız ediyor. Bugün bu tabunuzu yıkmaya çalışmalısınız. Bir arkadaşınız size çok faydalı tavsiyeler verebilir. Ya da bir şeyleri düzeltmek adına adım atabilir. Dışardan gelen yardımlara açık olun.

Kendini kolla. Belli ki dikkatini odaklaman gereken şeyler var. Neyse ki, duyguların her zamankinden daha sabit ve böylece kendini hislerinle bağlantılı hissediyorsun. Doğrusu, bugün kendini bulutlarda bulabilirsin ve atmosferin bu kısmında gezinirken bir sorun yaşamayacaksın da. İnsanlar ise sana tavsiyelerini almak üzere gelebilir.Menüden yalnızca bir yemek söylemek bugün sizi tatmin etmeyecek. Her şeyden bir parça deneyebileceğiniz bir açık büfe menüye ihtiyacınız var. Ya bu ya da güleryüzle servis edilen bir sekiz çeşit yemek menüsü. Siz de masadaki diğer insanların önünde bulunanlardan bir ısırık alabildiğiniz sürece onlarla yemeğinizi seve seve paylaşacaksınız. Bugün sizin için etrafta dolaşıp farklı şeyler deneme ve yeni ufuklar keşfetme günü.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, ayrıntıların önemli olduğu günlerden biri. Bir plan veya rapor hazırlıyorsanız, kullandığınız rakamlara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Doğru verileri girdiğinizden emin olmak için yazınızı iki kez kontrol etmelisiniz. Gereğinden fazla yüksek dolar miktarı veya yanlış fiyatlandırma gibi basit bir şeyi gözden kaçırmak kolay olabilir.

23 Eylül 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Yengeç burcunda ilerliyor. Gergin bir gündeyken sizler finansal işlemlerinizde dikkatli olmalısınız. Fazla harcama yapmamaya özen gösterin. Bugünden itibaren Güneş, Terazi burcuna giriş yapıyor. Gece ve gündüzün eşit olduğu bugünden, 23 Ekim'e kadar ihtiyacınız olduğunda dostlarınızdan destek görebilirsiniz. Onların vasıtasıyla yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

23 Eylül 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılıklı duyguların çatışacağı bir gün olabilir! Güneş, bugün hava burcuna geçiyor ve sonbahar mevsimini başlatıyor. Herkesin mutlu olacağı sofralar hazırlamak istiyorsun. Karşılıklı duyguların çatışacağı bir gün olabilir. Eşin ya da sevgilinle karşı karşıya gelmen dengelerin bozulmasına neden olabilir. Her ne kadar keyfini de kaçırsa bu durum akşam katılacağın yemek için heyecanlısın. Eğer ebeveynleri 1960-1969 yılları arasında doğan bir Yay burcuysan bugün onlarla özel olarak ilgilenmek zorunda kalabilirsin.

23 Eylül 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kontrol edemediğiniz bazı gelişmeler yaşanabilir. Şartları fazla zorlamak sizi yoracağı için akışına bırakmalı, kendiniz ve yaşadığınız süreç için esneklik göstermelisiniz.

23 Eylül 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Bu olaylar kriz yaratabilir. Sinirlerinizi kontrol etmeye çalışmalısınız. Gün içinde sizi uğraştıracak olaylardan uzak durun. Sorumlu olduğunuz konulara vereceğiniz mücadeleler önem kazanabilir. Akşam saatlerinde kendinizi duygusal olarak engellenmiş hissedebilirsiniz.

23 Eylül 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızdan çıkarmak istediğiniz kişiler için radikal kararlar alacaksınız. Ağız dalaşına girmek yerine sessizce gitmek sizlere daha çok yakışacaktır.

23 Eylül 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Haftaya başlarken özellikle ilişki ve ortaklıklarda hırslı ve mücadeleci bir tutum içinde olabilirsiniz. Karşınızda güçlü kişileri ve kadınları bulabilirsiniz. Çok derinlere girmeden olay ve duyguları hafif taraflarından yakalamaya çalışın.

23 Eylül 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar ve durumlar bugün üzerinize gelebilir. Her köşede bir çekişme var gibi görünebilir. Yolunuzun, seçtiğiniz yol olduğunu unutmayın. Engelleri önceden tahmin etmiş olabilirsiniz veya etmeyebilirsiniz, ancak bunlar kaçınılmazdır. Siz yolunuzda devam edin.

23 Eylül 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Biraz telaşlı ve sabırsız davranmanız mümkün. İstekleriniz giderek fazlalaşıyor. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler beklenmedik biçimde gelişebilir. İş arkadaşınızla aranızdaki ilişki aşka dönüşebilir. Güçlü hissedeceksiniz.

23 Eylül 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal hayatınızlahayatınızı birbirine karıştırıyorsunuz. Dedikodular yüzünden özel hayatınızda birtakım fedakarlıklar yapmanız gerekebilir. İşinizle ilgili karar verirkenarkadaşlarınız konusunda oldukça dikkatli davranmanız gerekiyor.

23 Eylül 2019, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Alacağınız tüm aksiyonlarda gün boyu şans sizden yana olacak ancak çok da hayalperest davranmamalısınız. Hareket enerjiniz biraz yavaşlayabilir. Bugün çalışmak için kendinizi çok motive hissetmeyebilirsiniz. Yine de önceden sabitlediğiniz günlük işlerinizi kolayca bitirebileceksiniz. Partnerlik konusunda çifte şanslar, arada kalmalar söz konusu olabilir.

23 Eylül 2019, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay;ve özel yaşamına dair konularda seçim arifesinde olabilirsin. Gayrimenkul alım satımıyla ilgili kararlarında seni finansal açıdan destekleyen kişiler hayatında yer alabilir.  Gücünü ortaya koymaktan çekinmediğin bir gün olsa da bazı konularda ve ilişkinde yetersiz veya değersiz olduğun fikri zaman zaman seni yıpratabilir.

23 Eylül 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 09' 39" R
Ay
Terazi
27° 11' 03" R
Merkür
Boğa
06° 43' 27"
Venüs
Boğa
26° 07' 56"
Mars
Koç
15° 21' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 39"
Satürn
Balık
18° 07' 39"
Uranüs
Boğa
23° 31' 42"
Neptün
Balık
29° 26' 46"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 31"
Lilith
Başak
25° 36' 06"
True Node
Koç
14° 55' 56"
Son Güncelleme : 20/05/2024 20:00

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>