Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Rutinlerini Düzene Oturtmak İstiyorsun Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 70%

Bugün, kendinizi insanlara beğendireceğiniz bir gün olacak. Bir ürünü pazarlama veya bir fikrin sunulması gibi faaliyetlerde kendinizi göstereceksniz. Bu ayrıca, hayatınızdaki insanı ne kadar harika olduğunuz konusunda "ikna etmek" için de geçerli! Günün enerjisi size ekstra bir karizma katacak. Bugün kendinizin halkla ilişkiler uzmanısınız ve insanları uzmanlığınız ve yetenekleriniz konusunda ikna etmeniz çok kolay olacak.

Bugün eski bir düşmanınızla aranızı yamalı bir şekilde de olsa düzeltmek isteyebilirsiniz. Belki deyerinizde sizi rahatsız etmeye çalışan birileri vardır. Onlarla bir çıkmaza girmiş olabilirsiniz. Belki ikiniz de vazgeçmek için fazla inatçısınız. Şimdi konuyu daha aydınlanmış bir şekilde ele alma zamanı. Amaç, çalışma ortamınızda daha iyi bir şekilde barışı sağlamak olacaktır. Bu şekilde, ikiniz de daha rahat hissedebilirsiniz.

Bugün kendi evinizde misafir gibi hissedebilirsiniz. Toz yumakları her yeri kaplamış, eski gazeteler ve döküntüler evinizin düzenini bozmuş olabilir. Bu konuda profesyonel bir yardım alma zamanınız gelmiş gibi görünüyor. Para karşılığında gelip evinizi pırıl pırıl yapabilecek insanlar var. Biraz maddi konuda tereddüt edebilirsiniz fakat gerçek şu ki, bunu yapmazsanız eviniz toz içinde kalmaya devam edecek. Bir hizmetçi tutmak, hastane masraflarından veya Sağlık Bakanlığı'ndan gelen denetleyiciye vereceğiniz rüşvetten daha ucuza patlar.

Güneş enerjisiyle etkileşime geç ve sana sunulan bu inanılmaz yaşam gücünü hisset. İçini enerji dolu güneş ışığıyla doldur ve ayağının altındaki toprağı hisset. Mevcuttaki iyicil enerjiye karşı kucaklayıcı ve açık ol. Sana doğru gelen enerjiye kollarını açarsan eğer, büyük bir içsel sıcaklık ve kendi kendini iyileştirme etkisinin varlığını hissedersin.Açık görüşlü bir insansınız ve diğer insanlara karşı da verici bir yapınız var. Bugün tanışacağınız insanlar sebebiyle biraz dengeniz sarsılabilir. Kim olduğunuz ve aklınızdan neler geçtiğini anlamak konusunda bir takım zorluklar yaşayabilirler. Muhtemelen sizin esnek kafa yapınızı da anlayamayacaklar.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinize yeni bir arkadaş edinebilirsin. Hep sosyal bir insansınız ve insanları yanınıza "toplamaya" eğilimlisiniz. Birçok farklı insanla arkadaşlık etmekten hoşlanıyorsunuz. Bugün anlayış ve arkadaşlık arayan biriyle karşılaşabilirsiniz. Onlarla iletişim kurup bir şeyler paylaşmaya teşvik ederseniz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Bu kişi biraz utangaç olabilir veya kendine güven eksikliği olabilir, bu yüzden ona karşı anlayışlı olun.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün şartlardan ve koşullardan keyif almaya, anda kalmaya odaklanmak günü daha şanslı ve başarılı geçirmenizi sağlatıyor. Kaygı, panik, sabırsızlık durumlarından kaçınmalı, sahip olduklarınızın değerini keşfetmelisiniz. Çocuklarınızla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Çocuklara göre hareket edebilirsiniz.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayat standartlarını bir düzene koymak isteyebilirsin. Planlı programlı hareket etmek için elinden geleni yapıyorsun. Tesadüfen karşılaştığın sorunlar zihnini meşgul edebilir. Bu konuda arkadaşlarından ilgi alanlarına göre destek istiyorsun. Patronunyerinde verimli çalışıyor olmanı maaşına yaptığı zam ile ödüllendirebilir.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle üzerinize düşen sorumluluklarınız yüzünden bazı tartışmalar yaşayabilir ve onların fikirleri doğrultusunda hareket etmek istemeyebilirsiniz. Özgürlüğünüzü kısıtlamak bugün iyi bir fikir olmayabilir.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma odaklı bir gündesiniz. İş hayatınızdaki konular bugün sizi yorabilir. Üstleriniz ve hizmet aldığınız kişiler arasında kalabilirsiniz. Annenizle ilgili konular gündemde olabilir. Devletle ilgili işlerinizi halletmek isterseniz öğleden sonraki saatler daha uygun olabilir. Hassasiyetinizin yüksek olduğu zamanlar yaşayabilirsiniz.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kişisel yetenekleriniz sergilerken başkalarının düşüncelerini fazla umursamamalısınız. Kendinizi ifade etme hususunda sessizliğinizi korumayı tercih edebilirsiniz

23 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatınızda rüzgar şiddetlenecek gibi ve bu yüzdenbaşına geçmeniz gerekebilir. Tutamayacağınız sözler vermeyin. Sözleriniz ciddiye alınacak ve bir şey olmayacağını bildiğiniz halde insanları bir şeyler olacağı yönünde yanlış yönlendirmemelisiniz. Durumun sonucunu sezgisel olarak biliyorsunuz. Şartlar ne olursa olsun her daim kendinize güvenin.

23 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendi eğlencenizi kendiniz yaratacaksınız. Güzel bir tuval ve boya seti alın ve içinizdeki yaratıcılığın tuvale yansımasına izin verin. Resim yapmak sizin için terapi olacak.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Başak burcundaki seyahative kariyer hayatınıza vurgu yapıyor.Toplumsal konumunuz üzerine kafa yorabilir, kariyer hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz. İş hayatındaki sorumluluklarınız artabilir. Önemligörüşmeleri ve toplantılarınız için bugünü değerlendirebilirsiniz.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Ciddi bir ilişki içinde olmadığınızı düşünüyordunuz, fakat yakında olacaklar sizi çok şaşırtacak. Üzerinde çalıştığınız proje sorunsuz ve planlandığınız gibi devam ediyor. Bekleyen doktor randevularınız varsa aksatmamaya özen gösterin.

23 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Zevkleriniz için fazla harcamalar yapıyorsunuz. Bugün, geçmişinizi sorgulamak zorunda kalabilirsiniz. Düşünce bazında kalacak olan konular için çevrenize taviz vermek istemiyorsunuz. Duygusal olacağınız bu günde, geniş kapsamlı olaylar için biraz daha beklemelisiniz.

23 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 04' 56" R
Ay
Başak
06° 50' 21"
Merkür
Boğa
00° 57' 24"
Venüs
Boğa
20° 55' 21"
Mars
Koç
12° 08' 02"
Jüpiter
Boğa
27° 45' 42"
Satürn
Balık
17° 50' 57"
Uranüs
Boğa
23° 16' 59"
Neptün
Balık
29° 20' 55"
Plüton
Kova
02° 03' 37"
Chiron
Koç
21° 31' 51"
Lilith
Başak
25° 07' 56"
True Node
Koç
14° 52' 59"
Son Güncelleme : 16/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>