Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Sorunlar yaşayabilirsin! Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Eylül 2019, Salı

Aşk 40%
Para 60%
Sağlık 60%

Dünyayı ve tüm insanları iyileştirme içgüdünüz, günün gezegen enerjisiyle ön plana çıkıyor. Görüşlerinizi tanıştığınız herkesle paylaşmaktan mutluluk duyuyorsunuz ayrıca sözleriniz ve yavru köpek gibi bakan gözlerinizle onları ikna edebiliyorsunuz. Büyük olasılıkla, insanlar ve davranışları üzerinde çok güçlü bir etkiye sahipsiniz. İnsanların zihinlerini ve kalplerini değiştirebilme beceriniz var. İnsanlar size güvenebileceklerini ve inanabileceklerini düşünüyorlar. Bu sorumluluğu gururla kabul edin.

Harika fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak için güzel bir gün. İş yeriniz için yeni stratejiler geliştirmiş olabilirsiniz. Bugün planlarınızı meslektaşlarınızla veya çalışanlarınızla paylaşmalısınız. Geleceğin neler getirebileceğini görebilen kişi siz olabilirsiniz. Belki başkalarının göremediği şeyleri hayal edebilirsiniz. Şirketin başarılı olması için hangi yöne gitmesi gerektiği konusunda net bir fikriniz olabilir. Öyleyse bugün konuşun!

Bir arkadaşınızla giriştiğiniz bazıgirişimleri bugün biraz sallantıda gibi duruyor. Bu projeyle ilgili heves ve üzüntü arasında gidip gelebilirsiniz. Proje muhtemelen iyi bir proje ve size istediğiniz başarıyı getirecek. Bugün olan şeyleri temel alarak, geleceğiniz hakkında negatif yargılarda bulunmayın. Birkaç gün içerisinde, tekrardan hepsi hepsi ilerleme kaydedecek. Metin olun!

Bazen genel mod ekstra heyecanlıyken ve neredeyse bulutlara değecek dereceye gelmişken, sen kendini mantıklı, sorumlu ve gerçekçi olduğun için tuhaf ve acayip hissediyorsun. Bugün, inanılmaz derecedeki istikrarlı ve sabit yapın böylesi duygusal açıdan çalkantılı bir günde adeta aranan bir özellik olacak. Aslında başkalarıyla çok daha fazla bağlantılı ve etkileşim halinde olduğunu göreceksin - özellikle de yerinde durmayan bir atmosferin hakim olduğu bir durumda sabitliği sağlayabilmiş olanlarla.Bir tempo değişikliğine mi ihtiyacınız var? Bir şeyler sıkıcı gelmeye başladıysa, siz de değişiklik yaparsınız. Herkesin zaman zaman buna ihtiyacı olur. Tek yapmanız gereken; değişmesi gereken şeyin ne olduğunu bulmak. Günün büyük çoğunluğunu evde geçiriyorsanız, etrafınızdaki eşyaları değiştirmek, evin ve ailenin daha huzurlu ve yeni görünmesini sağlayabilir. Yeni bir resim koymayı düşünebilir ya da birkaç taze çiçek getirebilirsiniz. Yapabilirseniz, programınızı biraz değiştirin. Bu da kesinlikle size enerji verecektir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Menüden yalnızca bir yemek söylemek bugün sizi tatmin etmeyecek. Her şeyden bir parça deneyebileceğiniz bir açık büfe menüye ihtiyacınız var. Ya bu ya da güleryüzle servis edilen bir sekiz çeşit yemek menüsü. Siz de masadaki diğer insanların önünde bulunanlardan bir ısırık alabildiğiniz sürece onlarla yemeğinizi seve seve paylaşacaksınız. Bugün sizin için etrafta dolaşıp farklı şeyler deneme ve yeni ufuklar keşfetme günü.

24 Eylül 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

01:05-12:19 aralığında Ay, boşlukta kalıyor. Saatler 12:19'u gösterdiğinde Ay, Aslan burcuna geçiş yapıyor. Bu saat itibariyle sizler de olumlu bir sürece adım atıyorsunuz. Alacağınız güzel haberlerle güne devam edebilirisiniz. Akademik konularınızda başarı sağlayabilirsiniz. Felsefe, astroloji gibi konulara ilginiz artabilir. Akşama gelirken yolculuklarınızda riskli hareketlerden kaçının.

