Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Haksızlıklara sessiz kalmayacaksın! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2019, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 80%

Bugün 'yuva kurma' havasında olabilirsiniz. Belki de şu an ciddi bir ilişki içindesiniz, aşk hayatınız güzel bir şekilde ilerliyor ve bir yuva kurma düşünceleriniz olabilir. Sevgilinize bir ev almayı düşünebilir ya da bir nişan yüzüğü almak için alışverişe çıkabilirsiniz. Şu anda bir ilişkide olmasanız bile, böyle arzunuz olabilir. Evlilik ve bağlılık gibi konuları düşünebilirsiniz.

Bugün karşılaştığınız hiçbir şeyi gördüğünüzden ibaret saymayın, özellikle de işin içinde para varsa. Bir arkadaşınız ya daarkadaşınız size reddemeyeceğiniz kadar iyi bir teklifle gelebilir. Hızla kazanılacak büyük meblağlar vaadine kanmayın. Şu an karşınıza çıkan her teklif "Gerçek olmayacak kadar iyi" tekliflerle aynı kefede. Konuyla ilgili bilgi alın ve bunları daha sonra değerlendirin. Sakin kafayla gözden geçirdiğinizde bu işteki bir yeniklerini görmeye başlayacaksınız.

Genellikle rüyalarınıza önem verirsiniz fakat bu gece bilinçaltınız sonrasında size hiç bir şey ifade etmeyecek karmaşık istenmeyen bilgiler verebilir. Eğer mesaj açıksa, o zaman mesaja dikkat edin. Fakat eğer sembollerin ne anlama geldiğini bulmak için mental olarak çok fazla düşünmeniz gerekiyorsa, muhtemelen bir şey anlamları yoktur. Bazen rüyalar rüyadan daha fazlası olmayabiliyor. Bunu unutmayın!

Kendini daha güçlü hissedeceğin bir gün. Sanki biri sana enerji içeceği vermiş de spor etkinliği bitene kadar bunu anlamamış gibisin. Aslında bu iyi niyetli bir tavır fakat aynı zamanda sinir bozucu. Hedeflerine başkalarına güvenerek ulaşmaya çalışmak yerine, üzerindeki yükü hafifletmek daha iyi olmaz mı? Aynı anda birden fazla şey yapmaya çalışıyorsun. Biraz rahatlayarak bir değişiklik yap...Birisi duyarlılığınıza meydan okuyabilir, bu nedenle ruh halinize gelecek bu olası darbelere karşı kendinizi hazırlayın. Büyük olasılıkla son zamanlarda vurdumduymaz bir yol tutmuştunuz ve bazı ayrıntılara dikkat etmeyi unutmuş olabilirsiniz; yani hayatınıza giren herkesin duygularına. Belki de, tam da gerçekten içinize kapanmanız gerektiği anda keyif peşinde sürekli dışarılara koştunuz. Bugün meydana gelecek olaylar muhtemelen bu meselelerin daha çok farkına varmanızı sağlayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Neden her zamankinden bir miktar daha fazla ?evet? demiyorsun? Biraz inatçısın ve sadece istediğin şeyleri yapıyorsun! Seni bilinmeyene itmek çok zor. Her zaman önceden hazır olduğun şeyleri istiyorsun. Bugün, insanlar beklenmedik teklifler yaparsa, neden bunları kabul etmeyi denemiyorsun? Hiç düşünmeden atla. Bu senin için harikalar yaratacak.

17 Eylül 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

13:30'da bugün Ay, Boğa burcuna giriş yapıyor. Bu saat itibariyle sizlerin çalışma hayatında güzel gelişmeler olabilir. Yaptığınız işlerin takdir gördüğünü görmek sizleri mutlu edecektir. Sağlık sorunlarınız varsa bugün toparlanmaya başlayabilirsiniz. Venüs-Kiron arasındaki karşıt açı nedeniyle gece saatlerinde ilişkinizde sert etkiler altında olacaksınız. Karşı tarafın sizin kadar iyimser bir yapıda olmaması içten içe sizi üzebilir.

