Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin yakınlarıyla kurup sürdürdüğünüz sıcak ilişki sevgilinizi çok mutlu ediyor. Siz de zaten onu mutlu etmek için böyle davranıyorsunuz. Zaman zaman baş başa kalma ihtiyacınızı onu memnun etmek adına bastırıyorsunuz.

Sizi rakip gören birisinin farkında bile değilsiniz. Kendinize olan güveniniz nedeniyle siz kimseyi kendinize rakip olarak göremiyorsunuz çünkü. Onunki zarar veren bir rekabet değil, sadece sizi örnek alıp, sizi geçmeye çalışıyor.

Sosyal yaşamınıza eskisine göre daha az para ayırabiliyorsunuz. Sevgilinizin sizinle ekonomik anlamda bir paylaşıma girmesi ise hiç hoşunuza gitmiyor. Bu aralar ailenizin desteğine ihtiyacınız olabilir.

Hareketli yaşamınız sağlığınızla ilgilenmenizi engelleniyor. Halletmeniz gereken küçük problemleriniz için zaman ayırmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınız arasında sevimliliğinizle, dürüstlüğünüzle özel bir yeriniz var. Zaman zaman onların beklentilerini yanıt veremediğinizi düşünüyor, üzülüyorsunuz. Dostlarınızla geçirdiğiniz zaman nedeniyle onlara bir şey kalmıyor. Aranılan, düzgün bir dostsunuz. Vefa duygunuz oldukça gelişkin. Gösterilen dostluğun, duygusal anlamda mutlaka karşılığını görmek istiyorsunuz.

23 Kasım 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, 23 Kasım saat 08:39 İkizler burcunda oluşacak Dolunayın yöneticisi Merkür burcunuzda geriliyor. Bu durumda evlilik, boşanma, ortaklık gibi hayati kararların yeniden gözden geçirilmesinde yarar var. Henüz yeni tanışılmış olabilir. Zaman olgusu çok kıymetli. Bir yuva kurmak, bir hayatı paylaşmak için erken olabilir. Henüz yeni ayrılanlar, sizler için her şey bitmiş değil. Merkürün ileri-geri hareketleri gelişmelerin farklı bir seyir alacağını işaret ediyor. Özellikle geçmiş tekrar önümüze geliyor ve bizi düşünmeye sevk ediyor. Aceleye gerek yok. Hele hele yanlış anlaşılmalara, keskin kararlara açık bir dönemdeyiz. Bir şeyleri es geçebiliriz veya fazla abartabiliriz. Sonrasında durumlar netleştiğinde keşke demeyelim. Bu Dolunayda her şey görülmek üzere yüzeye çıkar. Bize kendini hissettirir. Önemli olan bizim gerçekçi bakmamızdır. Sanmıştım ki, demek yerine, gerçekten olan biten nedir diye bakmak faydalı olacaktır. Bu Dolunayda siz, ilişkiniz hakkında veya eşiniz sizinle ilgili içsel bir gözlemde bulunursunuz. Aslında birbirinizin ne düşündüğünü merak edersiniz. Eğer sorunlarınız uzun zamandır varsa, kaybetmek endişesi, bundan sonra ne yapacağım kaygısı bir hayli etkilidir. Alışkanlıklar, zaman faktörü, hayata bakış farklılığı, şartların zorluğu gibi etkenler zaten insanı durdurucudur. Fakat bir gerçek var ki, geçmiş tecrübeler sizler için aynadır. O aynaya bakmak cesaret ve farkındalık ister. Açıklık, dürüstlük ilişkide önemlidir. Bu Dolunayda karşınıza birden bire çıkan kişiye soru işareti koymak lazım. Kimdir, neyin nesidir? Birkaç ay buna özen gösteriniz. Ondan sonra karar verirsiniz. Gönülden sevgilerimle,

23 Kasım 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, bugün karşıt burcunda hareket ederken, sabah saatlerinde yine karşıt burcunda Dolunay gerçekleşecek. Kendini yorgun, halsiz hissetmen enerjinin düşmesine neden olurken sorumluluklarının farkında olarak yaptığınız işleri bitirme çabasında olacaksın. İş arayışında olan bir Yay burcuysan, bugün şans senden yana olabilir. Başvuru yapmayı ihmal etme. İlişkisi olan ya da evli bir Yay burcuysan, değer verdiğin kişiyle bazı fikir ayrılıkları yaşayabilirsin. Özellikle toplumsal konularda çok uç noktalarda düşündüğünüzü fark edebilirsin. Bugün aynı zamanda yeni insanlarla tanışabilirsin. Fakat bu insanların sana pek de uygun olmadığını ilk etapta fark edemeyebilirsin. Bu yüzden tanıştığın insanlara özellikle bugün hemen güvenmemeni tavsiye ederim.

23 Kasım 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Stresli sorunlarla başa çıkmayı bugün çok harika bir şekilde başarabilirsiniz. Cesaretinizle olayların üstüne gitmek isterken uzayan ve sonu belli olmayan durumları kesip atabilirsiniz.

22 Kasım 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sabah saatlerinde daha fazla sezgilerinizle hareket etme eğiliminde olabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde çıkabilecek iletişim problemlerine karşı dikkatli olmanızda fayda var. İç dengenizi korumaya çalışın. Akşam saatlerinde hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Kendinizi tamamlanmış hissedebilirsiniz.

23 Kasım 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Elinizden sizi etkileyecek derecede bir para çıkabilir. Ancak borçlarınız kapandığı için sevinmeniz gerekiyor. Maddi darlık yaşıyorsunuz. Eğer harcama...

23 Kasım 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün toplum içinde güzelliğiniz, enerjiniz, yetenekleriniz ve yaptığınız işlerle ön planda olacağınız, kariyerinizi, ailenizi ve ilişkilerinizi ilgilendiren görüşmelerinizde istediğiniz sonuçları daha rahat elde ederek, fırsatlara açık olduğunuz şanslı bir zaman dilimindesiniz.

23 Kasım 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dolunay ilişkilerde beklentileri harekete geçiriyor. Yenilenme arzunuzu artırırken, kaygı yükselebilir. Kısıtlayan ilşkiler bırakma ve yenilenme arzunuz artacak. Hayatın içinde ve aktif olacak ve fikir alışverişlerinde bulunacaksınız.

23 Kasım 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İkizler burcunda meydana gelen Dolunay ile beraber Merkür de burcunuzda geri hareketine başlayacak.İkili ilişkileri derinlemesine sorgulayacağınız bir dönem başlıyor. Bir yıldır hayatınızda olan bitenin muhasebesini yapmak için partnerle karşılıklı görüşmek en doğrusu olacaktır.

23 Kasım 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

23 Kasım 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Balık
29° 02' 14" R
Ay
Yengeç
22° 00' 45"
Merkür
Koç
15° 59' 39"
Venüs
Balık
08° 58' 23"
Mars
Kova
27° 01' 12"
Jüpiter
Boğa
14° 41' 30"
Satürn
Balık
12° 06' 38"
Uranüs
Boğa
20° 12' 50"
Neptün
Balık
27° 25' 25"
Plüton
Kova
01° 38' 29"
Chiron
Koç
18° 12' 20"
Lilith
Başak
18° 39' 45"
True Node
Koç
15° 45' 21"
Son Güncelleme : 19/03/2024 06:51

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>