24 Eylül 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorunlar yaşayabilirsin! Ay, bugün öğle saatine kadar boşlukta hareket edecek. Güven duyduğun insanlar ve ilişkiler sana cesaret veriyor. Uzun zamandır emek verdiğin bir işte aldatıldığını öğrenebilirsin. Aynı gün içinde birden fazla kişiye söz verdiğini geç fark etmen sorun yaşamana neden olabilir. Eğer son 7 yıldır hayatını bir türlü düzene sokamayan bir Yay burcuysan, bugün hayata dair yaptığın hatalar bir bir seni bulabilir. Özellikle kime haksızlık yaptığın konusunda aklında tek bir isim belirebilir!

24 Eylül 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızda dikkatleri üzerinizde toplayacağınız bir gündesiniz. İmza attığınız başarılarınız ve severek yaptığınız hamleler üstlerinizin beğenisini kazanacağı gibi size de yüksek motivasyon sağlayabilir.

24 Eylül 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün size kriz yaratan konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Mali konularla ilgili yenilenme içine girebilirsiniz. Ortaklı işlerinizde daha fazla mücadele gerektiren durumlar sizi endişelendirebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. İlerleyen saatlerde işlerinizi ve kafanızı toparlamak için boş vaktiniz olacaktır.

24 Eylül 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düşüncelerinizi ifade ederken cümlelerinizi dikkatli seçmeli, fevri çıkışlardan kaçınmalısınız. Aşk hayatınızda ilerleme kat ettiğinizi görebilir.

24 Eylül 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

24 Eylül 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bir başkasına yardım etmeye çalışın; özellikle de kendini biraz üzgün hissediyorsa. Diğer insanların sorunlarını çözmenize yardımcı olmak, aklınızı kendi sorunlarınızdan uzaklaştıracak ve cevapların karşınızda olduğunu görmenize yardımcı olacaktır!

24 Eylül 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hafta ortasında ‘çalış çalış çalış’ mottosuna takılırsınız. Her ne kadar keyif yapmak isteseniz de yurt dışı ilişkileriniz sizi bugün de rahat bırakmaz.Toplantılar, yeni fikirleri olgunlaştırır. Eleştirel yaklaşımınızla tüm gerçekleri masaya yatırabileceksiniz. En sonunda en iyiye ulaşmak sizi mutlu eder. Analitik yaklaşımları senteze oturtmalısınız.

24 Eylül 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızdaki olumlu gelişmeler karşısında sizin de keyfiniz yerine geldi. Bundan sonra herşey daha da yolunda gidecek. Planlarınızı da bu sayede gerçekleştirebileceksiniz. Dost sandığınız bir insanın tutumu ve davranışları sizi oldukça şaşırtacak.

24 Eylül 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi ilgilendiren, size özel konularda yeni gelişmeler yaşayacaksınız. Hayat, bazı konuları sizi üzerek de olsa gözünüze görünür hale getirebilir. Bazı konulardaki yanlışlarınızın bedelini ağır ödeyebilirsiniz. Kariyer hayatınız yükseliş döneminde. Bu dönemi doğru değerlendirmelisiniz.

24 Eylül 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Yay; önümüzdeki birkaç gün ilişkilerinde zorlanma yaşarken, ekonomik içerikli konularında beklediğin gelişmeler olmayabilir ve bir takım farkı yollarla çözüm arayışına girebilirsin. Yanlış anlaşılmalara veya haksızlığa karşı gerekli önlemleri alman kendini daha rahat korumanı sağlayabilirsin.  Günün ikinci yarısı iletişim de daha başarılı olabilirsin.

24 Eylül 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 03" R
Ay
Terazi
26° 50' 51" R
Merkür
Boğa
06° 41' 03"
Venüs
Boğa
26° 05' 53"
Mars
Koç
15° 20' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 16"
Satürn
Balık
18° 07' 33"
Uranüs
Boğa
23° 31' 36"
Neptün
Balık
29° 26' 44"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 26"
Lilith
Başak
25° 35' 55"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>