17 Eylül 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haksızlıklara sessiz kalmayacaksın! Gün içerisinde çevrende tanık olacağın haksızlıklara sessiz kalmayacaksın. Motivasyonunu korumak adına yakın bulduğun kişilerle dertleşebilirsin. Kilo problemi olan bir Yay burcuysan, yeni bir diyet programına başlayabilirsin. Günün senin için beklenmedik sürprizleri olabilir. Telefonunu yanından ayırma derim. Uzun zamandır beklediğin arama ile ilgili dolaylı yoldan bilgi edinebilirsin. Yalnızca biraz daha sabırlı davranmalısın.

17 Eylül 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünün gündeminde ilişkileriniz ve ortaklıklarınız var. Hayatınızdaki insanlar ve işbirliklerinizle ilgili gelişmeler önünüze gelebilir. Haberleşme bağlantılarınız önem kazanabilir.

17 Eylül 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz, yaratıcılığınızın yüksek olduğu bir gündesiniz. Risk alacağınız konularda aceleci davranmamaya özen göstermelisiniz. Keyif veren şeyler için para harcamaktan çekinmeyeceksiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda mücadele edebilirsiniz. Akşam saatlerinde işlerin akışında yavaşlama olabilir.

17 Eylül 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde biraz bencil ve sadece kendinizi düşünüyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ayrıca entellektüel yönünüzde belirgin değişimler yaşayabilir, bilmeye ve öğrenmeye açık olabilirsiniz.

17 Eylül 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Heyecan duyduğunuz, keyif aldığınız konulara ağırlık verebilirsiniz. Eğlenmeyi seven, oyuncu, muzip yönlerinizi daha fazla ortaya koyabilirsiniz. Ego problemlerine dikkat etmeyi unutmayın.

17 Eylül 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu, yabancılarla baş etmek için harika bir gün; özellikle de yaşamınız üzerinde güç sahibi olanlar. Öğretmenler, patronlar, yöneticileriniz şu anda çekiciliğiniz ve nezaketinizle tamamen büyülenecek. Zekanız keskin ve enerjiniz pozitif. Bugün sahip olduğunuz güçten yararlanın.

17 Eylül 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yazılı anlaşmalar, yazışmalar ve haberleşme trafiğinizde bazı karışıklıklar çıkabilir. Fikirlerinizi ifade ederken tedbirli davranmalı, aklınızdan geçenleri düşünmeden söylememelisiniz. İletişim sorunları yaşayabilirsiniz.

17 Eylül 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

17 Eylül 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyer hayatınızın üstüne gitmelisiniz. Maalesef Yay burçlarının ortaları pek yok. Ya çok çalışıyor ya hiç çalışmıyorsunuz. Gerçek potansiyelinizi kullanmak için Jüpiter'in gücünden faydalanmalı, daha çok hareket etmeli, kendinizi eğitimlerle geliştirmeli ve mutlaka daha fazla çalışmalısınız. Özellikle kendi işini yapan Yay burçlarının daha fazla emek vermesi gerekiyor.

17 Eylül 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; aşk hayatını veya çocuklarını ilgilendiren konularla birkaç gündür fazlasıyla yoğun olabilirsin. Artık ayaklarını yere daha sağlam basman gereken durumlar öne çıkacaktır. Çalışma koşullarını ve ortamını garanti altına almak isteyebilir, sağlığına daha fazla özen gösterebilirsin.

17 Eylül 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 27' 41"
Ay
Kova
24° 22' 04"
Merkür
Koç
17° 50' 31"
Venüs
Boğa
03° 35' 03"
Mars
Koç
01° 20' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 50"
Satürn
Balık
16° 45' 29"
Uranüs
Boğa
22° 28' 02"
Neptün
Balık
28° 58' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 36"
Lilith
Başak
23° 34' 14"
True Node
Koç
15° 20' 58"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>