Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkisinden beklediğiniz hemen, hemen her şey size sunulmuş gibi. Bu duygular içinde, size yönelik yakınlaşma niyetlerinin iticiliğini hissediyorsunuz. Mutlu, hareketli bir ilişki içindesiniz.

Daha önceden başvurduğunuz bir işten haftanın başında görüşme isteği alabilirsiniz. Bugünlerde geçici bir durgunluk dönemi yaşayabilir, biraz dinlenmek için bundan yararlanabilirsiniz.

Ara ödemelerde zorlanmayacaksınız. Aile bireylerinin bazı gereksinimlerini gereksiz buluyor, bazı kısıntı kararları almayı düşünüyorsunuz. Mütevazi beklentileriniz size pek para sorunu çıkartmıyor.

Bazı ilişkilere yön verebilir, kırgınlıkları ortadan kaldırabilirsiniz.Akraba ilişkilerinizdeki küskünlük, birileri tarafından değişik boyutlara taşınmak isteniyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde bazı mutluluklarınıza ortak olmayı arzulayan sitemkar birileri var. Bunu geç fark edip nasıl gözden kaçırdığınıza üzülebilirsiniz. Bugüne bitirmeniz gereken işleri önümüzdeki haftaya sarkıtmanız, düşünceli bir tatil geçirmenize neden olacak. Akşam saatlerindeki yeni bir tanışma, size çok ilginç bir arkadaşlık sunabilir, bu ilişkiyi kalıcılaştırmak isteyebilirsiniz.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar Ay-İkizler burcunda ilerliyor. İlişkiniz veortaklıklarınız ön planda yer almaya başlar. Sizden farklı düşünen partneriniz veya bazı kişilerle iletişimde bulunmak kolay olmayabilir. Yine aynı problemler, meseleler diye içinizden geçirirsiniz. Sıkıldığınızda tepki göstermekte gecikmezsiniz. Gerginlikten uzak durmak için sakin olmamız gerekecek. İş ilişkilerinde bu enerji, karşı tarafın size sunduğu şartları ve sizin düşündüklerinizi açık ve net bir şekilde ortaya koymalısınız. Saat 06:22 Ay-Neptün görünümü etkisinde, bir yandan sizi destekleyici fakat diğer yandan kafanızı karıştıran durumlar oluşur. Tanıdığımızı sandığımız insanlar bile tuhaf davranır. Biz de böyle sanabiliriz. Bu saatte önemli bir karar verilmez. Duygular bizi yanıltabilir. Sevgili Öğretmenlerimizin sadece bir günleri değil, 365 günleri kutlu olsun. Gönülden sevgi ve saygılarımızla,

24 Kasım 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Son derece pratik çözümler üretebilir, sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Bugün davet ve toplantılara katılabilir, dostluklarınızı güçlendirebilir, yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Böylece karamsar duygularınızdan uzak durabilir ve fikirlerinizi çevrenize kabul ettirebilirsiniz.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni tanışmalar gündeminizde olabilir. Ruhunuzu umutla yeniliklere açıyor olacaksınız. Bugün yapacağınız konuşmalar hayatınızı değiştirme noktasında olabilir.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkizler burcundaki dolunayın ardından, eşinizle ve ortaklı konular içinde yeniden düşünmek gereği var. Evlilik ve ilişkilerde dengede kalmaya bakmalısınız.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkiler açısından hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Empati gücünüzü ortaya koyabilir, karşınızdaki kişiyi daha iyi anlayabilirsiniz. Ortaklık konuları, evlilik veya birlikteğinize dair konular gündeminize gelebilir.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aşk hayatınızda uyum, mutluluk ve yeni tekliflere açık olduğunuz, partnerinizle tatil ve eğlence planları yapabileceğiniz, ilişkilerinizi düzeltebileceğiniz ve birlikte romantik zaman geçirebileceğiniz, çocuklarla ilişkilerinizde olumlu gelişmelerin yaşanabileceği şansın en fazla size gülümsediği bir gündesiniz.

24 Kasım 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu sosyal harcamaları dengede tutmak önemli. Ani hevesler büyük harcamalara yol açabilir. Sizi dinleyen ve bilgece öğüt veren insanlarla vakit geçirebilirsiniz. Değişken ve huzursuz olabilirsiniz, dengeyi korumak önemli.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerle ilişkilerde hasat dönemindesiniz. Artık kalıcı kararlar alacağınız bir süreç sizi bekliyor.Yurt dışına taşınmak, yatırımlar yapmak, yeni insanlarla tanışmak için hızlı bir dönem sizi bekliyor olacak. Ufkunuzu genişletecek yeni yaşam felsefelerine karşı ilgi duyarsınız. Kültürlü kişilerle tanışmak için iyi bir dönem.

24 Kasım 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

24 Kasım 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 33' 23" R
Ay
Başak
18° 27' 11"
Merkür
Koç
17° 10' 47"
Venüs
Koç
18° 30' 09"
Mars
Balık
21° 53' 25"
Jüpiter
Boğa
21° 36' 46"
Satürn
Balık
15° 37' 46"
Uranüs
Boğa
21° 46' 41"
Neptün
Balık
28° 35' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 59"
Chiron
Koç
20° 04' 34"
Lilith
Başak
22° 12' 47"
True Node
Koç
15° 37' 38"
Son Güncelleme : 20/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>