Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Beslenme düzeninde değişiklikler yapabilirsin! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün bir canlı, eğlenceli bir ruh halinde olacaksınız. Günün çoğunu kahkahalarla geçirirken biraz sersemlemeniz mümkün. Aileniz veya arkadaşlarınızla takılarak harika zaman geçireceksiniz. Mizah anlayışınız sayesinde bazı pratik şakalar yapabilir ve başınız biraz belaya girebilir! Bugün yaramaz gününüzde olsanız da, o kadar da abartmayın. Sevdiklerinizi çok fazla kızdırmak istemezsiniz!

Bugün fiziksel olarak çok enerji dolu olabilirsiniz. Bazı iddialı işleri halletmeye hazır olacaksınız. Evinizde bazı projelerle uğraşmakla meşgul olabilirsiniz. Biraz resim yapmak veya tadilat yapmaktan zevk alabilirsiniz. Ya da yaratıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Belki yeni bir şeyler yapabilirsin. Garajınıza veya ön bahçenize küçük bir atölye kurun. Cesur hissediyorsanız bir marangozluk projesine el atın.

Bugünün gök haritası, bugün aşırıya kaçma günü olarak gösteriyor. Fakat bazıları iyi bazılar ise o kadar iyi olmayabilir. Yeme-içmeye çok fazla odaklanmamaya dikkat edin. Stresinizi tamamen davranışlarınızla dışa vuruyor olabilirsiniz. Biraz meditasyon yapıp sorunun kökenine inseniz sizin için iyi olacak. İyi tarafından bakarsak: Bugün size para geliyor ve muhtemelen yüklü bir miktar!

