Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Planların için adım atacaksın! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2019, Perşembe

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Yaratıcı zihniniz her zamankinden daha keskin. Kafanız bazı fikirlerle meşgul olabilir. Bir şeyi daha güzel bir şekilde tasarlamanın yolunu bulabilir ya da hazırlamakta olduğunuz zor bir raporun merkezine inebilirsiniz. Bugün düşünceleriniz net ve çok heveslisiniz bu nedenle bu enerjiyi doğru bir şekilde kullanın. Bugün yaptığınız her şeyde mükemmel olabilirsiniz!

Bugün başkalarına zorlama konusunda istekli olabilirsiniz. Başkalarını kontrol etmeye ve sizin düşündüğünüz gibi düşünmeleri konusunda onları ikna etmeye kararlı olabilirsiniz. İkna gücünüz güçlü olabilse de, egonuzun içine biraz fazla sıkışmış olabilirsiniz. Daha çok dinleme konusuna odaklanmaya çalışın. İş arkadaşlarınız ve arkadaşlarınız işleri gerçeğe dönüştürmek için değerli bilgilere sahip olabilir. Her zaman lider olamazsınız, bu yüzden bugün işbirliği yapmak konusuna konsantre olun.

Bugün, artık size faydası olmayan ilişkilerinizden kurtulmak için doğru an! Bu kolay olmayacak ama yapmalısınız. Hem profesyonel hem de kişisel hayatınızda, sizi rahatsız eden durumlardan veya yükümlülüklerden kurtulma konusunda çok kararsızsınız. İnsanları kırmaktan ya da kızdırmaktan korkuyorsunuz. Ancak, en sonunda yine siz üzülüyorsunuz. Kendi isteklerinize daha fazla önem verin ve kendi yolunuzu izleyin.

Egolar bugün kontrolden çıkabilir ve seni hayrete düşürebilir. Çevrendekilere alan tanı ve diyalogların sıkıcılaşmaya başladığını anlarsan sadece gülümse ve başını salla. Verdiklerinin karşılığı olarak neler koparıp alabileceklerini düşünen insanlar sebebiyle havaya bir gerilim hakim olabilir. Kendi içinde sağlıklı bir denge sürdür ve diğer insanların dramalarından uzak dur.Görünüşe bakılırsa harika bir gün olacak. Belki bir defa olsun rahatlayıp içinizi kemiren kararsızlıktan kurtulmayı bile başarabilirsiniz. İki hafta kadar önce ev hayatınız için bir gidişat belirlemiş olabilirsiniz. Bugün bunun iyi bir karar mı, yoksa kötünün iyisi mi olduğu konusunda hüküm verebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün keyfiniz yerinde, espriler yapmaya ve etrafınızdaki insanlarla eğlenmeye hazır haldesiniz. Birdenbire aklınıza paylaşmayı isteyeceğiniz bazı zekice anektotlar ve hikayeler gelebilir. Ya da kendinizi sonunda zekice bir insan toplumu analizine dönüşecek bir fikir paylaşımı yaparken bulabilirsiniz. Bugün düşüncelerinizi açıkça dile getirmek için kendinize zaman tanıyın, zira birlikte olduğunuz insanlar yaratıcı konuşma tarzınızı dinlemekten keyif alacak.

19 Eylül 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Boğa burcunda hareket ediyor. Özellikle bugün pozitif açılar kuran Ay sayesinde üstünüzdeki isteksizlikten kurtuluyorsunuz. Çalıştığınız ekiple birlikte kazandığınız başarılar gününüzün enerjisini de yükseltecektir. Ay, 16:56-23:57 arası boşlukta ilerliyor. Mars ve Plüton arasında ortaya çıkan güzel açıyla geleceğinize dair emin olamadığınız işlerinizde ibre lehinize dönebilir. İçinizdeki cesaretle istedikleriniz için bir başlangıç yapabilirsiniz. Saat 23:57 itibariyle Ay, İkizler burcuna geçiyor.

19 Eylül 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planların için adım atacaksın! Düşüncelerinler dikkatleri üzerine çekiyorsun. Bir süredir hedeflediğin planların için adım atmayı tercih edebilirsin. Uzun süredir görmediğin bir yakınına yapacağın ziyaret onu oldukça mutlu edecek. Çalışan bir Yay burcuysan, kendini yeni bir projenin ya da eğitimin içinde bulabilirsin. İş arayışındaysan, bu süreci işine yarayacak sertifikalar alarak değerlendirebilirsin.

19 Eylül 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Girdiğiniz ortamlarda dikkat çeken kişi olmanız, enerjinizi düşürmek isteyenleri rahatsız edecektir. Aldırış etmeyin, bugünü parlayarak geçirmek sizin mükafatınız.

19 Eylül 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işte beraber çalıştığınız kişilerle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Hizmet aldığını konu veya kişilerle ilgili sıkıntı içine girebilirsiniz. Bugün karar vereceğiniz plan ve programlarda aksamalar yaşanabilir. İşe kendinizi vermeme söz konusu olabilir. İşyerinde zaman bulamayıp yapamadığınız işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

19 Eylül 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Her şartta kendinizi iyi hissettiğiniz bir dönemdesiniz. Mesleki konularda ihtiyatlı olduğunuz taktirde zekanız ile önünüze sunulan her işin üstesinden gelebilirsiniz

19 Eylül 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Satürn'ün düze dönmesiyle birlikte maddi konuları daha kolaylıkla ele alabilirsiniz. İş ve para konularında daha sağlam, kalıcı adımlar atabilir, elinizdekileri daha iyi değerlendirme imkanı bulabilirsiniz.

19 Eylül 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Patronunuz sizi günlerdir uğraştırıyor olabilir, ancak bu kişi başka bir şekilde meşgul olduğunda ya da göz kamaştırıcı birgezisine çıktığında, boşluğunu hissedeceksiniz. Giden geleni aratabilir, aman dikkat!

19 Eylül 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Resmi kurumlarla olan ilişkilerinizde beklediğiniz evraklar artık elinize ulaşır. Ortak yatırımlarınız için hareketli bir gündesiniz.Kalıcı projelere imza atabilir, uzun solukluortaklıklarına adım atabilirsiniz. Yöneticilerinizin analitik görüşlerini derinden özümseyeceğiniz verimli bir toplantı uzun vadede kariyer hayatınızı etkiler.

19 Eylül 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

19 Eylül 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyer hayatınızın önemini kavramanız gerekiyor. Konu maddiyat olmasa bile hayatınıza olan katkısı oldukça büyük. Toplumda yer edinmenizi ve bir etiket almanızı sağlıyor. Doğal olarak buradaki dengeleri kurmanız önemli. Çok çalışmasanız bile, gerektiği kadar çalışmalısınız.

19 Eylül 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; bugün başarılı işlerinle göz önünde olabilirsin. Üstünde çalıştığın proje ve görevlerde olumlu gelişmeler olması kariyer planlarını uygulamanı sağlayabilir, üstlerinin onayını alabilirsin.  İş arkadaşlarınla görev paylaşımına gitmen ve onların tecrübelerinden faydalanman senin lehine olacaktır.

19 Eylül 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 37' 48"
Ay
Kova
26° 49' 37"
Merkür
Koç
17° 56' 04"
Venüs
Boğa
03° 47' 52"
Mars
Koç
01° 28' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 16"
Satürn
Balık
16° 46' 23"
Uranüs
Boğa
22° 28' 38"
Neptün
Balık
28° 58' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 11"
Lilith
Başak
23° 35' 23"
True Node
Koç
15° 21' 08"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>