Atılgan enerjinin farkına var ve bunu kendini ileri itmek için kullan. Büyük bir duygusal yoğunluk söz konusu ve bu seni yeterince dikkatli olmazsan boyun eğmeye zorlayabilir. İşin sırrı ise bu enerjiyi dizginleyip avantajına kullanmakta yatıyor. Çıkması muhtemel olan çatışmanın çapraz ateşine yakalanmamaya dikkat et. Düşünce ve duygularını sabitlemene ve temellendirmene yardım edecek olan o bonkör ve yavaş hareket eden güçten istifade et.Bugün keyfiniz yerinde, espriler yapmaya ve etrafınızdaki insanlarla eğlenmeye hazır haldesiniz. Birdenbire aklınıza paylaşmayı isteyeceğiniz bazı zekice anektotlar ve hikayeler gelebilir. Ya da kendinizi sonunda zekice bir insan toplumu analizine dönüşecek bir fikir paylaşımı yaparken bulabilirsiniz. Bugün düşüncelerinizi açıkça dile getirmek için kendinize zaman tanıyın, zira birlikte olduğunuz insanlar yaratıcı konuşma tarzınızı dinlemekten keyif alacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birisi duyarlılığınıza meydan okuyabilir, bu nedenle ruh halinize gelecek bu olası darbelere karşı kendinizi hazırlayın. Büyük olasılıkla son zamanlarda vurdumduymaz bir yol tutmuştunuz ve bazı ayrıntılara dikkat etmeyi unutmuş olabilirsiniz; yani hayatınıza giren herkesin duygularına. Belki de, tam da gerçekten içinize kapanmanız gerektiği anda keyif peşinde sürekli dışarılara koştunuz. Bugün meydana gelecek olaylar muhtemelen bu meselelerin daha çok farkına varmanızı sağlayacak.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Tüm gün Ay, Boğa burcunda hareket ediyor. Sabah Ay ve Uranüs kavuşumu sayesinde çalışma hayatınızda sürprizlere hazır olun. Terfi haberleriyle güne başlayabilirsiniz. Bu durum sizi maddi olarak da rahatlatacak bir sonuca vesile olabilir. Satürn de bugün güzelliklerle geliyor. 4,5 ay sonra retro hareketini bitiriyor. Artık maddi konularda daha rahat nefes alacağınız bir döneme başlıyorsunuz. Büyük yatırımlar için harekete geçebilirsiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beslenme düzeninde değişiklikler yapabilirsin! Alışveriş konusunda bir türlü kendini sınırlayamıyorsun ve bu durum seni maddi olarak zora sokmaya başladı. Bugün harcamalarda titiz davranmaya çalışsan da beğendiğin kıyafetleri, bibloları almadan da edemiyorsun Ailedeki hukuki konuların sonuçlanması gündemini değiştirebilir. Kilo problemi olan bir Yay burcuysan, beslenme düzeninde yapacağın değişiklikler rahatlamanı sağlayacak. Eğer sevgilisinden yeni ayrılan bir Yay burcuysan bugün onunla ilgili haberler almak isteyebilirsin.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkna olmakta zorlandığınız konularda bugün kabule gitmeniz gerekebilir. Sürece güvenin ve doğru olanı bugün yapın.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünyerinizde beraber çalıştığınız insanlarla ilgili konular sizi meşgul edebilir. Sağlıkla ilgili sıkıntı yaşıyorsanız, kendinize daha fazla özen göstermeye çalışın. İş hayatınızdaki görevlerinizle ilgili konularda kararlılık göstereceğiniz zamanlar olabilir. Akşam saatlerini daha dingin ve paylaşım içinde geçirebilirsiniz. Çatışmalara dikkat etmekte fayda var.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Daha anlaşılır olmanız ikili ilişkinizde avantajınız olacaktır. Partnerinizin sizden beklentileri oluyor ve bu süreçte ne yapacağınız sizin kontrolünüzde olabiliyor.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca odak noktanızhayatınız olurken, son derece yaratıcı ve üretici bir zamanda bulunmaktasınız. Çalışmalarınıza beğeni kazanabilir, yenibağlantıları geliştirebilir ve finansal durumunuzda iyileşme yaratacak teklifler alabilirsiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi aşağıya çekmeyin. İş yerinizde yeni projelerinizden bahsetmek için güzel bir gün. İş arkadaşlarınız ve yöneticiniz sizi dinleyecek ve hemen harekete geçecekler.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftaya çift kısmetle başlıyorsunuz. İkiteklifi alabilir, iki kişiye karşı ilgi duyabilir, ya da iki projeyi aynı anda yönetmek durumunda kalabilirsiniz.Bu dönemde üstlendiğiniz her işin sorumluluğunun hakkını verecek güce sahipsiniz. Yıllardır edindiğiniz hayat tecrübesi bu dönemde size çok destek olur. Mesai arkadaşlarınızın desteğine ihtiyacınız olduğunu unutmayın.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yay burcu fazla detaycı ama hareketsizsiniz. Aklınızdakileri en mükemmel şekilde uygulamak isterken zaman kaybediyor, somut bir ürün çıkartamıyorsunuz. Güzel fikirlerinizi boşa harcamamak için hareketli olun. Kendinizi yaptığınızile ortaya koymaktan asla çekinmeyin. Özellikle rezistans gösterdiğiniz konuların üzerine gitmelisiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ay öğle saatlerinde burç değiştiriyor. Sağlıkla ilgili konular gündeme gelirken kuruntulu ve titiz bir tutum sergileyebilirsiniz. Eleştirel ve mükemmeliyetçi yönleriniz ortaya çıkabilir. Beslenme, arınma, detoks gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

18 Eylül 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 26' 53"
Ay
Kova
24° 10' 17"
Merkür
Koç
17° 50' 05"
Venüs
Boğa
03° 34' 01"
Mars
Koç
01° 19' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 38"
Satürn
Balık
16° 45' 25"
Uranüs
Boğa
22° 27' 59"
Neptün
Balık
28° 58' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 33"
Lilith
Başak
23° 34' 08"
True Node
Koç
15° 20' 57"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>